Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

arkadaşlar ben çıkıyorum kocacım çağırıyor işim gücüm var adam sabah işe gidecek mesaiye yapalım biraz dimiama

Haklısın beyazgelincikk aksam biz yokken kaynatmışlar valla kaydirigubbakcemile3 okudum her yazılanı ne güzel ya artık kimse takmıyorrr.
Aramıza yeni katılan arkadaşlarrrr HOŞGELDİNİZZ
Kızlar biz tembellige çok alıştık gibi :roflol: bebek olsa ne yapcaz bakamam dıye korkuyorum.

Ayrıca öglene kadar uyuyan arkadaşlar sizleri kısandım klava: Ben çalışıyorum ve sabah kalkmak çok zor geliyor neyse öpüyorum sizlerii

TRAMİSSSU1986 VE NAAGİHANçok haklısınız gerçekten .stresin çok büyük bi engel olduğunu biliyorum olan bana oluyor
bebiş yokmu sorusundan nefret ediyorum artık .ama inş.daha i olucam .hayırlısını bu oldunu düşünmem ve kabullenmem lazım:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

haaaaaaa işte bizim yaratma şansımızın olmadığını sadece allahütalanın vereceğini bilelim
akşam eşimle odaların yerlerişni değiştiriyoruz bana şey diyo hani sen ağır kaldırmazdın neolur neolmaz diye diyo neoldu sende değişiklik var işte benim eşim bu diyor takma biz sağlıklı olduktan sonra zamanla olur dedi
sende böyl düşün tatlım tamammı bende bu aya gelene kadar kafayı yemek üzereydim ama silkelenip kendime geldim sihirli deynek deyi bana

hem biz eşimle konuştuk evlatlık alacağız 18 yaşında sarışın mavi gözlü ben memlekete gidersem eşim biz kızımla dururuz gözün arkanda kalmasın hayatım diyor kızı ona bakarmış ikisi duracaklarmış

:roflol::roflol: sen ne diyorsun peki bu ise?

:) ay nagihan alemsın walla nasıl bnir evlatlıkmış o öyle :)) gırgırına galıba

e heralde gırgırına hiç öyle şeye müsade edermiyim yolda bile birise baksa gözünü oyarım yanında benim gibi güzellik varken hahaytklava:

:roflol::roflol: sen ne diyorsun peki bu ise?

gelenimi öldüreyim getirenimi diye düşünüyorum nasıl fikir iyimi

Ya bu erkekler kurtlar vadisinden ne anliyorlar biizimki simdi gözünü ayırmıyor
Bende hiç sevmiyorum o yuzden persembe akşamları çok sıkılıyorum.

aynen canım benimkide onu izliyor oyüzden bana karışmıyor bende
burda takılıyorum aşkı memnuyu izlemek izliyorum izletmiyor

boşver canım bizde bilgisayarı alırız biz herzaman öyleyiz o
tv izlerken net bende
ben tv izlerken net onde
böyle iyioluyor boşver

ya evet bende aşkı memnuyu izlemek istiyorum izletmıyo
Valla aynen bizde o netteyse ben tv ,gercı benım öyle çok izledigim program yok ama

bence birbirimizi kandırmayalım...
bebeksizde mutlu olmak,acaba nereye kadar düşünüyorum...
siz hiç bi arkadaşınızın veya tanıdığınızın bebeğini kucagınıza alıp severken hqangi duygular içinde oluyorsunuz???????

evet cnm benımkıde sevıyor ama ben galıp gelıyorum :) gelecvek hafta işler karışıyor behlul bihterin ..
sen napıyosun görüşemedık ?
nagihannn huu huu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…