-
- Konu Sahibi Canansever
Bazan hoşuma gidiyor bu durum bazan de hoşuma gitmiyor :) Otobüste benden küçükler yer bekliyor benden...
saçını sonradan siyaha boyatan ruslar gibiydim
ırkçılık yapsaydınız oldu olucak. köleler genelde siyahi insanlardan seçilirdi koyu renk olmalarının nedeni bu devamlı güneş altında çalışmak değil.hiç zenci prenses olurmuymuş hey allahım ya
Teşekkür ederim..Bundan bir kaç önceki yorumumda eski kızıl saçlı fotolarımdan biri var :) Ben sarı platinle de kızıl saçla da rusa benzetiliyorum((
ruslar çok güzel bayanlar şanslısınız onlara benzetiliyorsanız sizde çok güzelsiniz demek ki =))
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..Normal bir tipim..Üstelik her rus bayan çok güzel olmuyor aslında... Zaten ne özellikleri var şu rusların anlamadım gitti..Şimdiye dek vay be ne kadar güzel diyebileceğim bir rusa rastlamadım..Benim rastladıklarım çirkindi sanırım..
Şöyle bir 40ını geç hoşuna gidecek eminim, annemden biliyorum...
Saçım siyahken az çekmedim bu yüzden.
Çok şükür biri el attı... Ten rengiyle asil mi olunurmuş ya? Asalet ten rengine mi bakar? Kaçıncı yüzyılda kaldı arkadaşlar bu zihniyet yapmayın lütfen...
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..Normal bir tipim..Üstelik her rus bayan çok güzel olmuyor aslında... Zaten ne özellikleri var şu rusların anlamadım gitti..Şimdiye dek vay be ne kadar güzel diyebileceğim bir rusa rastlamadım..Benim rastladıklarım çirkindi sanırım..
Normal bi tip mi ? :)) Ruslara benziyorsun gerçekten.Tanıştığımızda sarıydı saçların,gözler renkli,iki de bebiş göbekte bayılmıştım. :)) Yaşını hiç göstermiyorsun cidden.
Narmik maşallahsöylediğin yaştamısın gerçekten inanamadımmm :44: ruslara benziyorsun sahidende =) çok güzelsin ve sarıdan vazgeçme deriim benn =)
Ne desem bilemedim..Utandım valla..Sağolasın...Ben tipimi beğenirdim de dediğim gibi otobüste dışarda kat kat güzellerine rastladığım için kendimi normal kategorisine soktum artık.. Yazın yüzümde acaip güneş lekeleri olmaya başladı...Aynaya bakınca kendimi tanıyamaz oldum....Artık koruyucu krem sürmeden dışarı çıkmak haram bana...
Ben de çok beyazım ama bundan hiç şikayet etmem çok da memnunumKuzenlerim çok takar solaryumdan çıkmazlar ki birinin cildi Hülya avşarın ki gibi leke leke oldu.O hiç şikayetçi değil çok seviyor bronz teni herkesin beğenisi farklıdır.Bence sizin teninizde ruh gibi değil.başka alıp veremedikleri vardır sizinle oradan vurmaya çalışıyorlardır.Beyaz ten asaletin rengidir diyen arkadaş seni ve edebiyat hocanı Allah'a havale ediyorum.Bu nasıl bir düşünce şeklidir
Aynen Bende çok Haklısın Herkes Aa Çok Beyazsın Niye böyle Beyazsın ruh Gibisin diyor Çok sıkıldım
Ben de çok beyazım ama bundan hiç şikayet etmem çok da memnunumKuzenlerim çok takar solaryumdan çıkmazlar ki birinin cildi Hülya avşarın ki gibi leke leke oldu.O hiç şikayetçi değil çok seviyor bronz teni herkesin beğenisi farklıdır.Bence sizin teninizde ruh gibi değil.başka alıp veremedikleri vardır sizinle oradan vurmaya çalışıyorlardır.Beyaz ten asaletin rengidir diyen arkadaş seni ve edebiyat hocanı Allah'a havale ediyorum.Bu nasıl bir düşünce şeklidir
Nemlendirici kremler cildin beyazlaşmasında bir etki yapar mı? Faydalarını paylaşır mısınız arkadaşlar? Allık ne kadar etkili? Beyaz ten hastasıyım.
yüze yapılan yoğurt ve kil maskesi yüzü beyazlatır,bunları deneyebilirsiniz.