• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

herseyin yoolunda olmasına sevindim cnm :KK39: bizde iyiyiz çok şükür. Bu sabah yatarken sola uzanmıstım oglum beni çok mutlu etti teyzesi. Kıpır kıpırdı. Sanırım kendi alanını kessfediyo tekmeleri bi yukarda bi asagıda. hatta göbek deliğime geldi orda felaket bir sertleşme hissettim artık oraya kafasını mı neyini dayadıysa. İki kez yaptı bu hareketi. Çok hareketliydi çok hosuma gitti snra kalktım ceviz yedim yine coştu :KK70: kısacası bugün moralim tavan yani çok mutluyum :KK73::KK73::KK73:

Mutluluğumuz daim olsun inş. :nazar:

Önmüzdeki salı sabahı ayrıntılı ultrasonum var inş hersey yolundadır ya. Düşününce stres basıyo onu göreceğim için de bir hayli heyecanlıyım :KK68: çok özledimmm :KK200::KK200::KK200:

Bu arada eltimdeki bugün kontrole gitmiş hersey yolundaymış şimdilik normal görünüyormuş ayın 18 i gibi doğum beklenecekmiş. İnş ikinizde sağ salim doğurursunuz :KK9::KK9::KK9:
Oyyy yerim ben onun hareketlerini daha ne tepiklerini yiyeceksin...ben Mete ye lakap bile taktım çok hareketli olduğu için...Kıpırdak diyorum:-):-):-) Sağlıklı olduğunun en önemli göstergesi zaten hareketli olması...Hep böyle gitsin inşallah...Ayrıntılıda güzel geçer inşallah balım artık eve gelince okuruz bizde senin kontrolü:KK37: Eltini de Allah bir avazda kurtarsın

sağol canım
beklemek çok zormuş :KK43:
Ya takip ettin mi bilmiyorum ama biz daha önce burda hamis kalmak için ne savaşlar verdik ben mesela neler yaptm neler kürlermi drmezsin gün aşırı ilişkilerini ovulasyon testleri daha neler neler olmuyordu sonra sürpriz bir şekilde hamile kaldm kızıma kzım şimdi 6 aylık ve bir şok daha iki gün önce öğrendim ki ikinciye hamileyim çok şaşrdm üzülmedim desem yalan olur sonra Rabbim sen çok büyüksün bir zamanlar yana yakıla evlat istiyordm şimdi de isyanmı edicem bak benim hikâyeme Rabbim ol diyince nasl oliyomus yeterki zamanı gelsin yeterki rabbim ol desin

Ya takip ettin mi bilmiyorum ama biz daha önce burda hamis kalmak için ne savaşlar verdik ben mesela neler yaptm neler kürlermi drmezsin gün aşırı ilişkilerini ovulasyon testleri daha neler neler olmuyordu sonra sürpriz bir şekilde hamile kaldm kızıma kzım şimdi 6 aylık ve bir şok daha iki gün önce öğrendim ki ikinciye hamileyim çok şaşrdm üzülmedim desem yalan olur sonra Rabbim sen çok büyüksün bir zamanlar yana yakıla evlat istiyordm şimdi de isyanmı edicem bak benim hikâyeme Rabbim ol diyince nasl oliyomus yeterki zamanı gelsin yeterki rabbim ol desin
evet canın haklısın...
bende 15 aydır bekliyorum, aynı sen gibi denemediğim şey kalmadı
en son aralığın 2 sinde rahim filmi çektirdim doktorum filmden sonraki 3 ay şans yüksektir dedi
bu ay hiç yaşamadığım şeyler de yaşadığım için bu aydan umutluyum

Oyyy yerim ben onun hareketlerini daha ne tepiklerini yiyeceksin...ben Mete ye lakap bile taktım çok hareketli olduğu için...Kıpırdak diyorum:-):-):-) Sağlıklı olduğunun en önemli göstergesi zaten hareketli olması...Hep böyle gitsin inşallah...Ayrıntılıda güzel geçer inşallah balım artık eve gelince okuruz bizde senin kontrolü:KK37: Eltini de Allah bir avazda kurtarsın

aminn cnm aminnn . Ben ayrıntılıya gittiğimde senin bebişin kucağında olacak. :KK200::KK200::KK200: Sağlıkla inş ya darısı basımıza :KK39: öpüyorum seni de kıpırdağını daaa :KK15:

evet canın haklısın...
bende 15 aydır bekliyorum, aynı sen gibi denemediğim şey kalmadı
en son aralığın 2 sinde rahim filmi çektirdim doktorum filmden sonraki 3 ay şans yüksektir dedi
bu ay hiç yaşamadığım şeyler de yaşadığım için bu aydan umutluyum
Seni çok iyi anlıyorum hade inşallah gelir bu ay minigin inşallah

cnmm çok ama çokkk sevindim yaaa çok şükür bin şükürrrr :KK73::KK73::KK73:
hayırlı olsun cnm gözünaydınn. Yazıları okudum değerin katlanıyomuş masallah sana bebişineee :nazar::nazar::nazar:
Rabbim kucağına alacağın günü de göstersin inş. Gelişmelerden haberdar et bizide :KK39:
Sağol canım bin şükür bugünüme. Salı 80 persembe 154 çıktı değerim. Bu aksam da test yaptiricam. Insallah iyi bi şekilde artmistir değerim. Dua et bana canım

Sağol canm benim sen naslsn mide bulantıların gecrimi bide cinsiyet bellimi bu haftalarda belli olması lazım
Benim arada nadiren oluyor.ilk zamanlar bayagi kötüydü ama geçti. Cinsiyet belli olmadı canim.bu hafta bi gözükcem doktora bakalım. İnşallah belli olur:) doktor geçen hafta erken cinsiyet için demisti

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
Belirtiler için çok erken ama benimde hamile kaldığımda yumurta beyazi gibi akınti yerine öyle su gibi akınti geliyordu sürekli.şimdi bile zaman zaman geldiği oluyor.inşallah güzel şeylerin habercisidir

Belirtiler için çok erken ama benimde hamile kaldığımda yumurta beyazi gibi akınti yerine öyle su gibi akınti geliyordu sürekli.şimdi bile zaman zaman geldiği oluyor.inşallah güzel şeylerin habercisidir
amin canım inşallah sağolasın
sana da sağlıklı gebelikler diliyorum

Canm iyiyim daha iyiyim alışıyor insan ama o yöntem çok riskli dikket et aman diyim halen emziriyorum doktor 3 aya kadar emdirebilirsin dedi ama benim kızm zaten genelde mama içiyo memeye hiç düşkün değil gece sadece emiyo oda uyku sersemi tıkıyorum ağz8na yanı sütten kesmek hiç zor olmicak ek gıdaya başladk 5 gün sonra 7 aya girecek patatez piresi havuç puresiylw başladk bide her gün evde taze yoğurt mayala ver dedi doktorumuz ama bu k8ş vakti pek imkân buladm taze s7t bulmaya ama araştırıyor onada başlarz en kısa zamanda şimdilik doktorun tavsiyeleri bunlar meyve olarak ta elma ez ver dedi hepsine başladk bi yoğurt kaldı
Sağol canım tavsiyelerin için. Emziriyorum diye hap kullanamam heralde diğer yöntemlere de hiç bakmadım.

Allah gönlümüze göre versin balım bugün sordum doktoruma bi dikişim var zaten bu halde en fazla kaç kez doğum yapabilirim diye 3 dedi... eşimde duydu tabi... tamam 3 olabilirmiş bak demeye başladı bile:-):-):-) 2. lerin masrafı çok olmayacak doğru düşünmüş eşin Hoppa 3. yü ise Allah bilir eşim istediği kadar lafını etsin :KK53::KK53:
Amin canim insallah az kaldi nasil geciyo son gunlerin

432 çıktı. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmaliydi.

Bu da benim kaderimmiş. Çok üzgünüm.

Back