• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

432 çıktı. Salı 80 persembe 154 bugün 600küsür olmaliydi.

Bu da benim kaderimmiş. Çok üzgünüm.
Cnm benimkide pazartesi 1022 çıkmıştı cuma günü 4 e katlaması lazımken 2602 çıkmıştı buna takılma önemli olan iyi bir artış olması demişti doktorum ve ondan sonrada 2 hafta bekleyip kalp atışını duydum bence seninki de güzel gidecek.

Cnm benimkide pazartesi 1022 çıkmıştı cuma günü 4 e katlaması lazımken 2602 çıkmıştı buna takılma önemli olan iyi bir artış olması demişti doktorum ve ondan sonrada 2 hafta bekleyip kalp atışını duydum bence seninki de güzel gidecek.
Canım bilmiyorum yaa hakim olamıyorum kendime çok üzgünüm. Allah yardımcım olsun.

Canım bilmiyorum yaa hakim olamıyorum kendime çok üzgünüm. Allah yardımcım olsun.
Artışında dengesizlik yokki yani bir ileti bşr geri degil ayrıca 100 de 60 artış bile normalmiş illa 100 yüz şart degil.Bak ben örnegim istersen iki testiminde resmini paylaşayım seninle duruyolar.Morelini bozma ben hiç bozmadım hatta aklıma bile getirmedşm.

Artışında dengesizlik yokki yani bir ileti bşr geri degil ayrıca 100 de 60 artış bile normalmiş illa 100 yüz şart degil.Bak ben örnegim istersen iki testiminde resmini paylaşayım seninle duruyolar.Morelini bozma ben hiç bozmadım hatta aklıma bile getirmedşm.
Insallah dedigin gibi olur. Bilmiyorum ne deyimki. Sağol desteğin için canım boşver sen beni burda hiçbirinizi üzmek istemiyorum.

Canım boğazım düğümlendi. Bilmiyorumki..
Düşünüyorum okudugumdan beri de adet gününde direk yapsan bu testi mukemmel bir deger. Ki benim 276 cikmisti. Belki de Battan sonra 2. 2.5kat artiyordur. Ama dediğim gibi 1.5 2 kat normal kabul ediliyor.

Her 2-3 günde bir iki katına yükselir. Bu yükseliş sağlıklı bir gebelik göstergesi olabilir. İlk 2-3 ay içinde sürekli yükseliş gösterir, sonra yükselişi durur, sabit kalır.

HCG düzeyi

İkiye katlanma
süresi

< 1200

48-72 saat

1200 -6000 arası

72-96 saat

> 6000

>96 saat

Diyo tatlim bak.

Insallah dedigin gibi olur. Bilmiyorum ne deyimki. Sağol desteğin için canım boşver sen beni burda hiçbirinizi üzmek istemiyorum.
2 katı artsaydı benimkide pazartesi 1022 çıktı. çarşamba 2044 olması lazımdı cuma günüde 4088 olması lazımdı,ama 2600 lü çıktı.ben iki katı olması lazım degilmi dedim doktor artış olması yeterli dedi ve birdahada Beta ya baktırmadım 2 hafta bekledim kalp atışını duydum lütfen morelini bozma bu defada buna takılma cnm.Benim yegenimi üzme lütfen

Back