- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
hanfendi25 sana lazım olan tek şey zaman. ne güzel aileler de destek olacaklarını söylemişler. arada bunalırsan bırakırsın çocukları birisine çıkar kafanı dağıtırsın. bu çok güzel bir avantaj inan bana.ben çalışıyorum oğlum kreşte. anneanne babaanne farklı şehirlerde. kuaföre bile gidecek vaktim yok. arkadaşlarla çık gez fikri bir o kadar uzak bana. ama bugünler geçecek oğlum büyüyecek biliyorum. sen de bu zor günlerin geçip rahata ereceğini düşün. yaşın da çok gençmiş ne güzel. çocuklarınla arkadaş gibi olacaksın. bu şahane bir şey inan bana. ben oğlumu 28de doğurdum ikinci çocuk kimbilir ne zaman olacak da büyüyecek... 40 yaşımdan önce rahata eremem yani... demem o ki tüm olumsuzlukları sil at kafandan. sadece olumlu yönlerini görmeye çalış. ve asla ben kötü bir anneyim diye düşünme. eminim harika bir annesin ki şimdiden olaya her boyutundan bakmaya çalışıyorsun. ve inan bana bebeğin doğduktan sonra da her şeyi kolaylıkla halledeceksin. Rabbim kimseyi altından kalkamayacağı şeylerle sınamaz. uzun lafın kısası alışmak için kendine zaman tanı.