Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

Bunları bana niye söyleyip duruyorsun hadi oğluna soylesene ona gelince sorun yok deyip beni burda niye bunaltiyorsun gel oğlunla konuş derdim etekleri tutuşur.

Ya da terbiyesizlesir siz varken karı koca ilişkimizi yasayamazdik ondan gittik otele kızın kocasiyla yurt dışına cikinca da böyle trip atıyor musun sen benim canımı sıkma hamile hamile diyebilirsin. Keşke benim kayınvalidem bana gelip böyle konuşsa ya benimki sürekli oğluna söyleniyor bana gelmeye çekiniyor bir kere gelse burnundan getirsem bir daha yapamasa. O ağlarsa siz bayiliyormus numarası yapın . Dinsizin hakkından imansız gelir böyle susarsaniz bu kadın lohusalıkta sizi yer diyim

Nasıl cevap vermeden durabiliyorlar anlamıyorum gerçekten

Gidin bence kutlayin disarda sonuna kadar haketmisler

Nasıl cevap vermeden durabiliyorlar anlamıyorum gerçekten
Ben patlarım ya. Çocuklukta, ergenlikte çok sustum, bi b.ka faydasını görmedim. Car car konuşuyorum artık, adını bi deliye çıkarttın mı rahat ediyorsun.

Ev aradığınızı evden cikacaginizi ne zaman soyleyeceksiniz?
ev aradığımızı eşim hemen söyledi zaten çıkıcaz evden falan diye, ay oğlum burası sizin eviniz vs. vs. boş boş yalandan konuşuyor. Bana gelince de ben yıllardır bu evde kaldım hiç bir yerine zarar vermedim sen hemen eskitmişsin vs.
Keşke sizde milletin kvsi başbaşa kalsınlar diye aramıyor bile filan deseydiniz. Ama bazı insanlar laftan anlamaz ne yazık ki.

Yada en güzeli anne git oğluşunla konuş, bana sürpriz yaptı filan.
Bunların hepsini zamanında çok söyledim biliyor musun hiç laftan anlamıyor bıraktım artık ben.
Ben zaten çok sessiz duracak biri değilim yeri gelince çok söyledim önceleri ama hiç laftan anlamıyor dediğini bir daha diyor bir daha diyor hep aynı lafları söyleyip duruyor papağan gibi sizi hiç dinlemiyor böyle üstünüze basa basa konuşan insanlar olur ya siz konuşuyorsunuz aynı anda oda konuşuyor asla susmuyor senin konuşmana izin vermiyor Eşimin yanında çok yaptı özellikle ben yüzleşmeleri için bir gün patlattım kvyi susmuyor konuşturmuyor yüksek sesle konuşuyor sürekli yalanlıyor. Oğlum ben öyle bir şey yapar mıyım annem diye ağlıyor bir görün çok seviyesiz o yüzden o seviyeye düşmek istemiyorum.

Mesela ben ütü yaparken elimi yaktım bayağı büyük bir yanık, eşim de üstüme çok düşüyor hemen buz getiriyor krem getiriyor falan... kv hemen diğer odadan gelip çok yakmamış bir şey yok oğlum bak ben senin düğününde hep ellerimi yaktım diye eski izleri gösteriyor o kremden gel bana sür geçirir mi diyor. Böyle biraz tuhaf biri bence. Çok normal davranışları yok. Çok abarttığıumı düşünenler olmuş. Az bile anlatıyorum kızlar öyle diyim. bence kv nin mental rahatsızlıkları var ya da üst seviye kıskanç biri böyle bir insanın negatif enerjisini hissetmek çok zor bir şey yaşayanlar eminim anlayacaktır.

Sizden önce lohusa yatağına yatırsa şaşırmam

Sizden önce lohusa yatağına yatırsa şaşırmam
Hiç şaşırmam bende. Hamile olmadan önce torun torun diyip duruyordu hamilelik olayını söyledik dün o kadar bozuldu ki. Kp sevindi ama kv yatana kadar düşünceliydi hiç memnun olmadı bence. Ama çok sevindim vs. dedi bilemiyorum içini artık

Bizim bi komşunun kızı vardı, evlendi bu kayın ailesi sizinkinden hallice, kız bi gün bi dellenmiş TV yi kucaklayıp atmış balkondan aşağı. Daha gık dememişler o günden beri.
Ben böyle bir şey yapmaya çok yakınım bu arada hahahh kv nin bir şeyini atmıyım bari de bu sefer de 10 yıl onu konuşmasın.

Oğluna söylediniz mi mutfakta size söylediklerini ay kadına aşırı ayar oldum şuan
Oğlu biliyor onun her yaptığını söylememe bile gerek kalmıyor artık, zaten öyle beni yalanlayıp kendini haklı çıkarıyor ya tatlı dille kimse inanmıyor yani ona. Oğluda kaç kez tersledi. Bana değer verdiğini gördükçe daha çok deliriyor. Bende artık eşime dicem yani onun yanında benimle ilgilenme, fenalıktan kötü niyetten başımıza bir iş gelecek diye korkuyorum. 2 yıllık evliliğim boğazıma dizildi ya bir huzurlu günü yok bir gün bile. Eşim böyle biri olmasa anlayışsız biri olsa ben hayatta devam ettirmezdim bu evliliği açıkcası.

Ya tuhaf değil de eski insanlar işte.. bide kültürde yok bunları kutlamak ya anlam yüklemiyorlar, neymiş bişi kutlicaklarmış, falam diye anlatır bizimkiler de.. sanki öyle olmuş, ha anlayışsızlık boyutu da rica etmiş karşı taraf, ne olsa kabul edilebilir bence.

Uzak kalabildiginiz kadar uzak kalmanız kendi düzeninizi acilen kurmanız lazım lohusalık döneminizde sizi delirtir çocuğunuzu bile emzirmek ister bu kadın hemen anahtarı değiştirin ne oluyorsa olsun öyle kafalarına göre giremesinler

Eşinizin biraz daha sizi koruması gerektiğini düşünüyorum
Kv bu kadar oğlundan çekiniyorsa onun rest çekmesini göze alamaz
lilygirl e bir şey söyleme gel ne söyleyeceksen bana söyle diyip önünüzde durması gerek
Kv size her istediğini çekinmeden söyleyebiliyorsa oğluşundan gerekli aksiyonu almamış demektir

Burada o kadar kayınvalide okuduk ama en çok sizinkine gıcık oldum sanırım. Kadın kıskançlıkta zirve yapmış. Ama en kötüsü konuşma tarzı. Sürekli annem, kurban olurum bilmem ne diye konuşan insanlara hiç tahammül edemem, bir de bunu yaptığı fenalıkları inkar ederken kullanması tüylerimi diken diken etti.
Allah size sabır versin. Lohusayken kesinlikle yaklaştırmayın yanınıza. Kendi annenizin sürekli bu çocuk aç, üşüyor demesi zaten insanı çıldırtıyorken bir de sizin kayınvalide hiç çekilmez.

Bizim bi komşunun kızı vardı, evlendi bu kayın ailesi sizinkinden hallice, kız bi gün bi dellenmiş TV yi kucaklayıp atmış balkondan aşağı. Daha gık dememişler o günden beri.
Bu tarz şeyler gerekiyor bence de bazı durumlarda. Çünkü sessiz kalana kendi halinde olana kimse "aa o çok iyi biri" demiyor, bunun üzerine nasıl daha da fazla basarım diye düşünüyorlar.

Sizin kv. bunlar bu bebeği kesin sevişerek yapmıştır, biz niye yetisemedik diğer oda da dururduk diye hayiflaniyordur o sırada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…