Belki güleceksiniz ama ...

Bende her işimi kendim yaparım kornisler, düğ takmak eşyaların yerini değiştirmek erkek işi diye birşey yok evde bana göre. koca kişisi iş yaptıkça beni benden alıyor miy miy bana sora Sora oyuzden hiç söylemek istemiyorum.kaldiki kavanoz kapağı bir bıçak darbesi yeterde artar bile

Kavanozu arkasini cevirip arkasina vurup gine duz tarafini cevirip kapagin yerinden havasini alip acilacaktir

Sesli guldum valla
Ne var bicagi kosesinden batir az sukari kaldir piisss veya tisss deye ses cikiyor cevif acilsin
Simdi kolum tutmuyor esime actiriyorum hatta gecen komsuma goturcektim kolda is bitti
Bugunde ogluma actirdim

Tam avucunun ortasını kapaga indireceksin açılıyor. Kavanoz kapağı açan ben pet şişe kapağını acamiyorum

Canım kavanozu eline al kapağına bıçak yardimiyla kenar kısmından içerden dışarı doğru kaldır havasını alırsın sonra kolay açılır ben hep bu şekilde açıyorum

Eklentiler

• unnamed.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
kapagini tezgaha hafif hafif vur havasini al bi kere cevirince hemen aciliyor. Ama beni cok guldurdun yaaaa Sagol cok Yasa sen

biçakla havasini al amakapagida zedeleme çok kuçuk bi yerden fislat
bosver kapagi kim takar diyorsandal biçakla Alalh ne verdiyse :)

Bu kadar sinirlenecek ne var ki,?

Ucu sivri herhangi birşeyle (bıçak, çatal vs,) kapağın havasını yandan al. Çevirince Pıt diye atıyor kapak.

Kendinize dert aramayın yok yere.

Evlenmeden önce nerden yemek yiyordun?
Kocayı beklemek yerine, market görevlilerinden rica edebilirdin torbaya koymadan önce gevşetilmesini,
Salçayı 2 yemek kaşığı şeklinde, buzdolabı poşetlerine bölüştür, çözülmeden tek kullanımlık yağ ile buluştur.

aman bicakla kendine zarar verirsin elin kayar Allah korusun catal kullan

Büyük bi bıcakla kenarından sok kıvrat.. sonra açmayı dene çok kolay olcak.. hiç bu sorunu yaşamadım kullandığm yöntem bu. Hatta eşimin açamadığınıda böyle açmıştm bi kere ben gevşettim ondan açtın” demişti garibim yediremedi kendine .
Soğuk suya tutanlar var ama hiç denemedim..

Bıçakla havasını alırsan sorun çözulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…