Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

ben artık burdayım sende burdasın gireriz yanlız kalmasın topingimiz dimi ama
tramusu nerdeki hiç girmemiş bugün

gece kusu ha :)))) bak duydumda geldım tatlım hemde gecenın bı yarısında geldım yıne :)))
aynen bende kımse olmuyor dıe bakmıyordum arada bakıyordum ke hp aynı yerdeyiz bişey yazmıyordum kendı kendıme gel deyın geleyım yanı aaa aşkolsun ....
öpüyorum sizi cok...

herşey allahtandır bana göre veriyorsada vardır bir hayır vermiyorsada vardır bir hayır bence....hiç bebek denemem olmadı allah isteyenlere versin inşallah ilerde düşünüyoruz ama olmazsada eşimle tedaviyle falan oldurmaya çok fazla uğraşmayıda düşünmüyoruz allah nasip etmediyse vardır bişey diyoruz allah kimseye aratmasın tabide ben çok üztüne gitme taraftarı değilim...,
bebek olmasa mutlu olmayı bilmek lazım öncelikle sevdiğim insanla ömrümü paylaşmak için evlendim ondan bi bebek sahibi olmak harika olsa gerek ama olmuyosa mutlu olmaya engel değil bana göre...

gece kusu ha :)))) bak duydumda geldım tatlım hemde gecenın bı yarısında geldım yıne :)))
aynen bende kımse olmuyor dıe bakmıyordum arada bakıyordum ke hp aynı yerdeyiz bişey yazmıyordum kendı kendıme gel deyın geleyım yanı aaa aşkolsun ....
öpüyorum sizi cok...

Bak yalanmı gece gece girmişin yine kaydirigubbakcemile3 bende aksamları giremiyorum hemen uykum geliyo zaten kocacıgım ilgi bekliyo
Senin burda oldugunu biliyorum canım iyi artık nagıhanda geldi en sonunda

herşey allahtandır bana göre veriyorsada vardır bir hayır vermiyorsada vardır bir hayır bence....hiç bebek denemem olmadı allah isteyenlere versin inşallah ilerde düşünüyoruz ama olmazsada eşimle tedaviyle falan oldurmaya çok fazla uğraşmayıda düşünmüyoruz allah nasip etmediyse vardır bişey diyoruz allah kimseye aratmasın tabide ben çok üztüne gitme taraftarı değilim...,
bebek olmasa mutlu olmayı bilmek lazım öncelikle sevdiğim insanla ömrümü paylaşmak için evlendim ondan bi bebek sahibi olmak harika olsa gerek ama olmuyosa mutlu olmaya engel değil bana göre...

Haklısın canım herşeyde vardır bir hayır ama eger olmuyorsa ugraşmak gerekirmi konusu
benımde bu günlerde kafamı kurcalıyor.Mesela kökhücreyle çocuk sahibi olunacak 5 seneye kadar bu yolla cocuk sahibi olmanın dinen bir sakıncası varmı acaba
yada her şeyi oluruna mı bırakmak gerek bilmiyorum.

Sizce kızlar?

canım bazı şeylerine katılıyorum ama bir yere kadar zannedersem yeni evlisin bilemiyeceğim ama duan için amin inşallah tedaviyle uğraşmayı düşünmüyoruz demen beni biraz rahatsız etti tabiki senin düşüncen ama olmadığı zama çok zor birşey allah kimseye evletla sınamasın ben 7aysonra 6cı yılıma gireceğim nasip olursa evde çocuk sesini arar duruma geliyorsun tamam eşimizle mutluyuz mutluzluğumuza engel değil ama onsuzda olmuyor tatlım çocuk yokdiye ayrılmak taraftarı değiliz çok şükür mutluyuz opuyorumnanaktan

öpüyorum sizi cok...

oy oy gelmişmi opuyorumnanaktan neredeydin sen oooooooooffffff canım sıkıldı gelseniz yaaaaaaaaasenağlama

canım bazı şeylerine katılıyorum ama bir yere kadar zannedersem yeni evlisin bilemiyeceğim ama duan için amin inşallah tedaviyle uğraşmayı düşünmüyoruz demen beni biraz rahatsız etti tabiki senin düşüncen ama olmadığı zama çok zor birşey allah kimseye evletla sınamasın ben 7aysonra 6cı yılıma gireceğim nasip olursa evde çocuk sesini arar duruma geliyorsun tamam eşimizle mutluyuz mutluzluğumuza engel değil ama onsuzda olmuyor tatlım çocuk yokdiye ayrılmak taraftarı değiliz çok şükür mutluyuz opuyorumnanaktan

Nagihancım arkadaşın dedigi konu benide düşündürüyor ama bir yere çıkamıyorum. Bazen çok karamsarlaşıp Allah isteseydi bize bebek vermeyi,zaten verirdi diyorum.
Çok çabalamamak mı gerek acaba diyorum.
Peygamber efendimizide çogalın diye bir hadisi şerifi var yanlış bilmiyorsam.
o aklıma geliyor sonra bunlar çok ince meseleler :çok üzgünüm:

canım alah hüteala nediyor ben derdini verdim dermanınıda verdim sen arayıp bulacaksın diyor

canım alah hüteala nediyor ben derdini verdim dermanınıda verdim sen arayıp bulacaksın diyor

Haklısın canım hr derdın bir dermanı vardır demi
ozaman kanser olalım allah bunu bize verdi diye derman aramayalım demi
olurmu öyle şey
Bizi bu yolda sınav ediyor

yani canım ben oturduğum yerden bekleseydim allah verir diye tüplrim nasıl açılacaktı dimiama

valla ben elimden geldiği gücümün yettiği yere kadar uğraşacağız eşimle ama buara biraz dardayız o başka birazda kilo vermem lazım

canım o kusada şimdilik onun aklı bukadarına yetmez çünki aklında bebek yok olması içinde kendini yıpratmamış acı çekmemiş yokluyuyla içi yanmamış biz kendimizi teselli ediyoruz oda zannettiki burdakilerde benim gibi çocuk istemeyenler zannedip geldi

X