• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki güleceksiniz ama ...

Sıcak suya tutunca genleşir açılır
Bıçakla piss diye havasını alip da açabilirsiniz
Kavanoz açacakları da var

Aklima ilk gelen, bir insan bir gunde en fazla ne kadar kavanoz acabilir? Bu kadar isyan ettireek kadar :D bicakla gevsetiverin azicik.

Bıçakla falan kendimi kesmeden çözdüm olayı neyseki Kavanozun kapağını yavaşça çevirerek tezgaha vurarak açıyorum süper rahatlıkmış. İnsan açacak bunu insan azcık kolay açılabilir yapın

niye uğraşıyorsunuz?pazarlarda 3-5 liraya satılan bir alet var ,bunun için.

ben istanbul,eminönünden almıştım,2 sene önce 5 liraya.geçen pazarda gördüm,3 lira.fotoğraf atabilsem,eklerdim.

İcecek acacagi ile kapagi hafif kaldirin piss diye havasini alinca oldu bitti bicak bazen zorlayinca cam ufalayabiliyor veya ucu kirilabiliyor

Havasını alın falan yazmışlar bazıları sa yazmış ben de hep yapıyorum kapak kısmını mermere vurun bikac kez kapı tıklar gibi. açılıyor hemen

Tezgaha vur tıkır tıkır açılır,acilmazsa bıçak,bıçak olmadı kapağını ısıt çok çeşitli yöntemler bulabilirim ama kocam denen uyuza minnet etmem. Firlatmayaydin iyiydi,temizliği zor. : /

Back
X