- 6 Ağustos 2010
- 39.609
- 70.526
- 798
Ben de aylar önceSağol canım. Yazmayı unutmuşum ben bunu normalde içme suyuyla yapıyorum, arada da böyle...![]()
Su + maydanoz +limon 3'lüsü ile yapıyordum ama her zaman yeni şeyler öğrenmekten yanayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aylar önceSağol canım. Yazmayı unutmuşum ben bunu normalde içme suyuyla yapıyorum, arada da böyle...![]()
Ben korumadayım ablacımVaryemez hâlâ kilo korumada misin, kilo vermeye geçtin mi?
Ben almada miyim, korumada miyim, zayıf bir ihtimal vermede miyim cuma günü göreceğim.![]()
Merhaba, yazmak kesinlikle kontrol açısından çok çok iyi oluyor...Ben de bundan sonra gün içinde yediklerimi yazmak istiyorum. Anlamıyorum çünkü gün içinde az mı çok mu yedim
Sabah
- Kahvaltı yapmadığım için boş burası.
Öğlen
-Bir tabak kısır
Akşam
-Tavuk sote vardı iki üç çatal yedim.
Merhaba hoşgeldin canımBen de bundan sonra gün içinde yediklerimi yazmak istiyorum. Anlamıyorum çünkü gün içinde az mı çok mu yedim
Sabah
Öğlen
-Bir tabak kısır
Akşam
Kısır yanına ayranBen de bundan sonra gün içinde yediklerimi yazmak istiyorum. Anlamıyorum çünkü gün içinde az mı çok mu yedim
Sabah
Öğlen
-Bir tabak kısır
Akşam
Merhaba, bizim evde tartı olmasına annem müsaade etmiyor bayadır tartılamadım ama kilo aralığım 52-54 olur genelde. Boyum 1.55 olduğu için öyle zayıf gözükmüyorum.Merhaba hoşgeldin canım
Kaç kilosun?
Sana tavsiyem nacizane kahvaltını mutlaka yap
Gün içersinde et süt tahıl sebze meyve alımını yapmaya özen göster
Günlük en az 2 - 2,5 lt su tüketmeye çalış
Günlük 30 dakika 40 dk hareketin olsun en azından yürüyüş gibi
Şu an kilo korumadayım kilo verme gayreti içerisinde değilimKilo bildirimi yapmamanizin bir sebebi varmi?
Bu arada gittiğiniz yol çok.mantikli sizi takip ediyor olacağım kolay gelsin...