• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

valla çok saçma bi özet çıkarmışsın
ben ne zaman düzgün birisini bulucam ya onu soruyorum
neden düzgün erkek yoook
hem onlar bana aşık olsaydı gerçekten vazgeçmezlerdi

Düzgün erkekler var. Her teklif edenle denemesen mesela seçici olsan bulma ihtimalin daha fazla.

Yazının tümünü okumayıp her paragraf başında anlattığın yeni adamlara bakıp geçtim. :KK55:
İlişki dediğiniz şey öyle olmuyor, nasıl davranıyorsunuz adamlara da herkes sizinle ya cinsellik ya evlilik düşünüyor? Aşktan yana şanslı mısınız değil misiniz bilmiyorum ama bence tavırlarınız konusunda bir yenilik yapmanız gerektiği şart.

senin şansin o adamin nikah masasindan kalktiginda dondu ama sende bu hiz varken yine gider dangalağin birine tutulursun gibi geliyor bana.
olmamissa olmamis sende ilerde hava atarsin beni ne dr lar bas hekimler muhendisler istedi de ben yuz vermedim dersin.
ben direk ay seninle evlenmek istiyorum diye gelen erkeklere inanmiyorum mutlaka bi cikari vardir
ya sunu bi evleneyim diye kandirayim oltaya gelsinde sonrasina bakariz mantigi bu genelde erkeklerin ve bunu genelde evlenme meraklisi kizlara yaparlar.

haklı olabilirsiniz valla ben de bi sıkıntı var galiba çözemedim.

bu arada yanlis anlamayin ama biz mesela surekli baska kizlarla konusan bir erkek hakkinda arkadaslarimla “ay bu cocuk da onune gelenle konusuyor kac kac kac” diyoruz. erkeklerin de bizim kadar akli var bence. disaridan bakinca bir degerlendirme yapiyorlardir. “ulan kiz su x ile bile konusmus benle kesin konusur” diyen vardir yani. herkesin hayat tercihi, bu konumda olmaktan rahatsizsiniz diye yazdim bunu. biraz cekin kendinizi.

İyi de yavşak adam çok. Tabiki siz izin verdiğiniz müddetçe de sizinle görüşmek isteyip nabza göre şerbet verecekler. Bu yüzden seçici olmak zorundasınız. Ben bu kadar kişiyle tanışıp görüşmüyorum valla. Reddediyorum bitiyor gidiyor.

sakın dalga geçiyorum sanma cidden merakımdan soruyorum çok mu güzel bi kızsın, her girdiğin ortamda nasıl oluyor da en yakışıklılar en zenginler seni buluyor
istisnasız seninle her yeni tanışan sana yanaşıyor
ya sen fazla cilvelisin ve erkek milleti yanlış anlıyor ya da başka bişe var
çok değişik geliyor bana bu durum

Senin kısmetin açık
Ama açık saçık böyle bol dekolteli falan
Kursta herkes yakışıklı çocuğun peşindeyken onun sana görüşelim demesi
Başhekimin kurs kapısına gelip aileleri tanıştıralım demesi
Bana baya filmvari geldi hani atıyorsun demiyorum ama mesela sevgilisi olan mühendisin seninle yemeğe çıkmak istemesi falan bunlar hep cinsellik
Kendini bi incele bence çok flörtözsün ondan bunları çekiyorsun
Belirli bir sınırın olsa bunları yaşamazsın

Evet konumda hortlamışken size yazayım dedim.Aslında nişan attığımdan beri çok şeyler yaşadım ama buraya yazmadım. Aynı iş yerinde gene birini mi buldu yazınca arkadaş son konuyu anlatayım istedim.
Hayatta gayet keyfim yerinde ama aşktan yana şansım yok arkadaşlar ya.
Evet nişan attıktan ne zaman sonra hatırlamıyorum kuzenim aracılığı ile birisi ile tanıştım enerjimiz tuttu ilişkiye başladık anlattım 2 kere nişan attığımı umursamadı evlenmek istiyorum seninle o amaçla başlıyoruz, amacın evlilik değilse olmaz dedi neyse daha 1 haftada kuzenimden başka bir konu doğru düzgün konuşmadık, iki kere de kuzenimin adı ile seslendi bana ayrıldım.
Sonra ingilizce kursumdan sınıf arkadaşım çocuk çok yakışıklıydı zaten tüm kızlar onunla ilgileniyordu benim de hoşuma gitmişti kurs bitti bana buluşup konuşmak istiyorum seninle dedi tamam dedim buluştuk seni seviyorum bilmem ne kurs boyunca bu anı bekledim dedi şöyle seviyorum yok böyle seviyorum derken çocuğun amacının sadece cinsellik olduğunu anladım direk sildim engelledim her yerden.
sonra birisi ile tanıştım kendisi bir devlet hastanesinde baş hekim ve doktor neyse benden 11 yaş büyük evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var ve çok zengin bu kişi ile normal arkadaş olarak konuşuyorduk ama kendisi bana aşık olmuş evlenmek istiyor olmaz diyorum sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında hem ben hiç evlenmedim yok anlamıyor. Yaşını göstermiyor efendi de birisi ama olacak iş değil
annemle arkadaşlarıma, kardeşlerime de anlattım. Annem de onay vermedi. Hem o kadar zengin insanla olmaz hem çocukları var dedi.
neyse ben buna anlattım boşa zamanımızı çalmayalım olmayacak iş anlamadı engelledim, devam ettiğim başka bir kurs var oranın çıkışına geldi konuşucaz diye, neyse yanımda arkadaşlarım vardı mecbur tatsızlık çıkmasın diye konuştum.
Ailemle tanış beni de ailenle tanıştır. daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi, olmaz diyorum anlamıyor da bu da böyle bi kaldı kendisi hala ısrarla evlenmek istediğini yazıyor bu arada ama mantıken olacak iş değil.
3 hafta önce de iş yerimize bi mühendis alındı. Kendisi 30 yaşında düzgün iyi görünümlü birisi.
Beni 2 hafta önce servisle eve bıraktı. yolda kırmızı ışıklar yeşile dönünce geçmedi falan ben de napıyosun eve geç kalıyorum dedim seninle daha fazla vakit geçirmek için yapıyorum dedi. İş yerinde çalıştığım erkek arkadaşlarla yakınlığımın hesabını sormalar falan bu da bi anormal.
insanların içinde uzun uzun bakıyor iş arkadaşlarım bu ne böyle daha yeni işe başlamış bu ne yavşaklık uzak dur bundan zaten saçma sapan bir ilişki yaşadın buradan birisiyle, başkası olmaz dediler, tamam dedim.
14 şubatta gene beni eve bu bıraktı ( şirket arabası onda) mesai olunca o bırakıyor.
işte böyle bir günde ben ev yaptırıyorum onunla uğraşıcam sevgilim yok, seninle de yemeğe çıkmak isterdim ama daha yeni başladım işe seninle de patronun arası iyi patron duyarsa doğru olmaz dedi.
Neyse telefonu da arabanın radyoya bağlı telefonu çaldı arayan da gözüktü ekranda.
kelebeğim ve kalp emojili birisi dedim aç telefonu açmadı telefonu kapatmaya çalışırken telefonu açtı anında karşı tarafın yüzüne kapattı.
dedim ben inicem, yok hesap sorma da arkadaşlarım ya da ailemden birisi olamaz mı da bilmem ne
amacım hesap sormak değil yalanını yakalamaktı.
yani gene salak yerine koymaya çalıştırlar.
hala laf atıyor ben de konuşmuyorum. arkadaşım dün instagramda bir kızla fotoğraflarını görmüş sarmaş dolaş demiş sevgilin mi
biz ayrıldıkta fotoğrafları silmedim demiş yalana bak
ne bu benim aşktan yana şansızlığım.
Çok hoş bir tabir değil ama kendini biraz daha ağırdan sat. Mesela kelebekli, çiçekli böcekli aramayı gördüğünde hesap sormak yerine adamla arana duvar ör, kafanda bitir. 2 çocuklu adamı sana bu kadar ısrar edebileceği samimiyet düzeyine getirme. Biraz sağlam duruşun olsun, karşındaki insanlar bir hamle yaparken çekinsin senden. Şu durumda düzgün erkekler sana yaklaşmaz, flörtöz bulurlar.

Evet konumda hortlamışken size yazayım dedim.Aslında nişan attığımdan beri çok şeyler yaşadım ama buraya yazmadım. Aynı iş yerinde gene birini mi buldu yazınca arkadaş son konuyu anlatayım istedim.
Hayatta gayet keyfim yerinde ama aşktan yana şansım yok arkadaşlar ya.
Evet nişan attıktan ne zaman sonra hatırlamıyorum kuzenim aracılığı ile birisi ile tanıştım enerjimiz tuttu ilişkiye başladık anlattım 2 kere nişan attığımı umursamadı evlenmek istiyorum seninle o amaçla başlıyoruz, amacın evlilik değilse olmaz dedi neyse daha 1 haftada kuzenimden başka bir konu doğru düzgün konuşmadık, iki kere de kuzenimin adı ile seslendi bana ayrıldım.
Sonra ingilizce kursumdan sınıf arkadaşım çocuk çok yakışıklıydı zaten tüm kızlar onunla ilgileniyordu benim de hoşuma gitmişti kurs bitti bana buluşup konuşmak istiyorum seninle dedi tamam dedim buluştuk seni seviyorum bilmem ne kurs boyunca bu anı bekledim dedi şöyle seviyorum yok böyle seviyorum derken çocuğun amacının sadece cinsellik olduğunu anladım direk sildim engelledim her yerden.
sonra birisi ile tanıştım kendisi bir devlet hastanesinde baş hekim ve doktor neyse benden 11 yaş büyük evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var ve çok zengin bu kişi ile normal arkadaş olarak konuşuyorduk ama kendisi bana aşık olmuş evlenmek istiyor olmaz diyorum sen kaç yaşındasın ben kaç yaşında hem ben hiç evlenmedim yok anlamıyor. Yaşını göstermiyor efendi de birisi ama olacak iş değil
annemle arkadaşlarıma, kardeşlerime de anlattım. Annem de onay vermedi. Hem o kadar zengin insanla olmaz hem çocukları var dedi.
neyse ben buna anlattım boşa zamanımızı çalmayalım olmayacak iş anlamadı engelledim, devam ettiğim başka bir kurs var oranın çıkışına geldi konuşucaz diye, neyse yanımda arkadaşlarım vardı mecbur tatsızlık çıkmasın diye konuştum.
Ailemle tanış beni de ailenle tanıştır. daha fazla zaman kaybetmeyelim dedi, olmaz diyorum anlamıyor da bu da böyle bi kaldı kendisi hala ısrarla evlenmek istediğini yazıyor bu arada ama mantıken olacak iş değil.
3 hafta önce de iş yerimize bi mühendis alındı. Kendisi 30 yaşında düzgün iyi görünümlü birisi.
Beni 2 hafta önce servisle eve bıraktı. yolda kırmızı ışıklar yeşile dönünce geçmedi falan ben de napıyosun eve geç kalıyorum dedim seninle daha fazla vakit geçirmek için yapıyorum dedi. İş yerinde çalıştığım erkek arkadaşlarla yakınlığımın hesabını sormalar falan bu da bi anormal.
insanların içinde uzun uzun bakıyor iş arkadaşlarım bu ne böyle daha yeni işe başlamış bu ne yavşaklık uzak dur bundan zaten saçma sapan bir ilişki yaşadın buradan birisiyle, başkası olmaz dediler, tamam dedim.
14 şubatta gene beni eve bu bıraktı ( şirket arabası onda) mesai olunca o bırakıyor.
işte böyle bir günde ben ev yaptırıyorum onunla uğraşıcam sevgilim yok, seninle de yemeğe çıkmak isterdim ama daha yeni başladım işe seninle de patronun arası iyi patron duyarsa doğru olmaz dedi.
Neyse telefonu da arabanın radyoya bağlı telefonu çaldı arayan da gözüktü ekranda.
kelebeğim ve kalp emojili birisi dedim aç telefonu açmadı telefonu kapatmaya çalışırken telefonu açtı anında karşı tarafın yüzüne kapattı.
dedim ben inicem, yok hesap sorma da arkadaşlarım ya da ailemden birisi olamaz mı da bilmem ne
amacım hesap sormak değil yalanını yakalamaktı.
yani gene salak yerine koymaya çalıştırlar.
hala laf atıyor ben de konuşmuyorum. arkadaşım dün instagramda bir kızla fotoğraflarını görmüş sarmaş dolaş demiş sevgilin mi
biz ayrıldıkta fotoğrafları silmedim demiş yalana bak
ne bu benim aşktan yana şansızlığım.
aşktan yana şansızlığın olduğu kadar taliplerinde ne kadar çok maşaallah çok güzel birisin heralde hep karşı taraf açıldığına göre 😊

Bir konuda 4 tane farklı adayla yaşadıklarınızı şok olarak okudum.
Sizce ardı ardına bu kadar aday normal mi?
Bence değil..
Birini bulmak için aşırı çaba var.
O yüzden olmuyor.
Birinden birine geçiyorsunuz..
Yapmayın biraz ara verin..

Bu arada son kişi için bir şey demem gerek.
Sırf sizi arabayla eve bıraktı diye size nasıl hesap sorabiliyor?
Bu hakkı ona neden veriyorsunuz???
Bu kadar rahat kişilerden uzak durun.

Aşırı çaba ve sırtlan kişilerden dolayı olmuyor.
Bir laf vardır severim; herkesle flört etmeyin.
Biraz gözlem yapın ince eleyin sık dokuyun.

Bide şu mühendis sana hesap sormuş ya höst diyemiyor musun?
Sanane diye bir kelime de var öneririm
Ben olsam bu cümleleri sıkça kullanırım
Bir daha laf atarsa da "benimle iş dışında iletişim kurma, fazla samimiyeti sevmem. Lütfen, kelebek seni öldürsün istemezsin değil mi?" Der gözdağı veririm
Yani telefonu çaldığında aç aç demem banane isterse telefonu camdan atsın
Senin tek sorunun fazla samimiyet ve sınırını bilememen
Gevşek olan her erkekte bu huyunu fırsata çevirmek için harekete geçer zaten
Karakterli erkekler bu tarz davranmaz

Back