• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belki güleceksiniz ama ...

Evet bayanlar size çok komik gelebilir ama bugün artık dayanamadım , fırlattım yere mutfaktan çıktım.
Üretim yapan firmalar bayanları acaba güreşçi gibi filan mi görüyor. Hiç bir şeyin kapağını açamıyorum.
Denemediğim yöntem kalmadı, yemek yapmak için eşimi bekliyorum resmen gelsin kapakları açsında yemek yapayım diye :KK43:
Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim :KK43:(
Sayın hemcinsim
Kavonuzu iki elinle tutup sadece kapak kısmını yandan iki kere yere hafif vuruyorsun pıt diye bir ses çıkıyor. Sonra açıyorsun. Yaşasın kadın egemenliği

Evlenmeden önce nerden yemek yiyordun?
Kocayı beklemek yerine, market görevlilerinden rica edebilirdin torbaya koymadan önce gevşetilmesini,
Salçayı 2 yemek kaşığı şeklinde, buzdolabı poşetlerine bölüştür, çözülmeden tek kullanımlık yağ ile buluştur.
Evlenmeden önce yemekleri annem yapardı. Üniversite de yurtta kaldım yemekhanesi vardı.

Dün bir erkek arkadaşıma gittim kahvaltı yapmaya, annesi memleketten domates konservesi yapmış göndermiş. Kapağı ustten bıçakla bıçaklaya açtı. Dedim 'sen deli misin? Niye mundar ediyorsun kapaği?'
'Yok' dedi, 'bunu annem nasıl yaptıysa tüm ev denedik açamıyoruz bunları'
Her neyse açtığımız kavanoz domates değil kirmizi biber çıktığı için yeniden kavanoz actik, tam bicaklayacakti. Elime alıp üç kere sert bir şekilde fayansa vurdum kapak kısmından. Sonra pıt diye açtım. Bana gözleri şöyle bakti:oha::oha:
Bu yöntem coook etkili. Kendimi bildim bileli boyle açıyorum, daha bana direnen kavanoz cikmadi
Kapağın yanını mı tepesini mi tezgaha vuruyoruz :KK23:

bıçak sok arasına havası çıksın :)

sen başka birşeye sinirlenmişsin bence :)

kavanozları değiştir şimdi değişik kapaklı mekanızmalı kavanozlar var bi mandalı var kaldırıyorsun açılıyor :)

Benimde her zaman yaptığım şey kapağın üzerine elimle vurup kenarında tezgaha biraz vurunca hemen açılıyor olmassa japon usulü bir kerede bağırıp açmaya çalış :halay:

Back
X