eşimin tarafından bir destek gelmez aksine köstek olurlar. eşim annesini aradı sıkıntıdayız dedi, herşeyi biliyor kayınvalidem çalışmadığını içki olayını vss. ama param yok ben bir maaşla geçiniyorum demeye getirdi maddi olarak bir destekte bulunmadı. eşi yok yalnız yaşıyor ama maddi olarak birikimi yatırımları var ama bize yardım etmek istemedi.
kendi ailemden istesem yardımcı olurlar ama zaten düğün zamanı neredeyse herşeyimizi onlar yaptı, takı taktılar evin her eksiğini babam yaptı. benim sınav paramı verdiler. her gitmemde babam harçlık verir, ben onlara gittiğimde ya da onlar bize geldiğinde hep market alışverişimizi yaparlar. bu durumda bir de onlardan nasıl para isteyeyim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bileziklerim var annemde ama ev almadan vermez annem onları. düğünden önce söylemişti eşime zaten. ben de onları bozdurmak istemiyorum açıkçası. elimizde kalan tek şey onlar çünkü.
düğünde takılan tüm para ve altınlar, nişandaki takılarım, bekarken kendimin ya da ailemin aldığı tüm kolye,küpe günlük takılarım, annemin hediyesi bileziğim, eşimin aldıkları hepsini sattık. elden gelen çeyrekler falan vardı onlara kadar gitti. alyansımdan başka birşeyim kalmadı.
bozulan hiçbirşey yerine geri gelmiyor malesef onun için bileziklerimi de bozmak istemiyorum.
ayrıca annem kanser hastası iyi şartlardan böyle bir sıkıntı içinde yaşadığımı öğrenirse sonu olurum.
bakalım bu ayı nasıl atlatacağın onu düşünüyorum sadece.
eşim işe başladı inşallah düzgün şekilde devam ederse martta maaş alacak. bu durum düzenli olursa bizde borçlarımızı daha rahat öderiz gibime geliyor.