Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Bunların hepsi seçmecemi

Şansı sorgulamak yerine olur olmadık adamların size bu kadar kolay ulaşmalarına, kurs çıkışlarına gelmelerine, hesap sormalarına sebep olan tavırlarını mı sorgulasan?

Birde herkese mavi boncuk dağıtmıyorum bunlar bazıları demişsin peh

Sana ilk nişanı attığından beri diyoruz bir mola ver, bir kendini dinle, önüne her gelene atlama, her adama potansiyel koca gözüyle bakma diye ama dinleyen kim? Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok erkeği hayatına alırsan bunların başına gelmesi şaşırtıcı değil. Şanssızlık değil ki bu, kendim ettim kendim buldum diyoruz.

Anlattıklarında aşk nerede? Aşkı çok yanlış biliyorsun.
Hiç yalnız kalamaz mısın? İlla ki biriyle olmak zorunda mısın?

Etrafında ki her erkeğe potansiyel sevgili gibi bakıp uyuşmayınca hayalkırıklığı yaşıyorsun.

Bir soluklan. Nişan atman bile daha çok yeni. Üstüne kaç kişiyle denemişsin. Pes..

Tamam kisa sureli konuşmuş şans veriyim diye düşnmüş olabilirsin ama aşkta şanssizlik kelimene takıldim.
Yani uymamiş elemişsin ya da yalani ortaya çikmiş..
Sen buna hazirmisin? Yani bana oyalaniyorsun gibi geldi..
O aradiğin duyguyu bulmak için erkendir belki.
Evliliği hemen neden ilk kistas olarak aliyorsun. Erkekleri bi çikar dunyandan nefes al bence acele ediyorsun. Olayi hemen evliliğe nasil getiriyorsun aklinda kolaymi öyle.

Herkes sana aynı şeyi söylemiş yorumlarda değil mi. Demek ki burdan bakınca görünen köy bu.

Senin nişan atmanı en çok destekleyen üyelerden biri bendim. Ve fakat şu an destek kararımı sorguluyorum. Çünkü sen bu hızla gidip çok daha manyak insanlarla birlikte olacaksın.

Sana tavsiyem emniyet kemerini tak. Çünkü kaza geliyorum diyor.

O kaza gelince de ; talihim yok bahtım kara diyecek hâlbuki kendisine uyan sözler yanda kendim ettim, kendim buldum...

bayan boyle demiyorum kesinlikle ama benim bir kuzenim var bir ortamda gozune birini kestirince adamin bildiginiz burnunun dibine giriyo gidip adama carpiyo falan dikkat cekmek icin.
hürrem gibi suluman diyip adamin kucagina bayilacak nerdeyse
e erkek milleti kacirirmi bu firsati agzinin icine dusen bir kiz etrafta dolaniyo.
sonra adam iki kur yapip bir cay icince ay gozu benim uzerimdeydi bence bana asik herkes bana asik zaten herkesin gozu benim uzerimdeydi modunda takiliyo
milletin malliklarini izlemek icin kendisine baktiginin farkina varamiyo bir turlu

Premses biraz özgüven eksikliğin mi var acaba? Yazdıklarından onu anladım ben. Yanlış anlama eleştirmek vs amacıyla yazmıyorum. Acaba destek mi alsan?

Kısa sürede bu kadar kişi ile iletişime geçmiş olman, herkese potansiyel eş gözüyle bakman ve evliliği amaç edinmiş olman gerçekten bir sıkıntının olduğu sinyalini veriyor. Umarım kusa zamanda destek alırsın Daha iyi hissedeceğine ve böyle insanların daha az karşına çıkacağına eminim

valla çok saçma bi özet çıkarmışsın
ben ne zaman düzgün birisini bulucam ya onu soruyorum
neden düzgün erkek yoook
hem onlar bana aşık olsaydı gerçekten vazgeçmezlerdi
ah prenses ah

hayır ben anlamadım nedir bu acele
bırak takılma kimseyle bir süre
güvenemeyeceğin insanların arabasına da binme!!

bu arada haberin olsun senin ex bunları duyuyordur
dikkat et adını vs çıkarmasın o veya başkaları sonra

Acilen evlenmek derdinde bu prenses.

ben de buna benzer bişe demek istedim aslında
yani tavırları flörtöz ki bu kadar erkeğin ilgisini çekiyor hem de ortamın en yakışıklısı en zengini vs vs
sanki konu sahibi bunları gözüne kestiriyor da tavırları ona göre şekilleniyor eee erkek milleti boş geçer mi onlar da karşılık veriyor ama ne yazık ki bunların hiçbiri aşk değil
usuyenprenses azıcık soluklan hatta mümkünse bi süre hiçbir ortama girme evinden dışarı çıkma
evde vakit geçir ne olur az bi kafanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…