• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BESLENME GÜNLÜĞÜM

Kahvaltı öncesi 600 ml su

Kahvaltım

2 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 yeşil biber
2 adet kaşarlı krep tost
7 zeytin
1 tk tahin pekmez
250 ml böğürtlen çayı

Eklentiler

• 20210824_105443.jpg
    20210824_105443.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 23
Komşum aşure getirmiş bu saate kadar kahvaltıdan sonra hiç birşey yiyip içmedim

Günün ilk ara öğünü

1 kase aşure 😍 😋

Akşam yemeğim

Haşlama kuzu gerdan eti
Bulgurlu cacık

Eklentiler

• 20210824_172724.jpg
    20210824_172724.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 28
KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

40 Gr tahıl topping+300 Gr ev yoğurdu+1 adet büyük kırmızı erik, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber, 20 Gr keçi peyniri, haşlanmış yumurta

Sade Türk kahvesi

ÖĞLEN

250 Gr bol sebzeli tavuk sote, karışık yeşil salata, 200 ml ayran

Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez

AKSAM

250 Gr Z.yagli patlıcan silkmesi, 200 ml kefir

200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin

3.5 lt su

Kahvaltı öncesi 500 ml su

Kahvaltım

2 yumurta
3 dilim kaşar peyniri
7 zeytin
1 domates
2 salatalık
3 yeşil biber
7 yk yoğurt +1 yk vişne reçeli +3 yulaflı bisküvi karışımı

Eklentiler

• 20210825_103909.jpg
    20210825_103909.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 19
Varyemez Varyemez merhaba...Yeniden kilo verme programına sanırım başladın. Bu aşamada herhangi bir sporu hayatına soktun mu?
3 Ağustos'tan beri yeniden yürümeye başladım, coookk şükür. 🤲
Bir haftadır da yoga temel hareketleri serisine başladım. Bugün 2.dersi yapacağım.
Ayrıca pilates temel hareketlerine de bugün başladım.
Her ikisinin de sırtıma, boynuma, bacaklarıma verdiği o müthiş enerjiyi anlatamam.
Biliyorsun uykumdan hep şikayetçiydim. Ama yürüyüşü çok erken saatlere almam, ama yoga, sorunumu çözdü. 😍 Sen dahil okuyacak herkese, sporu bir şekilde, bir yerlerden hayata geçirmenizi şiddetle öneririm. Harekette bereket var...🥰

Günün ara öğünleri

1 maden suyu

1 elma + 1 salatalık

Akşam yemeğim

250 300 ml süt
4 yk yulaf ezmesi
3 hurma
11 kuru üzüm
1 muz
10 fındık
7 badem
5 kaju
1 yk kırık ceviz
1 çay kaşığı kakao

Eklentiler

• 20210825_174300.jpg
    20210825_174300.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 23
Varyemez Varyemez merhaba...Yeniden kilo verme programına sanırım başladın. Bu aşamada herhangi bir sporu hayatına soktun mu?
3 Ağustos'tan beri yeniden yürümeye başladım, coookk şükür. 🤲
Bir haftadır da yoga temel hareketleri serisine başladım. Bugün 2.dersi yapacağım.
Ayrıca pilates temel hareketlerine de bugün başladım.
Her ikisinin de sırtıma, boynuma, bacaklarıma verdiği o müthiş enerjiyi anlatamam.
Biliyorsun uykumdan hep şikayetçiydim. Ama yürüyüşü çok erken saatlere almam, ama yoga, sorunumu çözdü. 😍 Sen dahil okuyacak herkese, sporu bir şekilde, bir yerlerden hayata geçirmenizi şiddetle öneririm. Harekette bereket var...🥰
Ablacım benim yürüyüş arkadaşına bugün söyledim.
Yürüyüş için vakit ayıracağız nasipse... ikindi vakti sonrası müsait oluyoruz fakat ortalık çok sıcak oluyordu geçtiğimiz haftalar
açık havada yürümek çok daha hoş vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyorum

Ablacım benim yürüyüş arkadaşına bugün söyledim.
Yürüyüş için vakit ayıracağız nasipse... ikindi vakti sonrası müsait oluyoruz fakat ortalık çok sıcak oluyordu geçtiğimiz haftalar
açık havada yürümek çok daha hoş vaktin nasıl geçtiğini de anlamıyorum
Ben de sabah 06.30'a kalmadan parkta oluyorum, serin serin pek güzel oluyor. 😍

Ben de sabah 06.30'a kalmadan parkta oluyorum, serin serin pek güzel oluyor. 😍
Kendi başıma gidebilsem keşke köpek filan çok oluyor öyle erken saatlerde mümkün değil benim için
Arkadaşım kütüphanede çalışıyor o sebepten geç saate kalıyor 😔

Kendi başıma gidebilsem keşke köpek filan çok oluyor öyle erken saatlerde mümkün değil benim için
Arkadaşım kütüphanede çalışıyor o sebepten geç saate kalıyor 😔
Köpekler yürüyenlere alışmış, hiç takmiyorlar bizi...😁 Ne vakit olursa olsun, yürüyüş güzel şey. 🔥Ne bileyim, ben çok seviyorum ve herkes de yürüsün fayda görsün istiyorum.

Köpekler yürüyenlere alışmış, hiç takmiyorlar bizi...😁 Ne vakit olursa olsun, yürüyüş güzel şey. 🔥Ne bileyim, ben çok seviyorum ve herkes de yürüsün fayda görsün istiyorum.
Bizim burada yürüyüş parkuru yok
Normal mahalle aralarında ve merkezden uzak tenha yerlerde yürüyoruz.
Çoğu kişinin yürüyüş yaptığı bir parkur olsa arkadaşa da gerek yok nasılsa bir arkadaş bulunur gidilen yerde 🤭

Bizim burada yürüyüş parkuru yok
Normal mahalle aralarında ve merkezden uzak tenha yerlerde yürüyoruz.
Çoğu kişinin yürüyüş yaptığı bir parkur olsa arkadaşa da gerek yok nasılsa bir arkadaş bulunur gidilen yerde 🤭
Doğru diyorsun. Yürüyüşte arkadaş istemeyen bir tek ben miyim ki...🙄 En fazla selam veririm, arkadan ciddiyetle Walk Walk Walk. Eşimle bile çıksak, herkes kendi guzergahina gidiyor. Çünkü ben yürürken konuşulmasını sevmiyorum. Ayy ne huysuzmusum. 🤦🤦

Doğru diyorsun. Yürüyüşte arkadaş istemeyen bir tek ben miyim ki...🙄 En fazla selam veririm, arkadan ciddiyetle Walk Walk Walk. Eşimle bile çıksak, herkes kendi guzergahina gidiyor. Çünkü ben yürürken konuşulmasını sevmiyorum. Ayy ne huysuzmusum. 🤦🤦
Yok ablacım estağfirullah sen yürüyüşü önemsiyorsun bir görev gibi ...Nihayetinde sağlığına yatırım yapıyorsun o nedenle tabiki bir disiplin gerektirir ne güzel aslında
Biz biraz gevezeyiz sanırım 😬🤭😉🤣

Yok ablacım estağfirullah sen yürüyüşü önemsiyorsun bir görev gibi ...Nihayetinde sağlığına yatırım yapıyorsun o nedenle tabiki bir disiplin gerektirir ne güzel aslında
Biz biraz gevezeyiz sanırım 😬🤭😉🤣
Dikkat dağınıklığı ve denge bozukluğu olduğu için konsantrasyonum cabuk bozuluyor. Ama hiç bahane aramiyayim, daha çok dinleyen tarafım. O da yaş geçtikçe darlamaya başladı, artık kaçan tarafım. 🤣🤣

Dikkat dağınıklığı ve denge bozukluğu olduğu için konsantrasyonum cabuk bozuluyor. Ama hiç bahane aramiyayim, daha çok dinleyen tarafım. O da yaş geçtikçe darlamaya başladı, artık kaçan tarafım. 🤣🤣
O zaman haklısın ablacım
bazen aynı şeyleri dinleyip durmak da ruhunu daraltıyor insanın

Okul açılsa.... okul ilçenin kıyı bir mahallesinde ama yeri çok güzel adeta yürüyüş parkuru gibi çok geniş sokaklardan oluşan bir alan
Bazen boş saatlerimde havanın güzel günlerinde tek başıma çıkıp yürüyüş yapıyordum
Nasip olursa az kaldı hayırlısı inşaallah

O zaman haklısın ablacım
bazen aynı şeyleri dinleyip durmak da ruhunu daraltıyor insanın

Okul açılsa.... okul ilçenin kıyı bir mahallesinde ama yeri çok güzel adeta yürüyüş parkuru gibi çok geniş sokaklardan oluşan bir alan
Bazen boş saatlerimde havanın güzel günlerinde tek başıma çıkıp yürüyüş yapıyordum
Nasip olursa az kaldı hayırlısı inşaallah
Yürüyüş veya evde yaptığım sporlar benim için adeta bir terapi. Kendimle kalmak, sadece yapacağım turu, atacağım adımı, alıp verdiğim nefesi düşünmek çok iyi geliyor. Belki bencilce ama, bu keyifli yalnızlığa kimseyi dahil etmek istemiyorum. Ben de böyleyim. 🤷

Yürüyüş veya evde yaptığım sporlar benim için adeta bir terapi. Kendimle kalmak, sadece yapacağım turu, atacağım adımı, alıp verdiğim nefesi düşünmek çok iyi geliyor. Belki bencilce ama, bu keyifli yalnızlığa kimseyi dahil etmek istemiyorum. Ben de böyleyim. 🤷
Ablacım bazen kendimiz dışında herkese zaman ayırdığımızı ,hayat içinde canım kendimizi ihmal ettiğimizi hissediyoruz

Ben şu son 4 yılın ilk 2 yılında dibi görünce son 2 yıldır bu hayatta en çok özür dilemem gereken kişinin kendim olduğunu ve kendime daha fazla zaman ayırmam gerektiğini en önemlisi de başkalarının soktuğu kalıpları yaşamanın bedelini ağır ödediğimi ve artık "hayır " demem gerektiğini öğrendim
Insanları alttan aldıkça bunu hep kötüye kullanıp hadsizce tepeme çıktılar

Back