Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben artık burdayım sende burdasın gireriz yanlız kalmasın topingimiz dimi ama
tramusu nerdeki hiç girmemiş bugün
gece kusu ha :)))) bak duydumda geldım tatlım hemde gecenın bı yarısında geldım yıne :)))
aynen bende kımse olmuyor dıe bakmıyordum arada bakıyordum ke hp aynı yerdeyiz bişey yazmıyordum kendı kendıme gel deyın geleyım yanı aaa aşkolsun ....
öpüyorum sizi cok...
herşey allahtandır bana göre veriyorsada vardır bir hayır vermiyorsada vardır bir hayır bence....hiç bebek denemem olmadı allah isteyenlere versin inşallah ilerde düşünüyoruz ama olmazsada eşimle tedaviyle falan oldurmaya çok fazla uğraşmayıda düşünmüyoruz allah nasip etmediyse vardır bişey diyoruz allah kimseye aratmasın tabide ben çok üztüne gitme taraftarı değilim...,
bebek olmasa mutlu olmayı bilmek lazım öncelikle sevdiğim insanla ömrümü paylaşmak için evlendim ondan bi bebek sahibi olmak harika olsa gerek ama olmuyosa mutlu olmaya engel değil bana göre...
herşey allahtandır bana göre veriyorsada vardır bir hayır vermiyorsada vardır bir hayır bence....hiç bebek denemem olmadı allah isteyenlere versin inşallah ilerde düşünüyoruz ama olmazsada eşimle tedaviyle falan oldurmaya çok fazla uğraşmayıda düşünmüyoruz allah nasip etmediyse vardır bişey diyoruz allah kimseye aratmasın tabide ben çok üztüne gitme taraftarı değilim...,
bebek olmasa mutlu olmayı bilmek lazım öncelikle sevdiğim insanla ömrümü paylaşmak için evlendim ondan bi bebek sahibi olmak harika olsa gerek ama olmuyosa mutlu olmaya engel değil bana göre...
Tamam canım gireriz bende sıkılmaya başlamıştım kimse yok motıve eden yok..
Bilmiyorum nerde o gece kuşu kaydirigubbakcemile3
gece kusu ha :)))) bak duydumda geldım tatlım hemde gecenın bı yarısında geldım yıne :)))
aynen bende kımse olmuyor dıe bakmıyordum arada bakıyordum ke hp aynı yerdeyiz bişey yazmıyordum kendı kendıme gel deyın geleyım yanı aaa aşkolsun ....
öpüyorum sizi cok...
canım bazı şeylerine katılıyorum ama bir yere kadar zannedersem yeni evlisin bilemiyeceğim ama duan için amin inşallah tedaviyle uğraşmayı düşünmüyoruz demen beni biraz rahatsız etti tabiki senin düşüncen ama olmadığı zama çok zor birşey allah kimseye evletla sınamasın ben 7aysonra 6cı yılıma gireceğim nasip olursa evde çocuk sesini arar duruma geliyorsun tamam eşimizle mutluyuz mutluzluğumuza engel değil ama onsuzda olmuyor tatlım çocuk yokdiye ayrılmak taraftarı değiliz çok şükür mutluyuz opuyorumnanaktan
saftirik kız geldinmi sen canım sıkılmıştı benimdea.s
canım alah hüteala nediyor ben derdini verdim dermanınıda verdim sen arayıp bulacaksın diyor