- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Ya gerçekten çok sınır bozucu değil mi ?Hayatımda bir erkeğe ihtiyacım olduğunu hissettiğim tek an kavanoz kapağı açarken...
Ya da ben beceremiyorum ... Neden böyle üretiyorlar anlayamıyorum.Once bıçakla pısss diye havasını alacaksın sonra açacaksın. Evde erkek olmayınca mecbur öğreniyorsun
Bicagi kavanozun kapagina sapla del..acilirEvet bayanlar size çok komik gelebilir ama bugün artık dayanamadım , fırlattım yere mutfaktan çıktım.
Üretim yapan firmalar bayanları acaba güreşçi gibi filan mi görüyor. Hiç bir şeyin kapağını açamıyorum.
Denemediğim yöntem kalmadı, yemek yapmak için eşimi bekliyorum resmen gelsin kapakları açsında yemek yapayım diye
Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim(
Denedimçeşitli yöntemleri var. sıcak suda bekletebilirsiniz mesela.
Hava kaçırmasın diye:)) bıçakla havasını alınca tık diye açılıyor gerçekten dene bi kere ama kahvaltı bıçağıyla dene sivri uçlu bıçak tehlikeli, elinden kayar mazallahYa da ben beceremiyorum ... Neden böyle üretiyorlar anlayamıyorum.
Denedim açıldı:)) kadınlar kulübü iyi ki var cook sagolun :)Hava kaçırmasın diye:)) bıçakla havasını alınca tık diye açılıyor gerçekten dene bi kere ama kahvaltı bıçağıyla dene sivri uçlu bıçak tehlikeli, elinden kayar mazallah
Artık bende bu iş için bir bıçak ayarlayacağımbenim bu iş için özel ucu olmayan bıçağım var pıslatıp açıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?