Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

selam kızlar bende giremedim bugunlerde nete evde yatılı mısafırım var yogun gecıyor gunler bırde calısınca dahada bır yogun.ınşallah görürüzde,çift çizgiyi gördüğümde nasıl bır duyguya kapılırım hiç bir fikrim yok bazen düşünüyorumda nasıl bir tepki veririm diye kestiremiyorum. a.s.

Kizlar nerdesiniz ben giremedim bu gunlerde cok yogundum. Misafir,is,ustune birde nezle bogaz agrisi yeni yeni kendime geliyorum.Ama bakiyorum ben yokken kimse yazmamis.

ah canım ben hepp bakıyorumda kımse yok malesef ki bır tek ıkımız mutlu olmayı başarabılıtyoruz galıba allah sukurler olsun kı cocugumuz olmasa da huzurluyuz mutluyuz allah bılıyordur zamanını canım wardır bı zamanı en kısa zamanda allah dualarımızı kabul etsın inşallahl bızım we herkesın .....

Amin canim.Allah daha buyuk dert vermesin insallah cok sukur. Aslinda hayat o kadar kisa ki kendimizi surekli uzecek birseyler ariyoruz ne zaman ogrenecegiz her ani yasamayi cok sukur ki sagligimiz yerinde en onemlisi bu a.s.

ben bebeksiz çok mutsuzum

Canım bakk çouksuzz yaşamaya alışıcazzz mecburuzzz.Bende 2.5 yıldırrrr bekliyorum ama yoksırnaşık şey
Bakk bebeksizdee mutu olmamın Slagonu.
BEN BİR KISIR DÖNGÜYÜM:roflol:HAMİLE KALAMAMAKTA BAL İÇİN BİR AYRICALIKTIRRRalkisalkisalkisalkisalkisalkisYuppii bayılıyorum bu slagonakaydirigubbakcemile3İyicee kafayı sıyırdımsırnaşık şey

:roflol: ooo yeni arkadaslarimiz oldu hos geldin canim bu slagonu tuttum :sm_cool: sırnaşık şey

:roflol: ooo yeni arkadaslarimiz oldu hos geldin canim bu slagonu tuttum :sm_cool: sırnaşık şey

Hoşbulşdukk canımmm.:asigim:Slagonu 10 gün önceee buldum :roflol:ablam ,kuzenlerimme bağıra bağıra söyledim koptular gülmekten
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşbulşdukk canımmm.:asigim:Slagonu 10 gün önceee buldum :roflol:ablam ,kuzenlerimme bağıra bağıra söyledim koptular gülmekten

Tebrik ederim canim seni nesenden dolayi,hep uzulen sorun eden insanlar gormek istemiyorum artik Allah boyle uygun gormus elimden gelen bisey yok en guzeli takmamak a.s.

slm kızlar ben bu topiği çok beğendim bende çocuğu olmayanlar kervanındayım eşim azospermlide biraz. ona destek olmaya çalışıyorum o yokken başlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlamaya bizde biliyoruz çocuk evin neşesi tadı tuzu belki bizimde çocuğumuz olsa onun için deli divane oluruz. ama yüce rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Allah başka dert vermesin. çocuk sahibi olanlar nasıl mutluluğu tarif ediyorsa bizde çocuksuz elimizdeki şeylerle mutlu olacağız.

Hos geldin canim seni aramizda gormek ne guzel bir arkadsimiz daha oldu,ne guzel dusunuyorsun bizimde amacimiz hayati kendimize zehir etmemek hersey Allahin taktiri her gun uzulup isyan etmek bize yakismaz.Her anin tadini cikaralim :sm_cool:a.s.

cok haklısın cnm sonuna kdr katılıyorum sana ben de allah bıze bu durumu kısmet ettıyse eger wardır bıldıgı bence herkes ister ama olmuyorsada kendımızı mı oldurelım yanı hayatta ne dertler war allah daha beterını wermesın hıç kimseye mutlu olmak için tüm insanların elinde bır cok fırsat war ama bazı ınsanlar bunu tepıp zından edıyorlar hayatı we bılmıyorlar kı bı sonrakı aykı sanslarınıda azaltıyorlar ..........
allah cocuk olsada olmasa daha beter rahatsızlık werıp üzmesin huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın ınsallah kımsenın............

süper canım ya işte :lepi::lepi::lepi:
hayat bu ne zaman neyın olacagı belli diil sonucta kısmetımızde cocuk sahıbı olmak warsa zaten bı sekılde olucak allah yeterkı bıze kısmet etsın canım .......
pozitifliğinede hayran oldum allah neşeni hiç bir zaman bozmasın canım hiçbirimizin.................:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…