• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz anneleri doğum hikayeleri

Kutusunu açıp kurmadık ama şöyle atayım fotosunu bunu aldık .

Tekliye çevirilebiliyor bu şekilde olsun istedik en azından sonraki bebek tek olursa kullanılabilir yada işte biri hasta olur hastaneye götürmek zorunda kalırsak öbür bebeği hastanelerde rezil etmeyiz bırakır gideriz eve ananesıyle die .

Yanyana olanlar yenıdogan ıcın uygun değil kullanım açısından da markette falan reyon aralarına giremezsınız her koşulda alan ister kaldırımda direkler var malum memleket eğer aracınız yoksa yolda yürümek sizin için zorlaşabilir
Evet ben de en mantıklı bu diye düşündüm ama en fazla 1,5 yaşa kadar kullanılabilir sanki çünkü aradaki mesafeleri biraz dar büyüyüp de ayakları sığmayacak duruma gelince satar 2 ayrı baston araba alırım diye düşündüm

Evet ben de en mantıklı bu diye düşündüm ama en fazla 1,5 yaşa kadar kullanılabilir sanki çünkü aradaki mesafeleri biraz dar büyüyüp de ayakları sığmayacak duruma gelince satar 2 ayrı baston araba alırım diye düşündüm

Onu o zaman düşünürüz 😀sağlıkla bi gelsinlerde.

15 haftalık oldum bende akşamları özellikle bayağı bi karnım çıkıyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Fetal sonucunuz
15 haftalık oldum bende akşamları özellikle bayağı bi karnım çıkıyor :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Fetal sonucunuz geldi mi ?
Amin amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza zamanında gelsinler 🤲🏻 Fetal sonucum en geç çarşambaya kadar çıkmış olacak inşallah güzel gelsin 🤲🏻 Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim🥰

Kutusunu açıp kurmadık ama şöyle atayım fotosunu bunu aldık .

Tekliye çevirilebiliyor bu şekilde olsun istedik en azından sonraki bebek tek olursa kullanılabilir yada işte biri hasta olur hastaneye götürmek zorunda kalırsak öbür bebeği hastanelerde rezil etmeyiz bırakır gideriz eve ananesıyle die .

Yanyana olanlar yenıdogan ıcın uygun değil kullanım açısından da markette falan reyon aralarına giremezsınız her koşulda alan ister kaldırımda direkler var malum memleket eğer aracınız yoksa yolda yürümek sizin için zorlaşabilir
Ayy bu çok güzelmiş güzel günlerde kullanın inşallah 🫠🤲🏻

Back