Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

Senin derdin ne arkadaşım moral bozmak mı?
Hiç merak etme bir bebegın nakadar mutluluk verebılecegını senden cok ıyı bılıyoruz.
Olmuyor işte ne yapalım Allaha isyan mı edelim,hergun aglayıp zırlayalım mı
Biz burda şimdi ki halimize şükür edip moral buluyoruz.
Yeter ya mıllete laf anlatmaktan bıktım

ben moral bozmak için yazmadım ki...benimde sizden bi farkım yok...
sadece bebeksiz mutlu olunmayacagını düşünüyorum...
evet mutlulukta bi yere kadar çocuksuz...

canım walla ben yazacaktım akşam akşam sinirlerımı bozmayım dedım sabır çektım
ii yazdın walla tebrıklerr saftırıkcımmm

behlül ölmuyor hanı helıkopter düştü dedıler ya bihter çok üzülüyor behlul eve gelıyor bihter onu odasında beklıyor veee onu görünce ışıgı kapatıyor kapıyı kilitlıyor artık sonrası bilmem cnmmm:)))

oy oy oy neler olmuş nasıl kaçırdım ya hep kocişin yüzünden sırnaşık şey

tabiki bebeksiz mutlu olacağız demiyoruz ama neyapalım üzül üzül üzülünce bebek olmuyorki hiç değilse sitres yapıp bebeğimize daha fazla uzaklaşmayalım çünkü önemli olan sitres biz ondan kaybediyoruzsenağlama

kızlar akşam kaçtane mesaj yazdım birine bile cevap vermediniz küstüm size aşkolsun yani

Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim
Nagihancım cevaplmadıgımız bır sorunmu var kusura bakma gormedım canım
Selam beyazgelıncıkk sen nasılsın bugun

Tramissu1986 nerelerdesın kısss

a.s.a.s.a.s.a.s.

saftirikle konuşuyordum hiiiç oralı olmadı bana ne konuşmuyorum banane banane küstüm hııı

sizi buldum.beyaz gelincik seni arıyordum canım.. nagihanda burdaymış..canım test yasptınmı

arkadaşlar yok yok ya bazen geç gidebiliyor şaka yaptım zati eşim aldı sonra bankalara girdi bençıktım kızıyor benle ilgilenmiyorsun onun başında oturuyorsun diye

irem neoldu nasıl buldun bizi bırravvo sana okadar yazının içinde bizi buldun

bak vallahi kızacağım nerdesiniz gene cevap yazmıyorsunuz arkadaşlar siz yukarıda f5 yazıyor oraya basmıyormusunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…