- 4 Eylül 2013
- 266
- 215
Mandown nasıl gidiyor uzun zamandır paylaşım yapmıyorsun20.10.2024
Göğüs-113
Bel-93
Basen-114
Kilo-96,6
Ha gayret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mandown nasıl gidiyor uzun zamandır paylaşım yapmıyorsun20.10.2024
Göğüs-113
Bel-93
Basen-114
Kilo-96,6
Ha gayret
Merhabalar paylaşım yapmıyorum çünkü yerimde sayıyorum pcos sebebiyle dr A gittim söktirğcğ olmadan adet olamıyorum homa ır 11 e fırlamış adet için doğum kontrol kullanma için aldactone homa ır ve diğer sonuçlarım için henüz yorum yapmadı her zaman ilaç sentetik şeyler kullanmamaya gayret etsem de sanırım mecburum en kısa zamanda dönüş yapıcam biraz uzun oldu ama merak edip sordunuz içimi dökmüş bulundumMandown nasıl gidiyor uzun zamandır paylaşım yapmıyorsun
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönüş yaparsınMerhabalar paylaşım yapmıyorum çünkü yerimde sayıyorum pcos sebebiyle dr A gittim söktirğcğ olmadan adet olamıyorum homa ır 11 e fırlamış adet için doğum kontrol kullanma için aldactone homa ır ve diğer sonuçlarım için henüz yorum yapmadı her zaman ilaç sentetik şeyler kullanmamaya gayret etsem de sanırım mecburum en kısa zamanda dönüş yapıcam biraz uzun oldu ama merak edip sordunuz içimi dökmüş bulundum
Teşekkür ederim en kısa zamanda jet huzıyla dönüş yapıcam siz ne durumdasınız devam ediyor musunuzÇok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönüş yaparsın
Ben 72 ile sizinle beraber başlamıştım tek öğün ve hergün spor yaparak 58 e düştüm hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek inşallahTeşekkür ederim en kısa zamanda jet huzıyla dönüş yapıcam siz ne durumdasınız devam ediyor musunuz
Sizin adınıza çok çok sevindim tek öğün kaç kalori besleniyorsunuz günlük kalori miktarını her besinden protein karbonhidrat yağ dengesinde neler yiyorsunuz tek öğündeBen 72 ile sizinle beraber başlamıştım tek öğün ve hergün spor yaparak 58 e düştüm hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek inşallah