• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

friendlyfriendly friendlyfriendly adetin geçtiği halde deggerim 170lerde mi ne çıkmisti, 3hun gecikmeye rağmen düşün tatlım. Bak sonuç simdi karşımda uyuyan bi melek :) bu değerler, döllenme zamanları öyle belirsiz ki kesin bi yargıya varma kendi kendine. Tabiki sana sonuna kadar umutlu ol demiyoruz ama şuan umutsuz olmanı gerektirecek hic bir şey yok. Forumlarda okuduklarini da baz alma. Her bünye, her hikâye, her bebek farklı.

Düşünüyorum okudugumdan beri de adet gününde direk yapsan bu testi mukemmel bir deger. Ki benim 276 cikmisti. Belki de Battan sonra 2. 2.5kat artiyordur. Ama dediğim gibi 1.5 2 kat normal kabul ediliyor.
Ahh keşke dediğin gibi olsa. Cuma sabah dr kontrolüm var. Allah büyük ne diyim.

2 katı artsaydı benimkide pazartesi 1022 çıktı. çarşamba 2044 olması lazımdı cuma günüde 4088 olması lazımdı,ama 2600 lü çıktı.ben iki katı olması lazım degilmi dedim doktor artış olması yeterli dedi ve birdahada Beta ya baktırmadım 2 hafta bekledim kalp atışını duydum lütfen morelini bozma bu defada buna takılma cnm.Benim yegenimi üzme lütfen
Gözyaşlarımı tutamıyorum canım bilmiyorum. Ben de tekrar baktirmicam kana. Cuma dr a gidicem.

friendlyfriendly friendlyfriendly adetin geçtiği halde deggerim 170lerde mi ne çıkmisti, 3hun gecikmeye rağmen düşün tatlım. Bak sonuç simdi karşımda uyuyan bi melek :) bu değerler, döllenme zamanları öyle belirsiz ki kesin bi yargıya varma kendi kendine. Tabiki sana sonuna kadar umutlu ol demiyoruz ama şuan umutsuz olmanı gerektirecek hic bir şey yok. Forumlarda okuduklarini da baz alma. Her bünye, her hikâye, her bebek farklı.
lulus_k lulus_k hepiniz iyiki varsınız. Siz olmasanız şu ruh halinde olamam. Değerim bata göre iyi ama önceki değerlere göre kötü. Beklemekten başka çarem yok. Dr a gidesiye kadar şu 3 gün 3 yıl gibi olacak bana.

Her 2-3 günde bir iki katına yükselir. Bu yükseliş sağlıklı bir gebelik göstergesi olabilir. İlk 2-3 ay içinde sürekli yükseliş gösterir, sonra yükselişi durur, sabit kalır.

HCG düzeyi

İkiye katlanma
süresi

< 1200

48-72 saat

1200 -6000 arası

72-96 saat

> 6000

>96 saat

Diyo tatlim bak.
Eşim de bu yazıyı okuttu bana. O da yıkıldı belli etmemeye çalışıyo.. inşallah diyebiliyorum. Ama içim rahat değil. En azından sonuca hazırlamış oldum kendimi az da olsa.

Her 2-3 günde bir iki katına yükselir. Bu yükseliş sağlıklı bir gebelik göstergesi olabilir. İlk 2-3 ay içinde sürekli yükseliş gösterir, sonra yükselişi durur, sabit kalır.

HCG düzeyi

İkiye katlanma
süresi

< 1200

48-72 saat

1200 -6000 arası

72-96 saat

> 6000

>96 saat

Diyo tatlim bak.
hyb77 hyb77 bak değer 1200 üstündeyse zaten min. 3 günde iki katına çıkarmış.senin artış normal canım

Kızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgun :( sabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo :( aallahtan kızım hareket ediyo

Kızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgun :KK43: sabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo :KK43: aallahtan kızım hareket ediyo
Canim geçmis olsun doguma az kalsa ondandir diyecem ama daha var üşüttün belki de.

Kızlar hayırlı sabahlar aksam 8-9dan berı karın agrısı cekıyorm ha gecer ha gecer dedım bu saat oldu uyku uyutmadı dogru duzgun :KK43: sabah olsn dr arıcam hemen yedıklerımı sındıremedm heralde anlamadım noluyo :KK43: aallahtan kızım hareket ediyo
Canm eğer karnında sertleşmeler oluyosa onlar yalancı doğum sancıları birkaç hafta önceden olabiliyor bende de olmuştu ve genelde gece bastran bir ağrı korkma eğer dediğim gibiyse yokluyo seni bebiş az kalmş doğuma birkaç hafta

Selam kizlar nasilsiniz lulus_k lulus_k @betiboop sweet42 sweet42 dogum yapmissiniz rabbim hayirlisisiyla sagligiyla buyutmeyi nasip etsin hanfendi25 hanfendi25 canim hayirli olsun hamileymissin masallah minik prensesinde cok tatli ablada oluyormus arkadas gibi buyurler bizde geri cekilme ile korunuyoruz demekki kaza olabiliyormus Mogami Mogami canim dogumunada az kalmis rabbim kolay dogum nasip etsin bende sipinal sezeryan oldum cok rahat gecti hic anlamadim bile friendlyfriendly friendlyfriendly canim cuma guzel haberlerini bekliyorum artisin iyi gibi geldi bana kizlar cok zor gunler geciriyoruz ablamin kizi cok hasta dua edermisiniz ya safi cekermisiniz

Canim gecmis olsun bu haftalarda yalanci dogum sancisi olabiliyor usutmuste olabilirsin

Back