Ben şanssız bir çocuk muyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bu israr oyleyse? Esin ve cocugunla mutlu musun? Gerisi disarda kalir.. ki kadin baya yuzune kovuyormus sizi ne diye gidiyorsun anlamsiz..

Buarada beni mi terbiye edeceksin? Derken bile asil problemi gormeyip kisisel saldiri olarak algilamak, anneninde aslinda psikolojisinin cok yerinde olmadigini gosteriyor bence.

Cozum: turkiyede deniz kitligi yok cok
Sukur.. alirsin cocugunu bi kac gun butcene gore mis gibi goturursun otele denize.. kimsenin suratini cekmeye degmez

%10000000000000
Olmuyorsa olmuyor konu sahibesi niye zorla surat çekiyor madme tatil var güzel bir otelel vınlasın

%10000000000000
Olmuyorsa olmuyor konu sahibesi niye zorla surat çekiyor madme tatil var güzel bir otelel vınlasın
Cocugumu kirmak istrmiyorum bla bla. Cocuklar zehir gibidir zaten anlarlar kimin sevip sevmedigini..ve cabuk alisirlar. Cocugum bu senede boyle yapacaz deyip otele gidersin. Ki bence oteldeki rahatlik hic bir akraba evinde yok

Birde belli zaman sonra bazi iliskiler yoruyor insani..yipraniyorsun yoksa ve radikal kararlar almak zorunsa kalabiliyorsun. Koy mesafeni olmuyorsa ne bu israr? Gerekirse hayatindan cikar

Bu sözde annenin bir modeli de bende var. Siz yine iyimsersiniz hakkında kötü bişey dememişsiniz ama ben sizin kadar iyi niyetli değilim belki de. Bunun adı annelik değil kimse kusura bakmasın. Böyle anne olunmuyor. 32 yaşıma geldim o kadar çok fonksiyonel aile anne-kız ilişkilerinden uzak büyüdüm ki bu yaşımda diğer normal insanların annesiyle kurduğu ilişkileri, paylaştıklarını gördükçe hala ağzım açık kalıyor ve içim acıyor. İnsan büyüyor yaşlanıyor ama annesinden beklediği, bulamayacağını bildiği halde beklediği şefkat ve sonrasındaki hayal kırıklığı hiçbir zaman değişmiyor ve azalmıyormuş bunu anladım. Bunun tek çözümü gerçekten de silip atmak ve bir daha görüşmemek, böylesi çok acı veriyor.

Teşekkür ederim. Ancak konunun deniz olmadığını yorumumda açıkladım.

Cocugumu kirmak istrmiyorum bla bla. Cocuklar zehir gibidir zaten anlarlar kimin sevip sevmedigini..ve cabuk alisirlar. Cocugum bu senede boyle yapacaz deyip otele gidersin. Ki bence oteldeki rahatlik hic bir akraba evinde yok
Bla bla dediğiniz kısım benim için önemli. Herkesin değer yargıları farklıdır. Sizin için bla bla olabilir. Benim hayatımdaki en önemli varlık çocuğum. Teşekkürler.

Gerçekten öyle insanı miken yaraniyor bu hayatta. Mantiken bakınca çok saçma dimi. Ama ise yarıyor valla. Hayat paradokslarla dolu. Nerede iyi kalpli biri var o yok sayılıyor nerede böyle saçma biri var o gitmesin diye çaba harcaniyor iste

Sey gibi: biz kadinlar iyileri sever, kotulere asik oluruz surunduren yaraniyor

Cocuguna bla bla demedim iyi okursaniz anlarsiniz bence
Yorumunuzu iyi okudum. Çocuğumu değil, çocuğumla ilgili yazdığım yorumları kastettiniz farkındayım. Çocuğumla ilgili herhangi bir şey benim için her zaman öncelikli, demek istediğim bu. Yapıcı yada eleştiren yorumlara açığım fakat küçümseme ve yargı içeren yorumlar şu anda kaldırabileceğim şeyler değil. Bu nedenle cevaplama ihtiyacı duyabiliyorum.

Buraya gelen her insan bir dertten muzdarip ki gelmiş. Amaç birbirine destek olmak ve fikir vermek olmalı.

Bla bla demek ne zamandan beri kucumsemekmis vs vs yerine geciyor.. bosuna bahane ariyorsun yorumuma.. kotu niyetli biri olsam hala yaziyor olmazdim

Bla bla demek ne zamandan beri kucumsemekmis vs vs yerine geciyor.. bosuna bahane ariyorsun yorumuma.. kotu niyetli biri olsam hala yaziyor olmazdim
Kötü niyetli olduğunuzu söylemedim. Bla bla nın anlamını biliyorum, İngilizcem var. Bende öyle bir anlam yarattı okuduğumda. Duygularımı paylaştım.

Annen tembel misafir sevmiyor evde uzun kalinca of bi gitseler diyor icinden o da yuzune yansiyor

2 hafta kalmistik bi kere resmen açık açık kovmadığı kaldı

Geçen bayram gelmeyim tatile gitcem dedim küstü

İstiyor ki 3 gün kalıp gideyim
E 3 gün için o kadar yolu çekmem kusura bakmasın ya gelmem ya uzun dururum benimki ikisini de istemez

Çocuğunuzu mutlu edeyim derken siz yaralanıyorsunuz günden güne. Bu eziyeti kendinize artık yapmayın. Deniz mi seviyor? Başka yerde gidin denize alsın hevesini, annenize de gideceksiniz çok kalmayın. Zaten kendi de demiş çok kalmayın diye neyini zorlayacaksınız artık

Kötü niyetli olduğunuzu söylemedim. Bla bla nın anlamını biliyorum, İngilizcem var. Bende öyle bir anlam yarattı okuduğumda. Duygularımı paylaştım.
Bla bla ingilizce degil.. genel olarak bir cok dilde kullaniliyor.. ama tamam cok istiyorsan soyleyim: sen haklisin konuna yazdigima pisman ettin.. herseyide bu kadar uzatiyorsan belki annen ondan birazcik boyle davraniyordur, ne dersin?

Bla bla ingilizce degil.. genel olarak bir cok dilde kullaniliyor.. ama tamam cok istiyorsan soyleyim: sen haklisin konuna yazdigima pisman ettin.. herseyide bu kadar uzatiyorsan belki annen ondan birazcik boyle davraniyordur, ne dersin?
Ben bişeyi uzattığımı düşünmüyorum. Sözlerimde kimseyi kıracak bir şey kullanmadım. Bir yorumu yanıtlamak uzatmak değildir, siz de uzatıyorsunuz bu durumda. Ama Sorun yok. Herkesin görüşü kendine.

Yengeç Burcu musunuz merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…