hepinize çok teşekkür ederim. o kadar içten yazmışsınızki her kelimeyi gözlerim dolarak okuyorum.
sevgi malesef karın doyurmuyor ama insan aşıkken seviyorken kimsenin dediğini duymuyor. şimdi o kadar pişmanımki keşke ailemi biraz dinleseydim. ya da evlenmeden önce en azından maddi yönden kendimizi garantiye alsaydık. borçlar bitseydi öyle evlenseydik. eşim aileden hiç destek görmedi herşeyi biz yapacaktık ama evlenince işsiz kalınca herşey üstüste geldi.
bugün 2.doğalgaz faturası geldi biz hala geçen aykini ödemedik
bakınca küçük şeyler bile insaı o kadar mutsuz ediyorki.
keşke şu alkol sorununu aşsakta tek dert borçlar ve para olsa. gerçi borçlarımızın bir kısmı da içki yüzünden bana kalırsa. içkiye vereceği parayla borç ödenseydi borç bitmezdi tamamen belki ama azalırdı.
herşeye rağmen eşimin yanında olmak istiyorum hep yanında oldum şimdiye kadar ama biraz rahat nefes almak artık benim de hakkım değil mi.
dün market alışveri yapıp eve gittim, eşim içki içmiyordu muhtemelen parası olmadığı içindir.
o kadar güzel bir akşam geçirdimki ne borçlar ne başka birşey umrumda olmadı. çok uzun zamandan beri bir gece uykularım bölünmeden uyudum.
eşim hiçbir zaman alkolik olduğunu kabul etmiyor zaten. sadece sıkıntıdan dertten çaresizlikten içtiğini söylüyor hep.
hiçbir aşırı hareketi yok ama bu onun alkol bağımlısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim için.
evin dışında bir yudum içmez, arkadaş çevresiyle gezmez eğlenmeye gitmez. alır içkisini gelir evinde içer. küfürü dayağı yok. ama diyorum ya bunlar olmayınca alkolik değil diyemiyorum.
parası olunca son kuruşuna kadar alkole yatırıp yarınını öbür gününü düşünmeden yaşıyabiliyor.
eşim pazarlamacı. ve kendi sektörü otomasyon. şimdiye kadar çalıştığı yerlerde yani evlenmeden önce bu kadar sık iş değiştirdiği hiç olmadı. firma araba veriyor o belirli müşterileri gezip proje bazlı satış yapıyordu. evlendiğimizde ehliyeti alkol yüzünden yoktu. 6 ay onun sıkıntısını yaşadık. işsizdi bir ara özel şöföre maaş verip çalıştı. ama genel olarak bakınca 10 aydır evliyiz 3-4 ay anca çalıştı.
şimdi bir iş var anlaştılar ay başında başlayacak.
inşallah burası bizim için iyi olacak.
pazar günü benim akrabalarım gelecek. onlar gittikten sonra eşimle sağlam bir konuşma yapmayı hatta gerekirse o gece arkadaşımda kalmayı planlıyorum.