• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben dayak yemis bir kadinim

Bir de vicdan azabı çeken bir kocaya dönmüş. Vicdanı olan erkek baştan el kaldırmazdı.
Ben bu kadar değişime inanmıyorum.
Bir erkek zaten ya kadına vurabilecek tıynettedir ya değildir. Kadına vurabilecek bir zihni varsa sonra bunun için ağlayıp vicdan azabı çekmez. Çeken de çok azdır cidden istisnadır.
Şimdi birden mükemmel anlayışlı merhametli bir koca harika bir baba olmuş birden. Sanki sihirli değnek değmiş gibi.
Çok yanlış bir konu çok.
Daha dün doktor bi kadın dayak yiyorum ama değişir diye dayağa boyun eğip evliliğine devam etme kararı aldı. Yani mesleği olan, bir erkeğe eyvallahı olmayan kadın çekip oturuyor bunu da marifet gibi yazıyorsa işimiz var. Bu konuları okuyan şiddet eğilimli sevgilisi olanlar çekinmeden evlenir başını yakar evlilerse düzelir diye bir kaç posta daha dayak yer. Çok sorumsuzca bir hareket

dayak seven kadınlar var, adına açıkça ben dayağı seviyorum demiyo elbette ama hani erkeğin o buyurgan üstün baskın olma durumundan tahrik olanlar var, dinledim böyle bi kadını, değişik, anlayamayız biz

Belliki icini dökmek,kırılan gururunu,zedelenen hislerini anlatmak istemissin ,peki bunu bir baska bayan yaşıyorsa tavsiyen ne olur?
Hepimiz anlatmak istedigin şeyi emin ol anladık ama senin örnek hayatın malesef milyon da bir düzelen bir evliliği ve eşi anlatıyor!bu yüzden şanslı misin yoksa şiddet görüp sineye çektiğin için sanssizmisin, işin acigi çözemedim!

Her evlilik bir imtihandan geçer .konu sahibi zor olsada bunu güzel bir yuvaya dönüşmesini başarmış. Tebrik edeceğinize kadınlık gururu bilmem çok iyi örnek oluyorsun gibi laf sokmalar.
Kadın zoru başarmış daha neyi istiyosunuz. Hiç şans vermeden bitirmeyi Şimdi olduğundan dahada mi mutlu olacaktı. Sanki siz hiç olumsuzluk yasamiyosunuz .Hayatın gerçeği bu maalesef nasıl mutlu Günlerimiz oluyorsa mutsuz Günlerimiz de olucak pekala.
Bu yazdıklarınızı okuyan evlilikten korkar.
Neyse kısa keseyim sinirlerin tavan yapmış durumda

olumsuzluk yaşıyorum kendi adıma ama dayak yemedim yersem ben de karşılık veririm, can yakarım

kocanız dr gidip tedavi oldumu ondan sonramı bu değişiklik gösterdi merak ettim,
sonunun güzel bitmesine sevindim herşeye çocuklarımız için katlanmıyormuyuz ,
sabrınızın mükafatını rabbim size çocuklarınızın güzel günleri göstererek ödüllendirsin.

İstemiyen hiç şans vermeden bosansin ama herkese tavsiye de etmeyin. Bugün ( 1)şansı siz vermessseniz yarın da sizden o 1 şansı esirgerler.
Ha şimdi birsürü kişi aynen şunları yazacak yok boyun mu eysin şiddetli bir ortamda mi büyüsün çocuklar daha mı iyi
Ben öyle olsun demiyorum ama sadece ve sadece bir şans vermeli evliliğe diyorum başka da bir şey demiyorum

Csnim elbette dayak olaylarinda genelde ayril diye yorumlar yapiyoruz.

Sen yazarken bile tedirgindin eminim. Herkese ayril diyenler bana aferin mi diyecekm neden bastan ayrilmadin diye yorumlar yapip kim bilir nasil tepkiler alacagim diye dusunmussundur

Herkesin hikayesi farklidir. Gidisatida.
Genelde anlatanlarda kocasinda hic bir duzelme olmayanlar

Ha... sonunu okumasaydik. Daha ne bekliyorsun derdim.
Aslinda bastan kabullenmeyecektin ama kabullenmissin. Simdi ise hersey guzel gidiyor ve umarim asla bozulmaz birdaha. Ve o gunleri hatirlaman uzulmen cok normal
Ama sende mutlu ol insaALLAH. 10 yillik evlilii 2 cocuk ve suan iyiseniz bosanmayi dusunmeyin. Ama bu saatten sonra dayagi birak dovmeye bile kalkmasi ayrilik sebebin olsun.

Kac aydir iyi boyle?

Her evlilik bir imtihandan geçer .konu sahibi zor olsada bunu güzel bir yuvaya dönüşmesini başarmış. Tebrik edeceğinize kadınlık gururu bilmem çok iyi örnek oluyorsun gibi laf sokmalar.
Kadın zoru başarmış daha neyi istiyosunuz. Hiç şans vermeden bitirmeyi Şimdi olduğundan dahada mi mutlu olacaktı. Sanki siz hiç olumsuzluk yasamiyosunuz .Hayatın gerçeği bu maalesef nasıl mutlu Günlerimiz oluyorsa mutsuz Günlerimiz de olucak pekala.
Bu yazdıklarınızı okuyan evlilikten korkar.
Neyse kısa keseyim sinirlerin tavan yapmış durumda

Benim sinir olduğum nokta da kadınlar nedense büyük hatalar yapıp erkekler tarafından affedilmiyor evliliklerde de nedense hep evliliğin yükü kadınlarda affeden taraf hep kadınç.
Aldatılır affeder dayak yer affeder. Kadın tek başına mı iyi günde kötü günde diyor?
Evet bir seçenekte ilk dayakta boşanıp daha iç rahatlığının olduğu bir hayatı olurdu. Belki çok daha mutlu olacağı yaralarının olmadığı yeni bir evlilik yapardı.
Dayak onur kırıcı bir eylemdir ve gördüğünüz gibi kaç sene geçse de konu açtıracak kadar yaralar kadını. Yani bu kadın bir şeyleri sindiremeden yaşıyor, evliliğin temeli sarsılıyor ama devam etmeye çalışıyor. Yani kadın kendine ediyor erkeğe bir şey olduğu yok. Erkek affedilmiş kaldığı yerden devam ederken kadın her kavgada her tartışmada yada hatırlatacak bir şey de o günlere dönüp yaralarını hatırlıyor.
Ben kadınların her tür psikolojik yada fiziki şiddete rağmen devam edip kendilerini mutlu ama içinde hala mtusuzlukları olan kadınlar olarak hayatlarına devam etmesine üzülüyorum bir kadın olarak.
Görüldüğü gibi erkeğe bir şey olmuyor ama kadın içindeki yarayı kimseye anlatamadığında kaç sene geçse de konu açıyor. İçinde hala bir şeyler var yani. Kolay affedilecek kolay unutulacak şeyler değil. Kendini bunu mahkum etmesine benim sinirim.
Erkek bedel ödemesin her şeyi kırsın döksün ama bedelini kadın ödesin. Benim sinirim buna

Çok sevindim mutlu olmana demek ki emek vermek gerekiyormuş sabretmek gerekiyormuş biz hemen pes ediyoruz bakın eski evliliklere nasıl mutlulular çünkü sabrediyorlar savasiyorlar bu arada senin h ikayen okuyunca annemi gördüm babam 10 yıldır anneme kul köle oluyor çok mutlular ve annem ne hareketlere ne siddetlere maruz kalmış kimse duymamış hiç eşini rencide etmemiş hep ayıbını pisliğini örtmüş şimdi babam anneme çok mahcup ağzının içine bakıyor

Çok yazık gerçekten. Ben de bunun örneklerini çevremde çok görüyorum. Hayatlarının baharını eşlerine rezil edip de yaşları geçtikten sonra kuzu olan erkekler. Ama bunu hiç bir zaman oh bak ne güzel sabredince muratlarına ermişler olarak görmemiştim. En aşk dolu en güzel zamanlarını eziyetle geçiren kadınlar, içlerindeki çocuk, içlerindeki genç kız, içlerindeki kadın öldürüldükten sonra iyi davranılsa ne davranılmasa ne. Bunun birebir şahidi olup da böyle bir yorum yapmayı ise size hiç yakıştıramadım.

konunun amacı ne, ben dayak yedim affettim kocam değişti siz de affedin mesajı mı, açık açık bu denmese de alt metin aynen bu

ben de konunun amacına takıldım. kızlar dayak yiyorsanız bi beş altı sene sabredin belki düzelir demek mi? hiç iyi bi örnek değilsiniz.
Öyle bir mesaj vermediğini daha önceki yorumlarında söylemişti, hatta aynen sizlerin söylediği şekilde anlaşılır mı diye tereddüt ettim ama yine de yazmak istedim minvalinde bir yorumunu da hatırlıyorum dün geceden.

Yalnız gece bu konuyu okudum ya, rüyamda eski eşimin bana şiddet uyguladığını gördüm artık nasıl etkilendiysem :cry:

Ben yaptım siz de yapın demiyor aslında, içinde patlamış, kimseye anlatamıyor buraya yazmış. Hala kendine yedirememiş ve affedemiyor. Şiddet gören insanların örnek almaması gereken bir konu evet, ama ben de içime atacağıma buraya yazabilirdim. İçine atmak insanı hasta eder.

Yalnız tavsiyem iyi bir psikolog bulup yardım alması, yıllar sonra bile travmanın etkileri geçmemiş, doğal olarak. Yaşadığı hafif bir şey değil çünkü.

İstemiyen hiç şans vermeden bosansin ama herkese tavsiye de etmeyin. Bugün ( 1)şansı siz vermessseniz yarın da sizden o 1 şansı esirgerler.
Ha şimdi birsürü kişi aynen şunları yazacak yok boyun mu eysin şiddetli bir ortamda mi büyüsün çocuklar daha mı iyi
Ben öyle olsun demiyorum ama sadece ve sadece bir şans vermeli evliliğe diyorum başka da bir şey demiyorum
Yahu bu kadın bir kere mi dayak yemiş ki, o şansı vermiş benim anladığım bir kere olmamış bu olay.
Neyse kadınlar aman ha boşanmayın dayağınızı yiyin oturun nede olsa yaşlanınca değişiyorlar ;)

Öyle bir mesaj vermediğini daha önceki yorumlarında söylemişti, hatta aynen sizlerin söylediği şekilde anlaşılır mı diye tereddüt ettim ama yine de yazmak istedim minvalinde bir yorumunu da hatırlıyorum dün geceden.

Yalnız gece bu konuyu okudum ya, rüyamda eski eşimin bana şiddet uyguladığını gördüm artık nasıl etkilendiysem :cry:

Ben yaptım siz de yapın demiyor aslında, içinde patlamış, kimseye anlatamıyor buraya yazmış. Hala kendine yedirememiş ve affedemiyor. Şiddet gören insanların örnek almaması gereken bir konu evet, ama ben de içime atacağıma buraya yazabilirdim. İçine atmak insanı hasta eder.

Yalnız tavsiyem iyi bir psikolog bulup yardım alması, yıllar sonra bile travmanın etkileri geçmemiş, doğal olarak. Yaşadığı hafif bir şey değil çünkü.

açık açık demiyor zaten alt metin bu, resmin bütünü bu

Birde aradaki mesajların tamamını okumadım ama annenlerin hala haberi yok değil mi? Özeliklede babanın.Aslında herşeyi anlatmayarak onları da kandırmışsın.Belkide mükemmel damadımız var kızımıza iyi davranıyor diye eşine saygı da göstermişlerdir.

türk kadınındaki kafa kimse de yok ya. bazı konularda kendimi çok eleştiririm ama şuraları okuyunca yok be kaptan iyisin yine diyorum.

sabırrrrrr diye diye 5 sene dayak yeyip 6. sene huzura ereceğime ilk tokatta boşanırım ertesi günden huzura ererim. başka adam mı yok piyasada.

Çok yazık gerçekten. Ben de bunun örneklerini çevremde çok görüyorum. Hayatlarının baharını eşlerine rezil edip de yaşları geçtikten sonra kuzu olan erkekler. Ama bunu hiç bir zaman oh bak ne güzel sabredince muratlarına ermişler olarak görmemiştim. En aşk dolu en güzel zamanlarını eziyetle geçiren kadınlar, içlerindeki çocuk, içlerindeki genç kız, içlerindeki kadın öldürüldükten sonra iyi davranılsa ne davranılmasa ne. Bunun birebir şahidi olup da böyle bir yorum yapmayı ise size hiç yakıştıramadım.

Adamın ahı gitmiş vahı kalmış o kadından başkası onu çekermi şimdi ağzının içine bakıyormuş peh g..tünün kılı ağırmış kuzu olmuş :silah:

türk kadınındaki kafa kimse de yok ya. bazı konularda kendimi çok eleştiririm ama şuraları okuyunca yok be kaptan iyisin yine diyorum.

sabırrrrrr diye diye 5 sene dayak yeyip 6. sene huzura ereceğime ilk tokatta boşanırım ertesi günden huzura ererim. başka adam mı yok piyasada.

o fikrin önündeki engel şu: boşanınca daha mı mutlu olucam, öyle bi umutsuzluk, belki olacan yaa bi dene

konunun amacı aynı şiddet tekrar olursa ne yapacağım, boşanmak zorunda kalacağım çok korkuyorum olabilir mi?

Back