Beraber Anne Olma Yolunda

Arkadawlar merhaba. Uzun suredir girmiyordum malum bebek hemde huysuz bir bebek qazli sancili bir bebek vakit bulamadim hic.
Sizden yardim istiyorum ede bilirseniz ne guzel edemezseniz yinede caniniz sag olsun. Benim ewim 2 ay bundan once dizi kapandi ve acilmadi kendisi zorla acmiw ve artik dizini kulanamiyot. Kemik erimesi varmiw megerse diz kapaginda 2 ay yatdi hic kalkmadi bir suru ilac tedavi ama yinede iglewmiyor. Simdi 1 doktor bulduk diz kapagina igne yapiyor ve o igneler burda cook pahali turkiyeden getirmemizi tavsiye etdi biriniz bize bu konuda yardimci ola bilirmi?

Hayırlı akşamlar kızlar buradanda yazayım tskvimime bakarsanız hamileyim hamileyim Rabbime şükürler olsun
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah

Merhaba ben yeni katılıyorum aranıza sormak istediğim bişey var da ben daha iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 2163 çıktı denetimlerinize dayanarak soruyorum sizce kaç haftalık bizim doktor bişey demedi de :KK12::sinirli: Bende merak ediyorum :KK16:

Hayırlı akşamlar kızlar buradanda yazayım tskvimime bakarsanız hamileyim hamileyim Rabbime şükürler olsun
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tüm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin âmin inşallah
Ayyy hayırlı uğurlu olsun tatlım benim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah

Ayyy hayırlı uğurlu olsun tatlım benim sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah
İnşallah canım benim inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah sağlıkla alırız kucağımiza

ayseygt1453 ayseygt1453 canım çok sevindim senin adına:) Şükürler olsun Rabbim gönlündekini verdi sana. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Âmin âmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolasın
Rabbime şükürler olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali :nazar::emir_bebek:
Cnntrm ----------------> Zeynep Gökçe :nazar::emir_bebek:
Nilgunuk --------------> Görkem :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER :KK200:
Hyb77 ------------------> ???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???
Sweet42----------------> ???
Merhaba kızlar cinsiyetimiz %88kız dedi doktor ama kendi doktorum olmadıgı içinmi bilmiyorum daha kesin insnmış degilim haftaya çarşamda ayrıntılı ön ultrason var onda kendi doktoruma muayene olucam cinsiyeti o zamanda kesinleştircem

Kızlar ben doğurdum :)) Gece 3 civarı sancılarım düzene girdi. Saat 15.02'de doğumum oldu. Kızımız hızlı nefes alıyor diye küveze yatırdılar. Bu akşam çıkarma ihtimalleri var. Ümitle bekliyoruz. Sadece doğumda 2dk görebildim kuzumu :KK43:
Gözünaydın canım hayırlı sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaallah bebeginin

Merhaba kızlar cinsiyetimiz %88kız dedi doktor ama kendi doktorum olmadıgı içinmi bilmiyorum daha kesin insnmış degilim haftaya çarşamda ayrıntılı ön ultrason var onda kendi doktoruma muayene olucam cinsiyeti o zamanda kesinleştircem

Hayırlı sağlıklı olsun tabi en başı ama oğlanın yanına da bir kız iyi olur tabi :) Hayırlısı olsun canım :)

Gözünaydın canım hayırlı sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşaallah bebeginin

Amin canım sağolasın büyüdü bile kızçem 36 günlük olduk bugün:)

Merhaba ben yeni katılıyorum aranıza sormak istediğim bişey var da ben daha iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg değerim 2163 çıktı denetimlerinize dayanarak soruyorum sizce kaç haftalık bizim doktor bişey demedi de :KK12::sinirli: Bende merak ediyorum :KK16:
Cnm internette listesi var ordan bakabilirsin

X