yazdıklarını okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi.yaşadıklarının benzerini ben yaşadım ve yaşıyorum.bi eve içki girdimi bidaha ifla olmuyor.bende 2 senedir evliyim.hala içki belasıyla baş edemiyorum.dayak hakaret evliliğmin ilk gününden beri.çok ayrıldım boşanma kararı bile aldım ama hep beni kararlarımdan döndürdü.bazen kendime soruyorum bu adamı seviyormuyum diye.cevap veremiyorum kendime.üstlik bnm evliliğim görücü usulü olmuştu.sende yeni evlisin düşünsene evliliğinizin başında sana bunları yaşatan adam ilerleyen zamanlarda neler yaşatır.ben yaşadıklarımı anlatsam şaşırıp kalırsın senin şansın var çocuğun yok.ben hamileyim şuan ve doğuma çok az kaldı üstelik çocuğuda kendi istedi ama hala pisliklerine devam ediyor.hamile halimle bana yapmadığı kalmadı.arabadan aşağıya bile attı.içkiyi bırakmıyor eşim bıraktıramıyorum vazgeçmiyor.sende vazgeçiremezsin hele her akşam içen birini hiç vazgeçiremezsin.bence tehdit et boşanıcam de tedavi olsun ikna et.umarım kabul eder.allah yardımcın olsun.benim yaşadıklarımı allah düşmanımın başına bile vermesin diyorum.o vaziyette yaşadıklarım.senin yaşadıklarında çok zor.ne kadar kahrolduğunu hissedebiliyorum.umarım bir an önce evliliğin yoluna girer.binbir hayalle umutla evleniyosun ve sonuç hüsran oluyor.allah yardım etsin.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
ben ne yapmalıyım? yanlış nerede ?. borçlar, işsiz eş, içki, sorunlu sözde aile...
- Konu Sahibi atakaan
- Başlangıç Tarihi