Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Bazan hoşuma gidiyor bu durum bazan de hoşuma gitmiyor :) Otobüste benden küçükler yer bekliyor benden...

Şöyle bir 40ını geç hoşuna gidecek eminim, annemden biliyorum... :KK16:

saçını sonradan siyaha boyatan ruslar gibiydim :KK1:

Saçım siyahken az çekmedim bu yüzden. :KK9:

ırkçılık yapsaydınız oldu olucak. köleler genelde siyahi insanlardan seçilirdi koyu renk olmalarının nedeni bu devamlı güneş altında çalışmak değil.hiç zenci prenses olurmuymuş hey allahım ya :KK14:

Çok şükür biri el attı... Ten rengiyle asil mi olunurmuş ya? Asalet ten rengine mi bakar? Kaçıncı yüzyılda kaldı arkadaşlar bu zihniyet yapmayın lütfen...

Teşekkür ederim..Bundan bir kaç önceki yorumumda eski kızıl saçlı fotolarımdan biri var :) Ben sarı platinle de kızıl saçla da rusa benzetiliyorum :KK43:((

ruslar çok güzel bayanlar şanslısınız onlara benzetiliyorsanız sizde çok güzelsiniz demek ki =))

ruslar çok güzel bayanlar şanslısınız onlara benzetiliyorsanız sizde çok güzelsiniz demek ki =))

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..Normal bir tipim..Üstelik her rus bayan çok güzel olmuyor aslında... Zaten ne özellikleri var şu rusların anlamadım gitti..Şimdiye dek vay be ne kadar güzel diyebileceğim bir rusa rastlamadım..Benim rastladıklarım çirkindi sanırım..:KK1:

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim..Normal bir tipim..Üstelik her rus bayan çok güzel olmuyor aslında... Zaten ne özellikleri var şu rusların anlamadım gitti..Şimdiye dek vay be ne kadar güzel diyebileceğim bir rusa rastlamadım..Benim rastladıklarım çirkindi sanırım..:KK1:

Normal bi tip mi ? :)) Ruslara benziyorsun gerçekten.Tanıştığımızda sarıydı saçların,gözler renkli,iki de bebiş göbekte bayılmıştım. :)) Yaşını hiç göstermiyorsun cidden.

Röfleleyim yine..Ama şu an saçlarım kırpık..

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir 40ını geç hoşuna gidecek eminim, annemden biliyorum... :KK16:

Saçım siyahken az çekmedim bu yüzden. :KK9:

Çok şükür biri el attı... Ten rengiyle asil mi olunurmuş ya? Asalet ten rengine mi bakar? Kaçıncı yüzyılda kaldı arkadaşlar bu zihniyet yapmayın lütfen...

siyah sevdama başlamadan son vermek zorunda kaldım bende =) anlaşılan koyu kahvenin insanıyım birazda cesaret meselesi gerçi =)
arkadaş baya gereksiz bi yorum yaptı çok saçma hala böyle düşünülmesi....

Ruslardan hiç hazetmem açıkçası kafkasyaya dayanan nedenlerden ama güzellik konusunda bir şey diyemiycem benim denk geldiklerim sanırım fazla güzellerdi =)

Normal bi tip mi ? :)) Ruslara benziyorsun gerçekten.Tanıştığımızda sarıydı saçların,gözler renkli,iki de bebiş göbekte bayılmıştım. :)) Yaşını hiç göstermiyorsun cidden.

Pileli eteğini sevinçten bir sağa bir sola döndüren kız çocukları gibi sevindim..Evet normal bir tipim..Öyle güzeller gördüm ki çok sönük kalıyorum yanlarında...

Narmik maşallah :nazar: söylediğin yaştamısın gerçekten inanamadımmm :44::nazar: ruslara benziyorsun sahidende =) çok güzelsin ve sarıdan vazgeçme deriim benn =) :nazar::nazar:

Narmik maşallah :nazar: söylediğin yaştamısın gerçekten inanamadımmm :44::nazar: ruslara benziyorsun sahidende =) çok güzelsin ve sarıdan vazgeçme deriim benn =) :nazar::nazar:

Ne desem bilemedim..Utandım valla..Sağolasın...:KK17: Ben tipimi beğenirdim de dediğim gibi otobüste dışarda kat kat güzellerine rastladığım için kendimi normal kategorisine soktum artık.. Yazın yüzümde acaip güneş lekeleri olmaya başladı...Aynaya bakınca kendimi tanıyamaz oldum....Artık koruyucu krem sürmeden dışarı çıkmak haram bana...:KK50:

Bu arada ben de kısmen çerkesim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne desem bilemedim..Utandım valla..Sağolasın...:KK17: Ben tipimi beğenirdim de dediğim gibi otobüste dışarda kat kat güzellerine rastladığım için kendimi normal kategorisine soktum artık.. Yazın yüzümde acaip güneş lekeleri olmaya başladı...Aynaya bakınca kendimi tanıyamaz oldum....Artık koruyucu krem sürmeden dışarı çıkmak haram bana...:KK50:

koruyucusuz çıkmak çok tehlikeli zaten en iyisini yapıyorsunuz kullanarak.bende daha çok özen gösteriyorum artık kullanmadan çıkmamaya geçen gün arkadaşımla denize gidicektik onun rengi kumrala yakındır direk hazırlanıp çıktı benimse saatlerce krem sürmedik bölgem kalmadı =)koruyucuları herkes kullanmalı ama beyaz tenliler çok daha fazla önem göstermeli bence

Ben de çok beyazım ama bundan hiç şikayet etmem çok da memnunum :KK16: Kuzenlerim çok takar solaryumdan çıkmazlar ki birinin cildi Hülya avşarın ki gibi leke leke oldu.O hiç şikayetçi değil çok seviyor bronz teni herkesin beğenisi farklıdır.Bence sizin teninizde ruh gibi değil.başka alıp veremedikleri vardır sizinle oradan vurmaya çalışıyorlardır.Beyaz ten asaletin rengidir diyen arkadaş seni ve edebiyat hocanı Allah'a havale ediyorum.Bu nasıl bir düşünce şeklidir :KK20:

Ben de çok beyazım ama bundan hiç şikayet etmem çok da memnunum :KK16: Kuzenlerim çok takar solaryumdan çıkmazlar ki birinin cildi Hülya avşarın ki gibi leke leke oldu.O hiç şikayetçi değil çok seviyor bronz teni herkesin beğenisi farklıdır.Bence sizin teninizde ruh gibi değil.başka alıp veremedikleri vardır sizinle oradan vurmaya çalışıyorlardır.Beyaz ten asaletin rengidir diyen arkadaş seni ve edebiyat hocanı Allah'a havale ediyorum.Bu nasıl bir düşünce şeklidir :KK20:

Haklısın Aseleti Filan Ten Rengiyle Belirlenmezki Bende Beyazım Ama Alakasız Bencede

Ben makyaj malzemeleri satan yerlere gidip watsons vs. bana açık renk fondoten verin cildim beyaz görünsün diyorum size gitmez diyorlar ten rengime uygun olması lazımmış aslında ben beyaz tenliyim güneşte yandım korunmadan şimdi eski hali gibi görünsün dedim naturel bej tonunda fondoten aldım o da açık bir renk..beyaz ten tabiki kızarıklık,sivilce gibi sıcak havalarda kötü etki bırakan bir cilt tipi. Bu yüzden 30 faktörlü güneş koruyucusu her güneşe çıktığında kullanmak gerekir. bu da ekstra masraf bana göre. şunu biliyorum bir de beyaz ten; masumiyet, temizlik, saflık ve bekareti temsil ediyormuş karşı cinse göre:) bir yerde okumuştum..

Ben de beyaz tenliyim ve tenimi çok seviyorum. Her insana kendi ten rengi yakışır bence. Kompleks yapmaya gerek yok. :KK34::108::108:

Aynen Bende çok Haklısın Herkes Aa Çok Beyazsın Niye böyle Beyazsın ruh Gibisin diyor Çok sıkıldım :KK43:

ozaman biraz renk kat yuzune uçuk penbe allık kullan azcık gözünün sadec üstüne kalem yada rikit.. saç şeklinde nemli ebn beyaz tenl olsam ve gzlerim renkli olsa kesinlikle siyah küt kullanrırım. ebnaçık bugdayım bana karemel tonları çok gidiyor. teniden 3-5 ton açık saç renkleri. dediğim gibi biraz allık bide açık renkler giy sen beyaz tenlsin sana turkuaz , nar çiceği , yeşil, mavi çook güzel gider. bu tonalrda elbise oje bady kullan ayakblarını hep beyaz kullan manı tavsıye ederim :21:

ben bugday tenliy,m ama şöyle diyim çoooook eskilerden bu güne esmer kadına köle muamelesi yaparlar beyaz kadınalr sevilir.. bu heryerde böyledir beyaz kadın sevilirr. esmer ne ya.. benim içinde öyle esmer erkek kadın köledir bi nevi. ne giyse yakıştıramam annemde esmer babam beyaz ama anneme ne giyse fazla yakıştıramam.. birde saçlarını kızıl yaparlar allahh ! kaç :18: kendi tennimin rengide çok hoştur beyaz bugday çok hoş. ama beyaz kadın bir başkadırr :)))

Nemlendirici kremler cildin beyazlaşmasında bir etki yapar mı? Faydalarını paylaşır mısınız arkadaşlar? Allık ne kadar etkili? Beyaz ten hastasıyım.

X