• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
Canm ben yaşadm o belirtileri umutlandırmak istemem ama inan bu anlttığn aynısını yâşadm

Canm ben yaşadm o belirtileri umutlandırmak istemem ama inan bu anlttığn aynısını yâşadm
sahi mi? :)
bir yaşayan çıktı sonunda...
sende anlatır mısın zamanlama olarak ne zamandı, nasıldı?
ne kadar zaman sonra gebeliğini öğrendin?
rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?

sahi mi? :)
bir yaşayan çıktı sonunda...
sende anlatır mısın zamanlama olarak ne zamandı, nasıldı?
ne kadar zaman sonra gebeliğini öğrendin?
rica etsem ayrıntılı anlatır mısın?
Canm adetime 1 hafta önce bu belirtileri yaşadm grip olmuştum ha bire hapşırdm akıntı geldiğini hissettim bende şaşrdm ama himilelik ihtali aklıma gelmedi adetimi beklerken yine o akıntı geldi şüphelendi test yap çıktı ve inşallah sende hamilesin adetin ne zaman

Canm adetime 1 hafta önce bu belirtileri yaşadm grip olmuştum ha bire hapşırdm akıntı geldiğini hissettim bende şaşrdm ama himilelik ihtali aklıma gelmedi adetimi beklerken yine o akıntı geldi şüphelendi test yap çıktı ve inşallah sende hamilesin adetin ne zaman
12 ocak canım
seninki de renksiz kokusuz su gibi miydi acaba?

Son düzenleme:
12 ocakta canım adetim
2 gündür çok tuhafım, hiç böyle şeyler yaşamamıştım
31 aralığı değerlendirdik, ertesi gün yani cuma günü şiddetli bir sol kasık ağrısı yaşadım
c.tesi ağrım yoktu, pazar günü adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ve karamel renkte bir akıntım oldu. bu sabah da hapşırdığımda yarım çay bardağı kadar su boşaldı benden, hala adet olucakmışım gibi karın ağrım var

seninkide böyle su gibi bir akıntımıydı? bardaktan boşalır gibi mi oldu?

Cok haklisin bendde senin gii dusunuyorm sigara konusunda :KK43:

Biz 3 kardesiz evet cok guzel ama ben bakabilcegimi dusunmuyorm ve maddi acidan da iyi olmak lazim tabii ayy insallah canim 2.leride heyecanla duyuralim :) esim diyoki farketmez olabilir zaten 2.nin hic masrafi olmayacak her sey hazir hahahahah maddiyatci benm adam :)
Allah gönlümüze göre versin balım bugün sordum doktoruma bi dikişim var zaten bu halde en fazla kaç kez doğum yapabilirim diye 3 dedi... eşimde duydu tabi... tamam 3 olabilirmiş bak demeye başladı bile:-):-):-) 2. lerin masrafı çok olmayacak doğru düşünmüş eşin Hoppa 3. yü ise Allah bilir eşim istediği kadar lafını etsin :KK53::KK53:

Sağol mogişim evet kalp atıştan sonra listeye ekle ama beni farklı ekle çünkü bu topik annelerinden ikinci bebeğini de sevincini sizlerle yaşayan ilk anneyim ona göre mogişim
kız bu farkı ben nasıl göstereyim listede bana bi akıl ver hele... cinsiyet listesine eklicem ya o açıdan diyorum...orda sadece cinsiyet ve bebiş adı yazıyorum

hanife55 hanife55 bana yaz demiştin canim şükür ben de hamileyim sali günü 80 bugün 154 çıktı değerim.

Pazartesi gunu tekrar kan vericem insallah sagliklidir insallah

cnmm çok ama çokkk sevindim yaaa çok şükür bin şükürrrr :KK73::KK73::KK73:
hayırlı olsun cnm gözünaydınn. Yazıları okudum değerin katlanıyomuş masallah sana bebişineee :nazar::nazar::nazar:
Rabbim kucağına alacağın günü de göstersin inş. Gelişmelerden haberdar et bizide :KK39:

Allah gönlümüze göre versin balım bugün sordum doktoruma bi dikişim var zaten bu halde en fazla kaç kez doğum yapabilirim diye 3 dedi... eşimde duydu tabi... tamam 3 olabilirmiş bak demeye başladı bile:-):-):-) 2. lerin masrafı çok olmayacak doğru düşünmüş eşin Hoppa 3. yü ise Allah bilir eşim istediği kadar lafını etsin :KK53::KK53:
cnm senin yazdıklarını da okudum bir kaç gündür yogunuktan girememiştim 8 ocak büyük gün öyle mi çok az kaldı yaa. :KK36:

Allah ın izniyle sağ salim Mete ye kavusacaksınn. Ahh bizimde günler bir an önce geçseee. :KK71:
Ben senin yerine heyecanlıyım. Az kaldı az . Ne hissediyosunnn bakalım :KK39:

Son kontrolden de geldik kızlar nst de hala sancı yok... suyuna baktı doktor amcası o da normal tahliller normal... Cuma 9:30 da hastanedeyiz hayırlısıyla öğlene kalmadan da minnoşuma kavuşacağım inşallah... bugün doğumhanenin önünde nst yi beklerken önümden bir tane sezeryan olan kadını geçirdiler sedyeyle ardından da bebişi... mini mini bir bebiş nasıl güzel nasıl masum:KK200: Rabbim hakeden herkese nasip etsin :KK200:

cnm senin yazdıklarını da okudum bir kaç gündür yogunuktan girememiştim 8 ocak büyük gün öyle mi çok az kaldı yaa. :KK36:

Allah ın izniyle sağ salim Mete ye kavusacaksınn. Ahh bizimde günler bir an önce geçseee. :KK71:
Ben senin yerine heyecanlıyım. Az kaldı az . Ne hissediyosunnn bakalım :KK39:
Heyecanlıyım aynı zamanda da büyük bi rahatlama hissediyorum şu koca halimden kurtulacağım için... Doktor amcamız bugün son kontrolünü yaptı herşey yolunda çok şükür...sen nasılsın kuzum

OCAK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanfendi ---------------> 2. mucizesine hamiş :nazar::anneadayı:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme ------- HAMİŞ :nazar::anneadayı:
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme
Elisa --------------------> ??? Ocak ------> 19. Deneme

Rose5588 --------------> ??? Ocak -----> 41. Deneme
Pesettim342 -----------> ??? Ocak ------> 39. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Zzzzynpppp-------> Erkek :nazar: ------- Abdullah Emir:KK46:

Okosale ------------> Kız :nazar: ---------- Bahar:KK46:
Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:

Sweet42 -------------> Kız:nazar: -------- Nisa :KK46:
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ----- Bora :KK46:
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ----- Can :KK46:
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ----- Kaan :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:

Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Hyb77 -----------------> Erkek :nazar: ------ ?????
Lillyyy ----------------> :nazar:
Gullbike --------------> :nazar:
Susslich --------------> :nazar:
Nerisbebek -----------> :nazar:

12 ocakta canım adetim
2 gündür çok tuhafım, hiç böyle şeyler yaşamamıştım
31 aralığı değerlendirdik, ertesi gün yani cuma günü şiddetli bir sol kasık ağrısı yaşadım
c.tesi ağrım yoktu, pazar günü adet olucakmışım gibi karnım ağrıdı ve karamel renkte bir akıntım oldu. bu sabah da hapşırdığımda yarım çay bardağı kadar su boşaldı benden, hala adet olucakmışım gibi karın ağrım var

seninkide böyle su gibi bir akıntımıydı? bardaktan boşalır gibi mi oldu?
Evet ca su gibiydi benim akıntmda ama kask ağrısı falan yaşamadim ama adetime ćok yakın akıntımın rengi beyaz oldu su gibi ama beyaz

Heyecanlıyım aynı zamanda da büyük bi rahatlama hissediyorum şu koca halimden kurtulacağım için... Doktor amcamız bugün son kontrolünü yaptı herşey yolunda çok şükür...sen nasılsın kuzum
herseyin yoolunda olmasına sevindim cnm :KK39: bizde iyiyiz çok şükür. Bu sabah yatarken sola uzanmıstım oglum beni çok mutlu etti teyzesi. Kıpır kıpırdı. Sanırım kendi alanını kessfediyo tekmeleri bi yukarda bi asagıda. hatta göbek deliğime geldi orda felaket bir sertleşme hissettim artık oraya kafasını mı neyini dayadıysa. İki kez yaptı bu hareketi. Çok hareketliydi çok hosuma gitti snra kalktım ceviz yedim yine coştu :KK70: kısacası bugün moralim tavan yani çok mutluyum :KK73::KK73::KK73:

Mutluluğumuz daim olsun inş. :nazar:

Önmüzdeki salı sabahı ayrıntılı ultrasonum var inş hersey yolundadır ya. Düşününce stres basıyo onu göreceğim için de bir hayli heyecanlıyım :KK68: çok özledimmm :KK200::KK200::KK200:

Bu arada eltimdeki bugün kontrole gitmiş hersey yolundaymış şimdilik normal görünüyormuş ayın 18 i gibi doğum beklenecekmiş. İnş ikinizde sağ salim doğurursunuz :KK9::KK9::KK9:

A
OCAK:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanfendi ---------------> 2. mucizesine hamiş :nazar::anneadayı:

Friendly8584 ---------> 4 Ocak -------> 21. Deneme ------- HAMİŞ :nazar::anneadayı:
Arsinli ------------------> 21 Ocak ------> 22. Deneme
Elisa --------------------> ??? Ocak ------> 19. Deneme
Rose5588 --------------> ??? Ocak -----> 41. Deneme
Pesettim342 -----------> ??? Ocak ------> 39. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Mogişim com güzel eklemissin çok sagol:oops:utandm şimdi hatta şımardm diyebilirim :oops:

kız bu farkı ben nasıl göstereyim listede bana bi akıl ver hele... cinsiyet listesine eklicem ya o açıdan diyorum...orda sadece cinsiyet ve bebiş adı yazıyorum
Ayy bilemedim ki bat listesinde çok güzel eklemissin bunada farklı ekleki şımaraym heveslendirdin beni mogişim ya çok sagol:KK60:

Back