Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

bende beyaz tenlıyım bende avantaj ,hele bırde guzel saglıklı bır tense herzaman guzel duruyor .her renk saç yakışıyor. kırmızı bordo rujlar yakışıyor .avantajı çok.

kızıla boyadıdımda herkes titanikteki kate winslete benzetiyo bende dahill

Son düzenleme:
bende beyaz tenlıyım bende avantaj ,hele bırde guzel saglıklı bır tense herzaman guzel duruyor .her renk saç yakışıyor. kırmızı bordo rujlar yakışıyor .avantajı çok.

kesınlıkle katılıyorum..ıstedıgın rengı gıyebılır, saçlarını ıstedıgın renge boyayabılır, renklerle ahenkle dans edebılırsın..çünkü beyaz tenlısın herşey senden yana

benım esmer bı kız arkadasım var, her rengı gıyemıyor, ya renk boguyor yada yakısmıyor, saçlarını ıstedıgı renge de boyayamıyor çünkü olmuyor

Ben de senin gibiyim ela göz (hatta yeşil de denebilir,değişik benimki ) ve beyaz ten.
Saçlarımda boya var şu an, rengi açıldı açık kahve gibi bir şey. Kumrala da yakın. Turuncumsuluk hiç yok.
Ama beyaz ten+ela göze en yakışan ton koyu kahve ve kızılımsı kahveler bence. Çok güzel oluyor çok çok ...

Son düzenleme:

Aynen Bende Beyaz Tenli ela Gözlüyüm Güneşte Yeşile Filan dönüyor

Eminönü Aktarlarını Bilmiyorum ama Bakarım bulurum heralde mutlaka
Canım Papaya bize Çok Gelir Pahalıdır bulamayız filan bütçemize Göre Yapsak Daha İyi

Bende beyaz tenliyim hemde çok Pürüzsüz olduğunda çok güzelde siyah noktalar falan delirtiyor beni Bide saçım kaşım gözüm baya koyu kahve japon korku filmlerindeki kadınlar gibiyim Ama seviyorum ben beyaz teni ya

ben de beyazım aslın da memnunum ama

avantajları oldugu kadar dezavantajlarıda var malesef

avantajları ; bence beyaz ten ayrıcalıdır herkes esmer olabılır(solaryum-gunesle) ama

herkes beyaz olamaz,o yuzden ayrıcadır .ve her sac rengı de yakısır beyaz tene .

dezavantajları ; kucuk bır sıvılce cıksa bıle hemen goze batar.

byaz ten cılttekı kusurları hemen bellı edıyor malesef

evet haklısın bende beyaz tenliyim çokta memnunum ne renk giyinsem yakışıyor

Bence Çok güzel

Korku filmlerindeki kadınlara benzemem mi güzel yok yok bence de güzel ya beyaz ten pembe allık falan Ayrıca BB cream kullanıyorum ben esmer olsam kullanamazdım mesela Okulda bi kız bana 'çok beyazsın yüzüne bir şey mi sürüyorsun sabah sabah' demişti hee dedim çamaşır suyuyla siliyorum her sabah töbee beyaz olsan suç esmer olsan suç

hahaha camasır suyu cok komıktı

bu arada cnm bb creamı esmerler de kullanıyor .sadece beyazlara ozel urun degıl :)

hahaha camasır suyu cok komıktı

bu arada cnm bb creamı esmerler de kullanıyor .sadece beyazlara ozel urun degıl :)

Yaa kullanıp da memnun olmayan arkadaşlarım olmuştu benim ama gerçi özelliği 10-15 dk içinde cilt rengiyle uyum sağlaması olan bir ürün ayrıca tonlarıda var haklısın

Banada Genelde Ruh gibi Beyazsın Neden böyle Beyazsın Diyorlar Bende Annem Beni Akşamları Aceyle Yıkıyor Diyordum Napim

Banada Genelde Ruh gibi Beyazsın Neden böyle Beyazsın Diyorlar Bende Annem Beni Akşamları Aceyle Yıkıyor Diyordum Napim

Kimisi pamuk prenses gibisin der kimisi ruh gibisin duymadığımız kalmıyor sağolsunlar Kansız mısın sen sabahları pekmez iç falan gibi öneriler de almıyor değilim Bakımlı olursak siyah nokta sivilce falan barındırmazsak yüzümüzde kesinlikle beyaz ten kötü birşey değil hatta iyi birşey Sen boşver ruh gibisin diyenleri falan pamuk prenses havasında dolaşalım biz

Bencede Haklısın Canım

esas olan ten rengi değildir hayatta. güzel olmak çirkin olmak değil. insanlara iyilik yapabilmektir önemli olan. hani musalla taşında upuzun uzananlar için hocalar soruyor ya, merhumu/merhumeyi nasıl bilirdiniz diye. Kaç kişinin gönülden iyi biliriz demesi önemli. gerisi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…