Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

saftirikle konuşuyordum hiiiç oralı olmadı bana ne konuşmuyorum banane banane küstüm hııı

aaaa ne zaman kıs nagıhan,kuru iftira diye buna derler,geç gitmiştir canım hatta bende dedim nereye kayboldu bu kız diye sonra bende çıktım.Hadi barışalım a.s.

Ayol aynı benım kocada bilgisayarla çok ugraşsam nıye benle ilgilenmıyosun dıyooo

irem neoldu nasıl buldun bizi bırravvo sana okadar yazının içinde bizi buldun

canım arkadaş listendeki bulmak istediğin kişi eğer forumda ise örneğin burda konu okuyorsa ismini tıkladığında burda olduğunu gösteriyor.. bende beyaz gelincik i arıyordum .. test yapıp yapmadığını merak ediyordum. oda burda çıktı..

aaaa ne zaman kıs nagıhan,kuru iftira diye buna derler,geç gitmiştir canım hatta bende dedim nereye kayboldu bu kız diye sonra bende çıktım.Hadi barışalım a.s.

Ayol aynı benım kocada bilgisayarla çok ugraşsam nıye benle ilgilenmıyosun dıyooo

tamam barıştım tamam ağlama kıyamam sana ben kız gönül yarasına niye öyle dedin birdaha girmedi kadın cazalkisalkisalkis

canım arkadaş listendeki bulmak istediğin kişi eğer forumda ise örneğin burda konu okuyorsa ismini tıkladığında burda olduğunu gösteriyor.. bende beyaz gelincik i arıyordum .. test yapıp yapmadığını merak ediyordum. oda burda çıktı..

bende yapıyorum ama isminin üzerine tıklıyorsun demi yazdığı bütün mesajları görebiliyorsun demi

tamam barıştım tamam ağlama kıyamam sana ben kız gönül yarasına niye öyle dedin birdaha girmedi kadın cazalkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 ya napıyım deli ettıler benı en sonunda,herkese sakın sakın cevap verıyodum valla artık ona patladım :roflol:
Sankı oluyomuşta biz istemiyomusuz tobe tobe neyse bundan sonra böyle :eek:klava:

yooo hiç beklemıyorum şuan hastayım zatiii
Normaldede hiç beklemem bizim pek şansımız yok gibi eşim azospermi
sizde neydı sorun canım

sorun bendeydi canım birsürü sorun vardı şuan kalmadı sitresten başka benim tüplerim tıkalıydı 20kadar kist vardı açık ameliyar geçirdim açıldı tüplerim

sorun bendeydi canım birsürü sorun vardı şuan kalmadı sitresten başka benim tüplerim tıkalıydı 20kadar kist vardı açık ameliyar geçirdim açıldı tüplerim

Ooo cok gecmıs olsun arkadasım zor gunler gerıde kalmıs inşallah bundan sonra bebegıne kavusursun tabı moral bozmak yok artık

Kız ne yapcan kendı derdımız bıze yeter böyle şeyler okumak ınsanı karamsar yapıyo Allah tum derdı olanlara yardım etsın

kız insanların kocaları nasıl karılarını aldatıyorlar okuyorum okuyorum kocamı öpüyorum koşup neoldu gene neokudun orda diyor hiiçççç diyom

birkerede aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonrada birdaha hastaneye gitmedim testt aldım 3ayına girecek yapmadım sonkullanma tarihi geçmez dimi

kzı geldım :) koyu sohbettesınız anlaşılan ? napıyorsunuz bakalım ? kızlar şaka maka ben çok heycanlıyım daha gelmedi kırmızlar :)

kız insanların kocaları nasıl karılarını aldatıyorlar okuyorum okuyorum kocamı öpüyorum koşup neoldu gene neokudun orda diyor hiiçççç diyom

Allah iyiligini versin :roflol:
Bende aldatan bir erkek duysam eşime kızıyorum oda ben ne yaptım şimdi diyoo
:roflol:

X