Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

Bence gayet empati yetenekleri varda ben yaşamadım oda bir kere yaşamasın bir şey olmaz diye bakıyor olabilirler o yüzden önemsemiyorlar yani.

hayır tabii ki ertelemeyin ama en azından hazır taşınma niyetiniz varken düzeninizi kurup yerleşip öyle yapsaydınız. çok yorulursunuz bu durumdayken
Tabi çok doğru dediğiniz aslında normal şartlarda hep öyle düşünüyordum önce düzenimi kurayım sonra çocuk diye ama yaş 30u geçeçek yakında ailemizde de çocuk sahibi olamamış çok insan var hem benim hem eşimin biraz da riske atmak istemedik açıkcası. Ama dediğinize hak veriyorum.

umarım en kısa sürede ev bulup çıkarsınız hayırlısıyla. eşiniz gibi siz de mesafe koymaya çalışın yoksa önünü alamazsınız gibi

Kız KV gece hastanelik olmadı değil mi? yapmadığı bir o kaldı.

Yazık kadın ne güzel yan odada duracaktı, yanlız bıraktınız.

Kız KV gece hastanelik olmadı değil mi? yapmadığı bir o kaldı.

Yazık kadın ne güzel yan odada duracaktı, yanlız bıraktınız.
Onu bu akşam görücez bakalım. Gece tabi ki oğlunu 2-3 kez aradı o kadar ısrarla aradı ki bir şey oldu sandık açtık nasılsınız napıyosunuz merak ettim diyor... Delircem ben en sonunda artık

Onu bu akşam görücez bakalım. Gece tabi ki oğlunu 2-3 kez aradı o kadar ısrarla aradı ki bir şey oldu sandık açtık nasılsınız napıyosunuz merak ettim diyor... Delircem ben en sonunda artık

Valla edep olmayacak verilecek cevap belli ama ya geçmiş olsun diyelim.

Artık seneye bebişle kendi evinizde kutlarsınız inşallah.

Ay çok haklısın biz eşimle nişanlıyken abisi ve yengesi ile cafede oturalım buluşalım diyodum bı türlü buluşmadilar sonra sevgililer gününde yengesi buluşmak istemiş eşimde biz sevgililer gününü kutlayacagiz demişti. Resmen kıskançlık yani kadın kendisi kutlamiyodu o tarz şeyleri. Ama ben kutlamak istiyorum belki sanane yani illa o gün mü buluşasin geldi kıskanç kadın. Sizin kaynanada kıskançlık yapmış

Siz otelde kaldınız o evinizde mi kaldı simdi
evet oteldeydik biz.
zaten hayatı öyle geçiyor kendine de zor böyle sürekli uğraşıyor bizimle hayatına baksa daha mutlu olacak halbuki.

Merak ediyorum nasıl tepki verecek kv size ve oğluna
Hiç şaşırmadığım tepkiler verdi. Oğluna bir şey demedi hiç sadece nazlandı biraz, tatlı tatlı nazlandı tabi ki güzel güzel laflar etti. Sonra mutfakta benimle 2 dk yalnız kalır kalmaz. Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Hala milletin gelini balayına bile gitmiyor. Şunun gelini böyle müthiş bunun gelini bölye harika, yok işte babanıza ayıp oldu. Niye gidiyorlar biz burdayken kutlayamıyorlar mı kutlamasalar noluyor yeni yeni icatlar ve bir sürü laf... Ama bunu diyen kv ve kp'in kendi kızları her tatillerinde yurt dışı seyahatindeler, her hafta sonu kamptalar. Hep en klass en lüks yerdeler. Bizde bir gün bir şey kutlayalım diyoruz. Günlerce laf işit dur. O kadar zoruma gidiyor. Sürekli başkalarıyla kıyaslıyor beni.

Bide benim kv ve kayınpeder daha 50 yaşında değiller öyle düşnünü kp belki 50 ye yaklaştı da kv daha da genç bu kadar genç insanların bana gelince bu kadar geri kafalı olması beni şok ediyor.

Siz ne cevap verdiniz?

Siz ne cevap verdiniz?
Ay tecrübe ile sabit cevap verdiğim anda düzgünce sakince cevap vermeme rağmen aşırı tepkisel davrandığı için artık kendisiyle hıhı-ok dışında iletişim kurmuyorum açıkcası. Basitçe bir şey söylesem bile oğluyla kocasının yanına gidip ne kadar iyi niyetli olduğunu benim her şeyi yanlış anladığımı çok alıngan olduğumu anlatıyor. Olayları çok büyüttüğümü aslında öyle söylemek istememişte ben öyle anlamışım vs. diye anlatıyor. Bu yüzden hiç cevap vermedim konuştuklarına sessizce durdum.

Ev aradığınızı evden cikacaginizi ne zaman soyleyeceksiniz?

Keşke sizde milletin kvsi başbaşa kalsınlar diye aramıyor bile filan deseydiniz. Ama bazı insanlar laftan anlamaz ne yazık ki.

Yada en güzeli anne git oğluşunla konuş, bana sürpriz yaptı filan.

Tam bir yılan işte. Oğluna ağzını açamıyor yapacağını sana yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…