- 27 Temmuz 2010
- 851
- 1.065
- Konu Sahibi kocabebegim
benim bi arkadaşımın eşide böyleydi çocuklar amcalarına yavuz baba diye seslenirlerdi amca bile demezlerdi.çocuklara kendi babalarından daha çok emeği warmış.sonra arkadaşım nişanlandı ve o ilgi onun hoşuna gitti demekki baba olunca böyle olacak diye..aynı apartmana ewlendiler.neyse zamanla arkadaşımı kabullendiler cocuklar. sonra hemen hamile kaldı 1. bebekte kendi kardeşleri gibi sewdiler ama düşünün evlendiğinde 6 8 yaşlarındaysa bir iki yıl sonra büyüdükçe uzaklaştılar.amcaları gene sewiyo sewmesine ama kendi iki oğlu var onları tabi doğal olarak daha çok sewiyo.. şahsen benimde eşiminde 2 şer yegenleri var.ben onunkileri o benimkileri çok sewer.şurda gözümün onunde iki ayrı çocuk olsa birini kayırıp öbürünü ayırmam.ama kan bağı diye bişey var kendi yeğenlerimi bi tık daha fazla sewiyorum elimde değil.ama hissettirmiyorum.eşim bir keresinde yegenlerinin suratına bile bakmadığımı söyledi bende üzüldüm ama çocuklar dede anneanne anne baba dayı tarafından o kadar pohpohlanıyorki ben ilgi göstermeye zaten zaman bulamıyorum.o öyle deyince şimdi daha çok ilgilenmeye çalışıyorum ama aynı apartmanda yaşasak ve sürekli gelseler planlarımın içinde sürekli dahil olsalar gıcık olurmuydum ewet.siz haklısınız siz kıskanmakta da haklısınız.benim yeğenlerde dakka başı gelse ben ondnda rahatsız olurum yapım gereği çouklara cok sabredemem.ama onlar artık eşek kadar olmuş=) benim size tavsiyem şudur kardeşim eşinizle konuşun konuşurken ben dili kullanın örneğin hayatım ben seni çok sewiyorum seni kimseyle paylaşamıyorum sen hep ewde olunca beraber film izleyelim başbaşa uzanalım başbaşa yemek yiyelim seninle doya doya evliliğimizin tadını çıkartalım istiyorum.o yüzden yeğenlerini sewmen güzel ama artık büyüdüler biraz olsun gözlerini bana çevirsen ben cocugumuz olmadan seninle doya doya yaşayalım istiyorum yarın bebeğimiz olunca beraber uyumamız bile sıkıntı olabilir falan diyin..sen sürekli onlarlasın aklın zihnin sürekli onlarla benden de aynı ilgiyi bekliyorsun ama ben onları yni tanıdım senin gbi bebekliklerinden büyütmdim deyin.ayrıca sen onları böyle sewdikçe sevgini kıskanıyorum deyin.eğer onları senin gibi çok sewmemi istiyorsan biraz özlemem içinde zaman olmalı deyin.falan filan yani inşallah eşiniz anlar.sevgide aşırı gitmk iyi değildir ayrıca
Herkes yeğenini çok sever. Ben canımdan da çok severim. Onların bir göz yaşına ömrümü veririm. Annesi düşük tehlikesi var diye bizde kaldı 9 ay. yani daha doğmadan onlarda emeğim var. 6 ay ben baktım ablamda kaldım. Gece uyumadım, hastalandı başını bekledim, altını değiştirdim elime b.ku bulaştı hiç tiksinmedim, evlenene kadar her kıyafetini ihtiyacını alırdım. Ama aynı sevgiyi eşimin yeğenleri için gösteremem. Üstelik bebek de değiller. Tamam severim ama böyle bir sevgi benden beklemesin. Anne babaları (allah korusun) ölmüş de kimsesiz kalmışlar gibi davranıyor eşim.
Aynen bu şekilde konuşacağım. Umarım bu kadar sakin olabilirim.