- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
- Konu Sahibi setenaysetenay
türk kadınındaki kafa kimse de yok ya. bazı konularda kendimi çok eleştiririm ama şuraları okuyunca yok be kaptan iyisin yine diyorum.
sabırrrrrr diye diye 5 sene dayak yeyip 6. sene huzura ereceğime ilk tokatta boşanırım ertesi günden huzura ererim. başka adam mı yok piyasada.
İlk dayakta boşansaydı belki ikinci evliliğinde çok mutlu olmuştu bunu bilemiyoruz ki.
Benim çevremde de burada da ikinci evliliğinde mutluluğu yakalayan kişi çok.
Belki o zaman buraya konu açmayacak kadar iç huzurunun olduğu gerçekten mutlu olduğu karşılıklı saygı ve anlayışın olduğu bir evliliği olacaktı. Belki de affederek hayatının aşkını kaçırdı gerçek mutluluğu kaçırdı bunu bilemeyiz ki.
Burada aman daha iyisini bulacağım sanki diye affeden insanların bunu göz ardı etmesini anlamıyorum cidden.
Benim teyzem çok ufak yaşta boşanmış ve sonra 42 yaşında evlendi tekrar. Gözünün içine bakan bir eniştemiz oldu. Teyzem hep der gerçek aşkı 42de bulacakmışım meğer diye.
Kadınlar en çok da kendilerine ediyorlar mutsuz olduklarında boşanmayarak sabrederek emek vererek. Karşılarındaki adam emek falan umurunda değil kırıp döküyor kadınlar kendilerine ediyorlar belki asıl mutluluğu da kaçırıyorlar bu arada haberleri yok...