Benim şansım tahmini ne zaman döner ?

Pardon sen flört etmeden sevgili yapmadan yaşayamıyor musun ? Hayır her gördüğün erkekle bir macera olmuş neden aceleci sin ? Korkma erkek bitmez memlekette normal yaşa Bi süre

aynen benimde arkadaşım vardi böyle.halbuki çokta güzel bir kızdı.bir ortamda dikkat çekmek icin surekli gülerdi.telefonunu isteyenle ertesi gün hemen buluşurdu.bir 50 kisiyle buluşmuştu o zamanlar.bir de uyarınca ne yapim tanimaya çalışıyorum derdi.en son evli sevgilisinden dayak yemisti sonra ne oldu bilmiyorum

20 ocakta nişanlınız telefonunu kapattı diye bütün sülaleyi ayağa kaldırıp ağlamalı sinir krizleri geçirmişssiniz. Ne ara ayrıldınız ne ara yeni birini buldunuz sonra başka birini vs vs. Konularınıza baktım hep başka başka adamlar ve sizin saplantılı durumlarınız. Gerçekten uzman desteği almayı denesenize. Bizim vardı bu tarz bir arkadaş o şımarık hallerinden biz bıkmış ve ilişkiyi kesmiştik. Her erkek arkadaşı ile bu sefer evlenicem şçyle yakışıklı böyle zengin böyle okumuş diye tanışır sonu hep böyle biterdi. Bi dinlenin kendinize gelin. Psikolog desteği alın, saplantılı bağlılık durumunuzdan bahsedin.

prenses yakın çevren iş yerin buralardaki erkeklerden biraz uzak dur. girdiğin her ortamda en tepedeki adamlar sana ulaşmış. duruşunda mı problem var acaba.
etrafımda nasıl güzel bebek gibi kızlar var, öyle her erkek cesaret edip de yanına gelemiyor.
senin ex anlattığın kadarıyla değişikti. dikkat et, etrafa saçma sapan hikayeler yaymasın.

Şansınız her adaya koca olma ihtimaliyle bakmaktan vazgeçtiğinizde döner.
Seçici olun seçilen siz olmuşsunuz farkında mısınız?
Toplulukta birileri okadar kişi arasında sizi seçiyor, partner olmak için saçma sapan şekilde davranıyor.
Bana kalırsa doktoruna kadar -anlattığınız kişi sayısını unuttum- saçma yani.
Aa şu kişi de mantıklı aslında olabilir diyemiyorum.
Kendinize, düşüncelerinize, yaşayışınıza uygun, denk biri olduğunu hissettiğinizde bir süre takibe alın, uzaktan inceleyin.
Doğru kişi oldugunuzda hamle yaparsa değerlendirmeye alın veya siz doğru şekilde yaklaşmaya çalışın.
Böyle söylüyorum çünkü başınızdan çok olumsuz bir mevzu geçti. Temkinli olmalısınız.
Hata, hataları getirmesin.
Hata ders çıkarmak için yapılır, başka hatalar yaparak deneye yanıla doğruya ulaşmak çabası yorar.

bence haklısın daha ilk günden evlilikten bahsetmeleri normal değil
burda yazmayı unuttum bir de estetik cerrahla tanıştım o da ilk gün yok seni çok beğendim annemle tanıştırmak istiyorum falan dedi sonra mesaj bile atmadıı, neymiş sosyal medyada çok aktifmişimm

kardeşim ve arkadaşlarıma göre ben fazla yakın davranıyormuşum

ben artik trol oldugunuzu dusunuyorum

valla ben 5 vakit namaz kılıyorum dekolte falan giymem günahımı aldınız

Kiz ne sanssizligi bu kadar talip bende olsa buraya konu acmaz moderatorluk filan isterdim admin filan olmak isterdim o kadar dertsiz olurdum. Sen cok guzel bi kizsin herhalde. Biraz kendi haline birak kendini bence kimseyle flort etme az kafani dinle.

bak bu yorumunu çok sevdim, teşekkürler

Yaa müge anliya baglayacam şimdi milletin kapısında sıra olmuşlar doktorlar mühendisler bizde bisey yok. ( aman olmasında zaten )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…