- 18 Kasım 2008
- 541
- 0
slm kızlar bende yoktum bir süredir memlektteydm süpersiniz walla neşeniz eksik olmasın hep böyle olalım .. benım günüm yaklaştı soldan soldan gelıyorlar ama pek takmıyorum :)
kızlar valla buay ben hiç takmıyorum bilmiyorum ama buay bir tuhafım ammaaaan dedim eşimle konuştuk biz birbirimize yetmiyormuyuz
saftirik senin dediğin gibi korunma derdiyok hamileyken birbirimizden ayrı yatmak dokunmamazlık yok oooooooooooooooooooooooh beeeeeeeeee geceler bizim engelsiz
kızlar valla buay ben hiç takmıyorum bilmiyorum ama buay bir tuhafım ammaaaan dedim eşimle konuştuk biz birbirimize yetmiyormuyuz
saftirik senin dediğin gibi korunma derdiyok hamileyken birbirimizden ayrı yatmak dokunmamazlık yok oooooooooooooooooooooooh beeeeeeeeee geceler bizim engelsiz
kıyamam san ben ya ama ne guzel bu durumla dalga gecebılıyor umursamıyoruz allaha sukur kı mutluyuz huzurluyuz allah kımsenın huzurunu bozmasın ınsallah huzur mutluluk moral cok onemli............biz 9-10 ay sonra eşimin azospermi olduğunu öğrendik onca ay ayağımı havaya diktim ya ona yanıyorum. artık amuda kalkıp yürüyecktim neyse o dertten kurtuldum.
sen zaten tatıle odaklanmısssın bende walla istanbula gıdıcem aşılama için ama aklımda bebişten başka şeyler wae kızlar napalım yanı elımızden gelenı yapıyoruz işte bırde bu arada kendımızı mı kılıtleyelım ewe yanı -tatlicadiarzu-:roflol: :roflol: :roflol: İşte böle :jeyyar: Biz artık eşimle hiç konuşmuyoruz bile çocuk meselesını,hazırandada tatıle cıkıyoruz inşallah ohh
Allahım bıze eşlerimize tum sevdıklerımıze saglık sıhat,huzur versın AMİNNNN a.s.
walla oyle sekerım istedıgın saatte yat kalk benim eşim gece gec gelıyor dolayısı ıle bende 4 u buluyor yatmam öğlen 11-12 de kalkıyonm doya doya uyuyom walla maşallah:))))))))kızlar valla buay ben hiç takmıyorum bilmiyorum ama buay bir tuhafım ammaaaan dedim eşimle konuştuk biz birbirimize yetmiyormuyuz
canım walla bende oyle idim bı ara dısarı cıksam mı cıkmasam mı kımı gorcem acaba kım sorucak acaba derken bı bakmısım hayattan soguuyorum we kendı kendımın doktoru oldum sonunda we artık soranlara aman daha zamanı war ıstemıyom ben daha dıyorum cunku benım bu durumumu kk we kardesımden kımse bılmıyor hala herkes ıstemıyorum gercekten sanıyor dr da gordugum tanıdıklarada kasıntı war fln dıyorum bı sekılde gecıstırıyorum napalım :))))),siz kendinizi çok iyi motife etmişiniz kıslar..Allah neşenizi arttırsın .
ben de kafaya takmasam böle harika olacak.ama o kadar çok takıyorum ki
pskolejim alt üst oldu-tatlicadiarzu-
siz kendinizi çok iyi motife etmişiniz kıslar..Allah neşenizi arttırsın .
ben de kafaya takmasam böle harika olacak.ama o kadar çok takıyorum ki
pskolejim alt üst oldu-tatlicadiarzu-
Canm belki onlar kendilerini bu şekilde rahatlatıyolar yanlış düşünüyosun
çok şekerssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAKLISIN TATLIM bende agustosta 3 yıllık evli olcam biz daha yeni karar verdik bebeğe ama ev taşıma işimiz var ondan sonra kısmetse yanlız bendede bi problem var adet düzensizliği vardı prolaktinim yüksek çıktı sanki bende o çift çizgiyi hiç bir zaman görmeyecekmişim gibi geliyo
AMAAAAAAAAAAAA bu hayat varya öyle YAŞANASI bişeyki allah herkeze nasipetsin ama olmazsada
hayatın tadını çıkarmaya bakarım
oooooh popoyu devir yat öğlene kadar
VALLA KIZLAR KOCALARINIZIN KEYFİNİ ÇIKARIN BEBEĞİ Bİ KENARA KOY MİLLET KOCA BULAMYO BEE Şeniz