• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar gunaydin...
Ben griple ugrasiyorum ama sukur yatirmadi beni bolbol meyve yiyiyorum ihlamur iciyorm su son gunler gecsin artik gece dealarca wc ye kalkmak zor geliyo
friendlyfriendly friendlyfriendly aksama guzel haberini alicaz insallah :) hanfendi25 hanfendi25 canim arada bunaldigin olcak ttabii cok haklisin iyi oldugun zamanlar daha fazla olsun insallah ve tadini cikar bu mucizenin ne guzel esin ailen destekcin annene git kv git onlar kizinla ilgilenir sende dinlenirsin bolbol

Canm ilk hamilelikte belirtileri daha geç fark etmen gayet normal ben kızımda bi doktora gittim 8 haftalk hamileyim hiç anlamıstm ama bunda daha 4 5 hastalıktır midem çok fenaydı sabah endişelenmektedir ilk olduğu içindir evet ca nasip te senle aynı ayın annesi olmakta varmş bol bol yazışırz insallah
Evet canım şükürler olsun bugünümüze sen deneyimlisin anlatırsın bana bol bol ben acemi:)

Ayyyy kucuk böcek abla bu prenses :) masallah
Ya teyzesi benim kızm çok küçük abla oldu ama çok uslu bir bebek son bir aydr baya uslandı Rabbim yardm ediyor sen naslsn gribi ben atlattım çok zordu bende bol bol ıhlamur içtim sende iç gecer insallah canm son aylar biraz yorucu olucak uyku problemi çok yasicaksn ama az kaldı miniğinı kucağına almaya

Kizlar gunaydin...
Ben griple ugrasiyorum ama sukur yatirmadi beni bolbol meyve yiyiyorum ihlamur iciyorm su son gunler gecsin artik gece dealarca wc ye kalkmak zor geliyo
friendlyfriendly friendlyfriendly aksama guzel haberini alicaz insallah :) hanfendi25 hanfendi25 canim arada bunaldigin olcak ttabii cok haklisin iyi oldugun zamanlar daha fazla olsun insallah ve tadini cikar bu mucizenin ne guzel esin ailen destekcin annene git kv git onlar kizinla ilgilenir sende dinlenirsin bolbol
Insaallah blummmm blummmm gecmisolsun kuzum sabır az kaldı portakal mandalinaya gömül:) dikkat et kendine canım

Ya teyzesi benim kızm çok küçük abla oldu ama çok uslu bir bebek son bir aydr baya uslandı Rabbim yardm ediyor sen naslsn gribi ben atlattım çok zordu bende bol bol ıhlamur içtim sende iç gecer insallah canm son aylar biraz yorucu olucak uyku problemi çok yasicaksn ama az kaldı miniğinı kucağına almaya
oyyyy kuzuma uslu abla demek annesi seni hic uzmucek sipalarin merak etme :)
Tesekkur ederm canim gececek bu gripte sagsalim kucagima alayim da kizimi her seye katlaniyoruz :)
Insaallah blummmm blummmm gecmisolsun kuzum sabır az kaldı portakal mandalinaya gömül:) dikkat et kendine canım
icimde meyve agaci cikacak kuzum :) sende kendine dikkat et minigine iyi bak

Sağol canm benim ben artık evde minik abla diyorum kızıma nasl gülüyor görme çok tatlı farklı birşey evlat Rabbim merkeze yaşayan bu duyguyu canm bide yarn gitsem keseyi götürmüştüz bilemedim şimdi
Canim senin yarin 5+1 oluyor sanirim? Degerin 1000-1500 olursa gorursun keseyi insallah

Dr beni de cuma gunune cagirdi 4+5 olucam ben de o gün inşallah.

Sağol canm benim ben artık evde minik abla diyorum kızıma nasl gülüyor görme çok tatlı farklı birşey evlat Rabbim merkeze yaşayan bu duyguyu canm bide yarn gitsem keseyi götürmüştüz bilemedim şimdi
Canim meraba hayırlı olsun Rabbim herseyin en iyisini bilir bende bazen diyorum ya bende kazara hamile kalırsam diye daha kilolarimi vermek istiyorum;)) geri cekilme yontemiyle korunuyoruz sonra diyorum ki nasipte varsa olur gelir. Önce hamile kalmak için ugrasiyorduk şimdi de daha çok erken olmasın diyoruz ama Rabbimin de bir planı var biz elimizden geleni yaparız olacaksa gelecekse de gelir miniklerimiz. Peki sen şimdi emzirebilecek misin minigini. Kaç aylık oldu ek gıdaya basladin mi neler veriyorsun neyle başladın. Ay çok soru sordum ama sen tecrübelisin bana gore. Bende marttan sonra başlayacağım inşallah

Bence iki coçuk ta daha erken hissedilir kızdada mide bulantm çok fazlaydı hiç birşey yiyemiyordum inşallah bu çok yoğun geçmez
İnsallah canım. İkinci gebelik daha kolay oluyor derler.inşallah sıkıntısız anlatırsin canim.Allah yardım eder bebisinin hatrina.hep dua ediyorum aklıma gelenler için. Senin içinde ederim bol bol.allah sabrını verir insallah

Canim meraba hayırlı olsun Rabbim herseyin en iyisini bilir bende bazen diyorum ya bende kazara hamile kalırsam diye daha kilolarimi vermek istiyorum:KK66:) geri cekilme yontemiyle korunuyoruz sonra diyorum ki nasipte varsa olur gelir. Önce hamile kalmak için ugrasiyorduk şimdi de daha çok erken olmasın diyoruz ama Rabbimin de bir planı var biz elimizden geleni yaparız olacaksa gelecekse de gelir miniklerimiz. Peki sen şimdi emzirebilecek misin minigini. Kaç aylık oldu ek gıdaya basladin mi neler veriyorsun neyle başladın. Ay çok soru sordum ama sen tecrübelisin bana gore. Bende marttan sonra başlayacağım inşallah
Canm iyiyim daha iyiyim alışıyor insan ama o yöntem çok riskli dikket et aman diyim halen emziriyorum doktor 3 aya kadar emdirebilirsin dedi ama benim kızm zaten genelde mama içiyo memeye hiç düşkün değil gece sadece emiyo oda uyku sersemi tıkıyorum ağz8na yanı sütten kesmek hiç zor olmicak ek gıdaya başladk 5 gün sonra 7 aya girecek patatez piresi havuç puresiylw başladk bide her gün evde taze yoğurt mayala ver dedi doktorumuz ama bu k8ş vakti pek imkân buladm taze s7t bulmaya ama araştırıyor onada başlarz en kısa zamanda şimdilik doktorun tavsiyeleri bunlar meyve olarak ta elma ez ver dedi hepsine başladk bi yoğurt kaldı

Canim senin yarin 5+1 oluyor sanirim? Degerin 1000-1500 olursa gorursun keseyi insallah

Dr beni de cuma gunune cagirdi 4+5 olucam ben de o gün inşallah.
Yarn akşam doktorum nöbetçi eşim akşam gelim rahat rahat gidelim dedi gidecek inşallah güzel şeyler duyarz değerini merakla bekliyorum ben daha kanda baktrmam herhalde keseyi gördünmü tamam sonra kalp atışına giderim sonra cinsiyete sonrada aylk kontrollerde ayy bi an heyecanlandım dogrusu

İnsallah canım. İkinci gebelik daha kolay oluyor derler.inşallah sıkıntısız anlatırsin canim.Allah yardım eder bebisinin hatrina.hep dua ediyorum aklıma gelenler için. Senin içinde ederim bol bol.allah sabrını verir insallah
Sağol canm benim sen naslsn mide bulantıların gecrimi bide cinsiyet bellimi bu haftalarda belli olması lazım

Yarn akşam doktorum nöbetçi eşim akşam gelim rahat rahat gidelim dedi gidecek inşallah güzel şeyler duyarz değerini merakla bekliyorum ben daha kanda baktrmam herhalde keseyi gördünmü tamam sonra kalp atışına giderim sonra cinsiyete sonrada aylk kontrollerde ayy bi an heyecanlandım dogrusu
Cok güzel duygular canım ne mutlu sana rabbim müjdelemiş bin şükür. Ayy bende cok merak eddiyorum değerimi kötüyü aklıma getirmemeye çalışıyorum.

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

Back