Bir keresinde bunun telefonuna resim göndermişti mesajla kız olan. Otobüsteyiz biz de, bana hadi resim çekelim bizde gönderelim dedi. bende olmaz şimdi dedim. Bana kızdı bu sefer. Sanki kızı sevmediğim için öyle davrandığımı zannediyor. halbuki annem dese yine yapmazdım ben. yer müsait değil çünkü. Otobüs...
Aynen öyle yardımcımız olsun.[/QUOTE
hepsini okudum ,öksüze iyi davranmak çok sevap ondan dolayı kalp kırmadığınıza sevindim , ayrıca dikkatimi çeken çocukların hiç bi suçu yok gibi sınırlarını az çok biliyorlar ama EŞİNİZ İŞİ ÇOK ÇOK ABARTMIŞ BENCE, ne alaka kendisi seviyo olabilir acıma duygusundan da yapabilir kan bagı olan kendisi tmm ama bi de sarılsaydın , yok bizde çekilelim felan çok saçma geldi , çocuk babasından görmediğini bundan aşırı şekilde ( fazlasıyla ) gördüğü için heves yapmış ta söylemiştir keşke sen annemle evlenseydin diye yada babasına gidip söylesin de o da ilgisini artırsın diye mesajda vermiş olabilir çocuk aklıyla , ama eşiniz vıcık vıcık çok abartıyor bence kendi adına tmm yapsın çok benimsemiş ama sizi zorlaması sizi ısındırmaz soğutur bence , ne demek naber diyeceğine bi sarılsaydın , sanamı sorcak kime nası davrancagını herkes ayrı bi birey sen istediğini yap ama eşini neden yönetmeye çalışıyosun, çocuklar ilgiye muhtaç olduğu için yadırgamadım gelip gitmesini AMA EŞİNİZİN ÇOK ABARTILI ŞEKİLDE GİT YAT YANINA , YOK SARIL ,FOTO ÇEKİNELİM VS OLDUKÇA ' SAÇMA ' BULDUM, aklınca sizi ısındırmaya çalışıyor olabilir ama böyle yaparakta soğutur bence , emrivakiyle sevgi olmaz, bıraksa sizi sizin merhamet duygunuz zaten sevdirir çocukları, bence siz yine de ne yapcaksanız sevaptır diyip sevmeseniz de ALLAH RIZASI için yapın hayrınızı ama eşinizi bi kendine getirmek lazım , konuşsanız iyi ama bu kezde sizi yanlış anlayıp sevmiyor zannedip iyice zıtlaşabilir mi acaba ? bilemedim, uygun bi dille ürkütmeden söylemeyi deneyin bence, ben zaten seviyorum çocukları ama bana emrivaki yapma sana ne oluyor bi sendemi çocuk sevgisi var felan deseniz ?? beni bana bırak ben zamanla severim felan ısınırım derseniz batar ve daha çok abartır gibi geliıyor bana , demekki sevmiyormuş çocukları diyip her onlarla ilgili sözünüzde kasıt arayabilir korumacılık duygusu da biner bu kez size karşı çocukları , diye düşünüyorum ama siz daha iyi tanırsınız tabi eşinizi .