Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

yok işte bir oğullarına bir kızlarına ev almışlar bizde oturuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor. kendi evleri derken biz aldık diyor işte biz size aldık. bizim paramız bizim evimiz vs. ya yine gelsin kimse ona gelmesin demiyor bir gün rotarlı gel be kadın kfdskjghg
Ev onunsa koca da sizin, göstere göstere sevişin gitsin.

Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Hayır çok haklısınız. Ne kadar anlayışsız ne kadar bencilce bir davranış bu yaptıkları. Ya gelmemelerini söyleyin yada otel ayarlayın eve dönmeyin o gece.

Sen ben misin acaba ya? 😂 Israr inat geliyorlarsa demek ki sevişme sesi duymak istiyorlar, kaynanayı mı kırıcaz ayol?
Normalde kimseyle cinsellik konulari konusmam ama öyle bir kaynanam olsa inadına bagıra bağira sevisirim hem de küfürlü anasını... oglu diye dümdüz kaynana arkasina bakmadan kacar 🤣 he esim anasına sövdüm diye kizar belki ama dövüste yumruk sayılmazmış fantazi askım fantazi derim 🤣

Tuhaf olmayanı yok gibi ya.
O gece için güzel bi otel/ spa ayarlayın bence evdeki planı da bir gün önceye çekin. Pasta üfleyip kesersiniz falan sandı herhalde yan odadan gelip bi tabak da kendi yiyecek jsvbxdhd

Sapık galiba. Evlendirin kız bunu acilen. Diline vurmuş töbest.
Tövbe yarabbim dkfkgk

Dangalak lafları vardır onun. Bi keresinde kayınpederim hayattaydı daha, aradı beni kv napıyorsun diye, “iyi bende ne yapayım babanı temizledim dedi, iyi sıhhatler olsun dedim, tüy tüy dedi.” 😳🫣 “ayyyyy kayınpederimin kılını da bilmeyivereyim bi zahmet” diyip kapatmıştım yüzüne 🤣🤣

Ahhh birde sen benim kayinvaldemi gOrsen dun cat kapi geldi yan binadan komşumuz okdar yakin ne zmn isterse gelir dun tek basina saat 10 bucuktaaaa geldi birdeee ay yani aramak okadar mi zor musait misiniz dmeek okadar mi zor bir ara musait degikdik bak kocamla anladiniz siz kapi çaldı hemde aşağıdan değil hemen kapimiizn önünden allahım kim olsun kayinvaldem ne yapacağımızı bilemedik ikimizde musait degildik :KK71:kocam ne kadar desede geliyor habersiz

Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Kocanla dışarda kutlayın evde de hiç bişey hazirlamayin hatta otele gidin kudursun kaynananda

Bizim o gun ozel bir planimiz var, sabahtan cikicaz gece gec saatlerde eve donucez, kapida kalirsiniz ertesi gun gelin, diyin. Kabul etmeyin boyle bi sacmaligi. Kesinlikle iyi niyet oldugunu düşünmüyorum

bir oğluna bir kızına ev aldıysa anahtarları da onlar da mı olmak zorundaymış. Ne kötü bir hayat.. Demek ki o yüzden yüzsüzce gelicez diyor evi kendinin gördüğü için

Tövbe yarabbim dkfkgk

Dangalak lafları vardır onun. Bi keresinde kayınpederim hayattaydı daha, aradı beni kv napıyorsun diye, “iyi bende ne yapayım babanı temizledim dedi, iyi sıhhatler olsun dedim, tüy tüy dedi.” 😳🫣 “ayyyyy kayınpederimin kılını da bilmeyivereyim bi zahmet” diyip kapatmıştım yüzüne 🤣🤣
Ya bu kocanın kıllarını temizleme aktivitesi toplumda bu kadar yaygın mı? İlk Börte demişti de şok olmuştum. Şok olmamam mı gerekiyordu? 🤔

gelmeyin anne mümkünse diye tekrar ısrar etti oda gelecez oğlum bir şey olmaz annemm kurban olurum sana falan vs. bir şeyler dedi. sorun çözülmedi hahhfhdcj

Offfff hem israr edip bunu da kurban olurum sana'ya baglamasinin iticiligi... Sinirden deliye donmediniz mi? Ben olsam simdiye kesin kocami 'Sakin ama sakin gelmesinler, ara kapida kalirsiniz de, gelirlerse ben giderim' diye doldurup kayinvalideyi aratmistim. Hayirdan anlamayan insanlar beni cileden cikariyor

X