- Konu Sahibi setenaysetenay
Buldum o yorumu, işte bu:İlk sayfalardan birinde sevgilisinin sinirli olduğunu ve ileride şiddet göstermesinden korktuğunu söyleyen bir genç kızımız vardı mesela. Şimdi o kız aman ne kolaymış şiddet uygulayabilecek bir erkeği yola getirmek, ben de yola getiririm diyip evlenebilir pekala endişesine rağmen.
Çok çok hatalı bir konu bu.
Genç kızları hatalara sürükleyecek ve hatta evli kadınları belki biraz daha sabredeyim düzelir diye daha çok dayak yemesine sebep olacak kadar yanlış bir konu.
Bence de kapanmalı.
Sonu güzel bitti çok şükür... bi ilişkim var.. ve ilk satırlarınızı okurken gözlerimden yaş düştü.. tam yaşamaktan korktuğum sahne.. sevdiğim çok sinirli henüz şiddet tarzı birşeyini görmedim ama aynı evde yaşamak çook farklı tabi...
Şu yoruma söyleyecek tek kelime dahi bulamıyorum resmen emek verin, sabredin, şiddet görseniz de ortaya çıkarmayın ayıbını örtün mesajı var açık ve net. Konu zaten kötü örnek oluyor, yorumlar da öyle. Bu yorumu da KİB'leyerek yönetim tarafından incelenmesini rica edeceğim, ben kendi adıma hiç razı değilim bu tarz yorumlarla şiddetin normalleştirilmesine, insanların dolaylı da olsa şiddete ve kadın cinayetlerine çanak tutmasına. Lütfen bu siteye insanlar benim görüşüm adı altında bu derece tehlikeli yorumlar yazmasınlar, bunun engellenmesi gerektiğini düşünüyorum. O da bizim gibi üyelerin yönetime ricası ile olacaktır. @Mune Kazen
Çok sevindim mutlu olmana mut
Çok sevindim mutlu olmana demek ki emek vermek gerekiyormuş sabretmek gerekiyormuş biz hemen pes ediyoruz bakın eski evliliklere nasıl mutlulular çünkü sabrediyorlar savasiyorlar bu arada senin h ikayen okuyunca annemi gördüm babam 10 yıldır anneme kul köle oluyor çok mutlular ve annem ne hareketlere ne siddetlere maruz kalmış kimse duymamış hiç eşini rencide etmemiş hep ayıbını pisliğini örtmüş şimdi babam anneme çok mahcup ağzının içine bakıyor