Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

nasılsın canım iyimisin akşam giremedim eşim le anlaştık benle oturmuyorsun dedi kızdı bende onla ilgilendim film izledik sohbet ettik

İyiyim canım Şükür güzel haberinle daha keyiflendim

Ayol akşam aynı benimkide açtırmadı interneti hep internetle ugrasıyorsun benımle ılgılenmıyorsun dıye yani akşam bende girmedim nete bizde film izledik keyıf yaptık aklımda burdaydı ama kızlar gırdıyse dedım ne yazdılar acaba dedım ama
sen yokmussun tiramissuda yokmus akşam herkes kocasıyla ilgilendi sanırım :roflol:

İyiyim canım Şükür güzel haberinle daha keyiflendim

Ayol akşam aynı benimkide açtırmadı interneti hep internetle ugrasıyorsun benımle ılgılenmıyorsun dıye yani akşam bende girmedim nete bizde film izledik keyıf yaptık aklımda burdaydı ama kızlar gırdıyse dedım ne yazdılar acaba dedım ama
sen yokmussun tiramissuda yokmus akşam herkes kocasıyla ilgilendi sanırım :roflol:

ooof of neyapacağız biz bu kocalarla ilgi gösterirsin sıkılırlar göster messin böyle yaparla bende kızlar girdimi acaba ne konuşuyorlar diye benimki aklın orda dimi kalk aç beni düşünme diyor duygu sömürüsü yapıyor bugünde açamam belki herzaman mesaiye kalır adam buaralar mesai yapmıyor ya:kızgın:

TÜm topık koÇıŞıylmı ılgılenıyooo....maaŞaallah yaaaaaaaa ne Şanslı bu kocacıklar

yok gıııııı benim aşkım mesaide gelemedi 12 degelecekmiş dizi izliyodum bende

TÜm topİk koÇİŞİylmİ İlgİlenİyooo....maaŞaallah yaaaaaaaa ne Şanslı bu kocacıklar

Dogru tahmin ettin canım kaydirigubbakcemile3 evet şanslı kocalar seninki ilgi istemiyormu canım
naagihan
senin dediğin gibi herkes kocişiyle ilgileni yor bizle ilgilenen yok
Kız nagıhan senin kocan mesaide olmasa akşamları sende girmiyosun sonra bide bize diyosun naniknanik

İyiyiz canım seni sormalı sen nasılsın keyfin nasıl herşey yolundadır umarım
anlat bakalım nasıl duygular içindesin eşin çok mutlu olmuştur eminim
.

iiym cnm bende keyifler normal daha pek inanamıyorum dr. da gitmedım erken daha beklıyorum .. ağlarım var biraz oakadar.. oldu tabi olmazmı ama şimdiden çok heveslenmek istemıyorum hayırlsıı dıyorum..

selam kızlar

bende anne olmayı çok ama çok istiyorum.rabbim nasip ederse dogru zaman olunca bebişim gelicek biliyorum..evet bende herkes gibi yutuyorum..soranlara cevap vermıyorum.çevremde bebegi olanlara uzak davranamıyorum aman kıskanıyor demesinler...her ay bir umutla geciken günün ardından seviniyorum..yolda hamile bayan görünce dalıp benim neyim eksik günahmı işledim Allahım diye kendimi sorgulamaya baslıyorum..maddi acıdan cok iyi durumda degiliz..belkide rabbim dagına göre kar veriyor. diyerek kendimi teselli ediyorum..eşimi çocuklarla oynarken gözyaşlarımı gizlemelerim..çocugum olsa söyle yaparım boyle yaparım hayalleri..ailelerin torun hasretleri..kimseye derdinizi anlatmayın cevrenize bile.duvarlara haykırın yeter..birde bizler burdayız yazın gariii anlıycagınız bu liste böyle uzar gider herkes aynı durumda degilmi arkadaşlar..senağlama

Herşeye ragmen şanslı bir kulum ki beni seven bana deger veren beni kendi canından çok seven bir eşim var..

Kız nagıhan senin kocan mesaide olmasa akşamları sende girmiyosun sonra bide bize diyosun naniknanik[/QUOTE]

akşam mesaideydi girdim ama siz yoktunuz ben nededim kız size aaaaa üstüme iyilik sağlık a a aaa.s.

selam kızlar

bende anne olmayı çok ama çok istiyorum.rabbim nasip ederse dogru zaman olunca bebişim gelicek biliyorum..evet bende herkes gibi yutuyorum..soranlara cevap vermıyorum.çevremde bebegi olanlara uzak davranamıyorum aman kıskanıyor demesinler...her ay bir umutla geciken günün ardından seviniyorum..yolda hamile bayan görünce dalıp benim neyim eksik günahmı işledim Allahım diye kendimi sorgulamaya baslıyorum..maddi acıdan cok iyi durumda degiliz..belkide rabbim dagına göre kar veriyor. diyerek kendimi teselli ediyorum..eşimi çocuklarla oynarken gözyaşlarımı gizlemelerim..çocugum olsa söyle yaparım boyle yaparım hayalleri..ailelerin torun hasretleri..kimseye derdinizi anlatmayın cevrenize bile.duvarlara haykırın yeter..birde bizler burdayız yazın gariii anlıycagınız bu liste böyle uzar gider herkes aynı durumda degilmi arkadaşlar..senağlama

Herşeye ragmen şanslı bir kulum ki beni seven bana deger veren beni kendi canından çok seven bir eşim var..

evet canım eşlerimizde olmasa dayanması çok zor.Allah onlardan razıı olsun.ve bizlere dayanma gücü versiiiiiiin .topikimize hoşgeldiiiiiiiina.s.

ii akşamlar cnm şimdi pc açtım bende yaprak dökümünü izledım ağadım duygusaldı bu bölüm... sen napıyosun cnm saftırık?

geldim kızlar bende izliyordum yaprak dökümünü yarısında eşim geldi maç izledi malesef

Merhaba Arkadaşlar

Hepimiz anne olmak isteriz,evimiz çocuk sesleriyle dolsun taşsın isteriz
ama hayat bazen her istediğimizi vermiyor ne kadar çabalasakta.

Düşünüyorumda bu duruma artık alışmamız gerekiyor.
Yeter artık üzüldüğümüz kahroldugumuz.Çocuk herzaman mutluluk getirmiyor.Çocuksuzda mutlu olabiliriz a.s

Hadi bu durumda olan arkadaşlar!
Mutlu olmak için sebeplerimizi yazalım ve artık üzülmeyi bırakıp birbirimize destek olalım lütfen.

Ben başlıyorum

Doğumdan kalan kilolarımız ve yırtıklarımız yok :jeyyar:

Gece uykularımız bölünmüyor.

Evimiz hep düzenli ve temiz dagıtan yok.

Çocugumuzu nasıl bir gelecek bekliyor derdi yok

Sosyal aktivitelere ve arkadaşlarımıza ayıracak zamanımız çoookkk.

Eşimizle istediğimiz yere gidip çocugu nereye bıraksak derdi yok.

Çocugumun her istediklerini karşılayabilecekmiyim derdi yok

Aklıma gelenler bunlar hadi sizlerdende bekliyorum. :1hug: a.s. a.s.

ARKADAŞLAR BİR BEBEGİN NE KADAR MUTLULUK GETİRECEGİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ AMA OLMUYORSA BÜTÜN ÇABALARA RAMEN
ELİMİZDEN GELEN BİRŞEY YOK STRESİN ETKİLERİNİDE BİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN KİMSE BİZİ YANLIŞ ANLAMASIN VE MORAL BOZACAK ŞEYLER YAZMASIN.YETERİNCE DERTLERİMİZİ ANLATTIGIMIZ TOPIK VAR.
BURDA MUTLU OLMAK İSTİYORUZ
.

Herkese iyi akşamlar....
Mutlu bayanların arasında bana da yer var mı???

Harika bir topik açmışsın canım.
Bende geçen yıla kadar resmen depresyondaydım ama bir yıldır artık hiççç takmıyorum eşimle doya doya hayatı yaşıyorum...
Tepemde ağlayan zırlayan gece uykularımı bölen yok...
Walla arkadaşlarıma bakıyom çocuklar ciddi uğraş gerektiriyo
kafalarımız rahat walla:)))

benımkıde illa maçdedi amatabiki ben kazandım zaten kendıde sevıyor yaprak dökümünüağrın nasıl oldu geçtimi?

X