- 6 Mart 2024
- 4.340
- 5.171
- 73
Gecmıs olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsınHayır amniyosentez zorunlu değil bizim 12.haftada bebeklerden birinin ense kalınlığı sınırda çıktı o yüzden yaptırdık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsınHayır amniyosentez zorunlu değil bizim 12.haftada bebeklerden birinin ense kalınlığı sınırda çıktı o yüzden yaptırdık
evet haber verin mutlaka çok güzel geçer inşallah :)Tek farkı daha uzun sürmesi dedi doktorumuz. Ben perinatolog takibindeyim detaylıyı da doktorumun önerdiği bi radyoloji uzmanında yaptıracağım. 2 bebek için toplam 1 saatlik randevu verdi bakalım ne kadar sürecek yarın güncellerim :)
Yok hayır sezeryan biri baş biri makat gelisti ama zor zaten normal doğum risk yani çok iyi doktor olması lazım bunu yapanın.Normal doğum mu ikizler![]()
Açılma oldu yazınca ben normal geldiler zannettim Olsundu ben az korkuyorum da sezeryandan belki bi ihtimal normal olurmu die umutlanıyorumYok hayır sezeryan biri baş biri makat gelisti ama zor zaten normal doğum risk yani çok iyi doktor olması lazım bunu yapanın.
Muayene ediyorlar son zamanda acılma varmı diye. Nasip kısmet genelde ters duruyor ikizlerin ikisinin dönmesi son zamnlarda zorlaşıyor alan daraldığı için. Sağlıkla olsun sezeryan da korkucak birşey yok normal doğum çok tecrubeli bı doktorla yapılmalı yoksa hem bebek hem anneye baya riskliAçılma oldu yazınca ben normal geldiler zannettim Olsundu ben az korkuyorum da sezeryandan belki bi ihtimal normal olurmu die umutlanıyorum
Evet öyleymiş .Muayene ediyorlar son zamanda acıkma varmı diye. Nasip kısmet genelde ters duruyor ikizlerin ikisinin dönmesi son zamnlarda zorlaşıyor alan daraldığı için. Sağlıkla olan sezeryan da korkucak birşey yok normal doğum çok tecrubeli bı doktorla yapılmalı yoksa hem bebek hem anneye baya riskli
Benm annem normal doğum yapmiş bizi bend ikizim ben doğmuşum ama ikizim ters olduğu için vakumla çekmişler baya zorlanmış sora doktor hamile kalmaması gerektiğini söylemiş çünkü sinirleri zedelenmiş yani korkutmak için demiyorum ama ikiz doğum bindebir normal Rabbim sağlıkla nasip etsin de yeterki siz yeter ki iyi olun hepsi geçiyor bı şekildeEvet öyleymiş .
Yok zaten sezeryan olacaklar ona ikna oldum sizi normal doğum zannettim :) Rabbim bizlere de kolay dogum nasıp etsin sağlıkla gelsinlerBenm annem normal doğum yapmiş bizi bend ikizim ben doğmuşum ama ikizim ters olduğu için vakumla çekmişler baya zorlanmış sora doktor hamile kalmaması gerektiğini söylemiş çünkü sinirleri zedelenmiş yani korkutmak için demiyorum ama ikiz doğum bindebir normal Rabbim sağlıkla nasip etsin de yeterki siz yeter ki iyi olun hepsi geçiyor bı şekilde
Mesajına denk geldim de. Kaşıntı olması dikkatimi çekti. Karaciğer enzimlerine baktırdın mı yakın zamanda. ?Benım hıc bıseyım yok ama galiba vücudum bebeğe karşı alerji oldu heryerim kaşınıyor doktoruma söyledim erkek bebekler genelde yapıyormuş bu alerjıyı kaşımayın dedi ama dayanamıyorum
Onun dışında çok iyiyiz :)
kaçıncı haftadasınız ?
Yok yeni çıktı 3-4 günlük mevzu . Biraz araştırdım karaciğer safra problemı de olabilirmiş aslındaMesajına denk geldim de. Kaşıntı olması dikkatimi çekti. Karaciğer enzimlerine baktırdın mı yakın zamanda. ?
Evet. Doktorun da sonucuna bakmadan o şekilde yorum yapması çok ilginçYok yeni çıktı 3-4 günlük mevzu . Biraz araştırdım karaciğer safra problemı de olabilirmiş aslında
Söyledi bunu ama avuç içi ayak altında kaşınma yok idrar ve dıskımda dogal gecelerı kaşıntı yayılarak yoğunlaşmıyor ben gün ıcınde kaşımak istiyorum diyince cilt kuruluğu olabılır bol su iç . Bide erkek bebekler alerji yapıyor annelere en sık karşılaştığımız şey dedi . Bi kan vercem ama aklımda yıne de kafamda soru işareti kalmasınEvet. Doktorun da sonucuna bakmadan o şekilde yorum yapması çok ilginçbence bu kaşınmanın şiddeti artarsa. Muhakkak testlerine baktır. Gebelik kolestazı denen bir şey var. Korkutmak için demiyorum tabi ki ama dikkat etmek gerekiyor o yüzden söyleyim dedim.
Anladım canım. Sağlıkla gelsin bebişlerSöyledi bunu ama avuç içi ayak altında kaşınma yok idrar ve dıskımda dogal gecelerı kaşıntı yayılarak yoğunlaşmıyor ben gün ıcınde kaşımak istiyorum diyince cilt kuruluğu olabılır bol su iç . Bide erkek bebekler alerji yapıyor annelere en sık karşılaştığımız şey dedi . Bi kan vercem ama aklımda yıne de kafamda soru işareti kalmasın