Öncelikle üye hala aktif olduğu ve hanımefendiyi “ hasetsiniz , büyüyünce geçer “ diyerek yargılananlar için yazıyorum . yaşadıklarıma verdiğim tepkiyi haklı bulan ya da fikir vermek isteyen olursa da memnun olurum . 20 yıllık bir evliliğim var. Eşimle , herkes gibi iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde lakin şu an pek iyi günlerde değiliz . İkizlerimiz var , yaşları 18 , çok şükür bugüne geldik . Eşimin yeğenlerinin yaşları 28 ve 27 anlayacağınız epey büyükler . Pek güzel bir çocuklukları olmamış - bazı olaylara bizzat şahit oldum - o yüzden eşim ve ailesi hala bu çocuklara çok düşkünler . Ama beni sinir eden nokta eşimin ne zaman bu çocuklarla alakalı hoşuma gitmeyen - soran olursa ayrıntı verebilirim - bir fikrimi dile getirsem kavga çıkarması , onları koruması ve sanki meleklermiş gibi davranması -ikisi de oğlan - hatta kızım bunu dile getirdiği zamanlarda aynı tepkiyi ona göstermesi beni çok üzüyor . Çünkü çocukları yıllarca maddi ve manevi olarak büyüttüğü yetmediği gibi şimdi de tepkileriyle iyice tuhaf bir hale büründü . Ne zaman bu çocuklar yüzünden kavga etsek yatağını ayırıyor , bana küsüyor ve olayı daha karmaşık hale getiriyor . Yıllardır bu böyle olduğu için ve tabii çocukların hiç iyi niyetli yetişmemeleri sebebiyle onları hiç sevmiyorum . Buna rağmen asla bu durumu çocuklara yansıtmadım ve sabırlı davrandım . Fakat en son kızıma bunlar için Tokat atması bardağı taşırdı .