Çok geçmiş olsunnn çok çok üzüldüm okuyunca...
İnşallah en kısa zamanda görevlerinden alınır o terbiyesiz insanlıkdan çıkmış yaratıklar ...
Basına da yazın sakın davanızdan vazgeçmeyin...
yarım saattir konuyu açmaya çalışıyorum, sitede ya da bende bir problem olduğundan açılmadı ve mesaj tekrarı olmuş defalarca açılmış konum...
düzeltilmesini talep ediyorum
öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir olay yaşamışsın. kesinlikle BİMER'e şikayet etmeni öneririm kesin çözüm oluyor. bir arkadaşa polis küfür etmişti yaklaşık 10 gün içinde savcılık çağırdı mahkemelik oldular bile
En azından toplayabilecek kadar insan toplayıp protesto edilse orada ki o iki hemşire o bile yeter onlara.
Vazgeçmeyip hakkınızı aramanıza sevindim.. Kayıt yaptırmış mıydınız ?
bak canım evet yaqsadıkların hoş olmamıs ancak bunun hesasbını soracagın yer degıl yaz bimere hatta sen vazgecsen bile senin peşini bimer bırakm az ancak su lafına cok takıldım
ne olursa olsun son kullandıgın cümle hiç hoş değil..
halıysan sonuna kadar hakkını saavunursun
evet bende bir ebeyim ancak ahlaksız ebe sıfatı da hoş değil
eşim şuan harıl harıl şikayet mektubu gönderiyor her yere
Geri dönüş yapıyolar ama "darb yok fiziksel şiddet yok" vs diyolar, idari bir mevzu oldugundan direkt hastahanenin yetkilileriyle alakalıymış
Ben orda atak üstüne atak geçirdim çocugum düşme riski altında kaldı, anneciğimin tansiyonu 17 lere yükseldi ama şiddet değilmiş!!!
ewt canım acile gittik, ordan kadın doğuma sevkettiler
hastahaneye ayaklarımla yürüyerek girdim sedyeyle çıktım hem de tek bir doktorun muayenesinden geçmeden!
Bunun için de ayrıyeten şikayet edilecek
eve geldiğimizde tansiyonum 8-3 buçuktu
teşekkür ederim yorumlarınız için
öldürülen, şiddete maruz kalan doktor-hemşire haberlerini duyunca ben de köpürürdüm cahillikle suçlardım yapan insanları. Hala da şiddete karşıyım tabiki ne ailemde ne yakın çevremde şiddetin en ufagını görmedim alışkın değilim bir kere
Yalnız o esnada gücüm olsaydı kalkıp bi tokat yapıştırmıştım hala gözlerim doluyo resmen hayvan muamelesi yaptılar bana, sindiremiyorum
Hakkımı kesinlikle yanlarına bırakmicam, başbakanlığa kadar sesimi çıkartıcam herşeyi yapıcam
şuana kadar mail atmadığımız bir kurum kalmadı, yarısından fazlası geri dönüş yaptı bakalım ne olacak
sağlık bakanlığı şiddet gören doktor ve hemşirelerin arkasında durdugunu açıklamış, bakalım benim arkamda da duracaklar mı
bana o gece olan oldu, her gün atak geçiriyorum. Ama en azından bundan sonra başkalarına yapmazlar
illa ki şiddet olmasına gerek yok canım dediğim gibi bir küfür için ne kadar uğraştı bimer, seninki kaç kat daha kötü bir durum, eğer oraya yazmadıysanız şansınızı deneyin derim, çünkü en tepeden şikayet ediyorsun onlar sağlık bakanlığına kaymakamlığa falan bildiriyorlar
Sağlık çalışanlarına şiddet konusunda da yazmıştım.
Tek taraflı değil bu şiddet diye.
Hastalara da şiddet uygulanıyor.
Evet çok çirkin ama şimdi bu konu sahibi hanımın eşi ailesi vs ona bunu yapan saldırınca " sağlık çalışanına darp " oluyor.
Benim başıma gelse,devlet beni korumuyorsa hakkımı vermiyorsa bana hamileyken yapılan muamelenin hesabını sorarım.
İster sağlık çalışanına şiddet diyebilirsiniz ister cahillik diyebilirsiniz ne derseniz diyebilirsiniz.
Devlette işgören Sağlık çalışanın mantığı şu parası olan zaten özele gider,buraya gelen garibandır,ona köpek gibi davranabilirim,nöbetteki hırsımı sinirimi alabilirim.
Merhaba
Yaşananlar hiç hoş değil bu konuda herkes hem fikir fakat doktor, personel ve merkez adı vererek ve yasal sürece gidileceği söylenen bir konuda hakarete varan yazılar malesef haklı iken sizi tamamen haksız duruma düşürecektir. Yapılanı asla tasvip etmemeize rağmen sağlık çalışanlarına karşı GENELLEME YAPILARAK hakarete varan kelimeler asla kabul edilemez. hiç hoş olmamış ve bu konuda bu meslek mensubu arkdaşlarınızdan bu konuda ciddi tepkiler gelmiştir ki haklılarda....
Elmalar ile armutları karıştırmayalım .....
kendi üzerinize alınmayın lütfen benim kontrol altında tutuldugum özel hastahanedeki ebelerle 1 aydır sarmaş dolaş olduk, ebelere bir garazım yok yani
"ahlaksız" sıfatı tamamen bana bunu yaşatanlara yakıştırdıgım birşey
ve ewt o parmağını sallayıp beni hiç dinlemeden etmeden "SEN DE ÇEK GİT" demesi bir ahlaksızlık, hatta bundan daha da öte bişey
ben ona tek bir cümleden başka birşey dememiştim, sadece annemin yanımda kalmasını istedim, bunun yasak oldugunu kesinllikle kabul edilmeyeceğini anlatmak çok mu zordu???
kusura bakmayın ama onlar alışmış insanlara bu şekilde davranmaya. Onun için gayet sıradan bir davranıştı belli ki
konuyla ilgili açıklamamı yaptım, herhangi bir genelleme söz konusu değil hem de hiç değil
insanlar bence üzerlerine alınacaklarına meslektaşları adına üzülmeli ve kınamalılar durumu
bak canım evet yaqsadıkların hoş olmamıs ancak bunun hesasbını soracagın yer degıl yaz bimere hatta sen vazgecsen bile senin peşini bimer bırakm az ancak su lafına cok takıldım
ne olursa olsun son kullandıgın cümle hiç hoş değil..
halıysan sonuna kadar hakkını saavunursun
evet bende bir ebeyim ancak ahlaksız ebe sıfatı da hoş değil
zaten herkes dogru olanı yapmış değilmi...