- Konu Sahibi Agresif_lady
Evet canım cumartesi tartı günüm. Şu 2 günü iyi geçirmem gerekli.. ödem için çay hazirlamam gerekliEn azından hatayı nerde yaptığını biliyorsun yarın geçiştirmezsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım cumartesi tartı günüm. Şu 2 günü iyi geçirmem gerekli.. ödem için çay hazirlamam gerekliEn azından hatayı nerde yaptığını biliyorsun yarın geçiştirmezsin canım
Ödem olabilir canım. Tartıya bakıp moralini bozma.İki gündür artı çıkıyorum canım sıkıldı
Üstelik tek öğün yapmıştım dün
Nasıl bir çay hazırlayacaksın canım?Evet canım cumartesi tartı günüm. Şu 2 günü iyi geçirmem gerekli.. ödem için çay hazirlamam gerekli
1 yeşil çay 1 maden suyuNasıl bir çay hazırlayacaksın canım?
Harikasın canım. Ben de Leslie 1 mil yaptım. Birazdan da 30 dk bebek arabasıyla yürüyeceğim.25 dk yürüyüş 10 dk egzersiz yaparak günü kapıyorum.
Şimdi uyuyana kadar bol su icerim.
Merhaba canım, bence sağlıklı beslenirsen verdiğin kiloları daha sonra hızlıca geri almazsın. Rafine şeker ve beyaz unu hayatımızdan çıkarınca çok güzel gidiyor kilolarSelamlarr, iki gündür yazamadım : (
Dünden önceki gün tek öğün olarak biraz sarma ve tatlı yedim. İstediğim kadar sağlıklı olmasa da az yediğim ve yürüdüğüm için çok sorun etmedim.
Dün ailemle yaşadığım ilin merkezine doktor vb. işleri halletmeye gittik, o yüzden kahvaltıda ufak bir tost akşam da simit ve dayanamayıp bir çikolata yedim. Normalde tek öğünümü öğleden sonra-akşam civarı yerim ancak tostu sabah yediğim için akşama tutmadı, evde olmadığımdan marketten simit alıp yedim. Çikolatayı da alıp götürdüm o arada
Aslında pazara kadar tartılmayacaktım ancak az önce dayanamadım tartıldım, 61.6 kilo çıktım. Çarşamba gününden beri 600 gram vermişim. Daha istikrarlı olacağım
Bugün yorgunluktan ölüyorum. Yürüyüşe çıkmalıyım ama ayaklarım titriyor resmen. Yarın da diyetisyen randevusu var. Veremedim mi acaba diye tedirginimKızlar sporlar yapılıyor mu?
Ben bugün Leslie 1 mil yaptım. Akşam da çocuklarla yürüyüşe çıkabilirim.
Hiç moralini bozma canım. Göreceksin bir anda gidecek kilolar. Pes etmeden devam et.Merhaba kızlar diyetisyene gittim geldim. Kahvaltı ev temizligi şimdi yazabildim.
10 günde 1 kilo 250 Gr verebilmisim. Az gitti o kadar emeğe. 61.300 um şu an.
Bu kez daha sık ogunlerin olduğu program verdi. Ama modum düştü açıkçası. Ama düşürmemek zorundayım. Yoksa her şey daha da başa sarar. Benim moral 59 Lara gelince yükselir diye umuyorum.
Çok iyi gidiyorsun canımLor peynirli kekikli omlet 1 ceviz domates salatalık 3 zeytin yedim.
1. Ara öğün kahve 2 hurma tükettim.
O zaman yapabiliyorsan evde sabahları Leslie yapÖzellikle vurguladığı nokta aç karına spor yağ yakımı hızlanır. Ben bu hafta akşamları yapabildim. Ah sabah erken çıksam yurusem iyi olacak ama havalar çok fena sıcak...
Evet sabretmek gerekli. Eylül 1 e kadar sabret farkı gör diyorum kendimeHiç moralini bozma canım. Göreceksin bir anda gidecek kilolar. Pes etmeden devam et.