Günaydın ablacım Allah bereketiyle bütün hayırlarıyla yağdırsın yağmurları inşaallahYağmurlu bir günden merhaba...
Midem bildiğiniz gurulduyor.
Mutfakta ablam var, iyi ki var.
Ben de geçtiğimiz son 10 gün hep yatista olduğum halde vermişim. Bakalım bu hafta nasıl olacak...65 kg hedefime 1.1 kg kaldı. Ben de artık 62 diyorum, sonra da 60 ...Günaydın ablacım Allah bereketiyle bütün hayırlarıyla yağdırsın yağmurları inşaallah
Abla ,anne candır
Dün yeme içme faslını erkenden kapattım
Benim de midede savaş var galibaama yine de kendimi hiç aç hissetmiyorum
Kendimi bu aralar incelmiş hissediyorum aynada popiş biraz daha küçülmüş
Hafta sonu alt komşunun kızı baya zayıflamışsın dedi
2.kattaki reçel ve pişi getiren de daha ne kadar zayıflayacaksın hocam şu an bile çok iyisiniz dedi
Ayy harikaBen de geçtiğimiz son 10 gün hep yatista olduğum halde vermişim. Bakalım bu hafta nasıl olacak...65 kg hedefime 1.1 kg kaldı. Ben de artık 62 diyorum, sonra da 60 ...
Bu arada 38 beden biraz sıkı, 40 beden hafif bol oluyor.
Çok şükür tıkır tıkır veriyoruz kilolari, inceliyoruz.
Ablamı da başlattım.
Dün yürüyüşe de yolladım.
O da çok mutlu, motivasyon tavan. Akşamdan menüyü hazırlıyorum, ertesi gün uygulama kalıyor.
Afiyet olsun ablaBu sabah ben de 2 dilim t.bugday ekmeğinden yapılmış, sepet peynirli tost, beyaz peynir, yeşil zeytin, çiğ çerez, siyah kuru üzüm, domates, kırmızı ve yeşil biber, salatalik, marul yedim.
Arada keçiboynuzu unu+su, öğlen de yeşil elma ve kefir...İkindiye doğru yeşil çay içerim. Akşam da tavuk sote ve yoğurtlu semizotu salatası var...
Bir şekilde dengelenmiş olur, sana da afiyet olsun.Afiyet olsun abla
Hepsi de harika
Ben bugün akşam yemeği yemiyeceğim sanırım
Smoothie , meyve ,hurmalı yoğurt,keçiboynuzu tozlu süt,maden suyu vb gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum ve de bol su
Evet okuldaki yediklerimi çok şükür ki saat 12.00 den önce yedimBir şekilde dengelenmiş olur, sana da afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?