Belki güleceksiniz ama ...

Ne kapagi bu? Kavanoz kapagiysa.. cok basit.. aliyosun kavanozu kspagin yan tarafindan yere vuruyosun bi kac defa acilio

Bıçak falan ugraşma. Kavanoz kapağının yan kısmını hafifçe yere vur ama sert olma. Tak tak diye iki kere vurunca çıt diye ses geliyor. Hemen kaldır ve kapağı aç.

Kapağın altından bıçağın ucunu yukarı kaldırıp havasını alırsan tek çevirmeyle açarsın zaten.

Gercekten gulumsetteniz beni :) ayni sorunu bende cok yasiyorum malesef. Hayir bide yuzunde o alayci ifadeyle esimin gelip tık diye acmasi yok iyice uyuz oluyorum

biz de bu gayret oldukça heheyyyttt

erkeğin yaptığı herşeyi yaparız. iste bir şey haric

nerde bir bozukluk olsa simdi üstüne otursam gecer mi acaba diyorum malum kilodan dolayı

İyi de Adam Nasıl açıyor ki

Yani eşim de kenarından pıslatıp açar kavanozu

Evde yaptığım yoğurtlar bile pıslatmadan açılmıyor kışlıkları saymaya gerek bile yok onlar hazır konserve gibi

Bicak batirin kapaga!

Ay hele bir de tencerede soğanlar kavruluyor hayal edin. Bütün malzemeler tezgahın üzerinde hazır doğranmış. İçten içe seviniyorsunuz yemeği erkenden yapıp, akşama hazır etmiş olacaksınız. Soğanlar salçaya hazır artık, sesten anlaşılıyor. Dolaptan salçayı almaya gidip açmaya çalışırsınız. Biiiiir, yok açamadım. İkiiiii, gene olmadı. Üüüüüç oha ben bunu açamıcam galiba. Sonrası şöyle ilerliyor:

ALLAH KAHRETSİN BU KAVANOZU VAKUMLAYANI

Dün bir erkek arkadaşıma gittim kahvaltı yapmaya, annesi memleketten domates konservesi yapmış göndermiş. Kapağı ustten bıçakla bıçaklaya açtı. Dedim 'sen deli misin? Niye mundar ediyorsun kapaği?'
'Yok' dedi, 'bunu annem nasıl yaptıysa tüm ev denedik açamıyoruz bunları'
Her neyse açtığımız kavanoz domates değil kirmizi biber çıktığı için yeniden kavanoz actik, tam bicaklayacakti. Elime alıp üç kere sert bir şekilde fayansa vurdum kapak kısmından. Sonra pıt diye açtım. Bana gözleri şöyle bakti
Bu yöntem coook etkili. Kendimi bildim bileli boyle açıyorum, daha bana direnen kavanoz cikmadi

Kavanoz kapagını cevırırken koca kısısının ovunerek ver ben acayım demesi, hatun kısısının hıhh hadi ordan bakışı, bıcakla tek hareketle havasının alınıp şak diye kavonozu açmak. işin ilmini bilmek lazım. Gecen de agır bi cuvalı gecıreyım dedi. Ayhh ben tasırım dedim. Feministlikten ölcem.

3 yıl yalnız yaşadım, hiç erkeğe ihtiyaç duymadım. Ne kavanoz kapağı için,ne arızalar için ne de evin ihtiyaçları için.. Kavanoz kapağı en basiti zaten, havasını al açılır hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…