Bebeksizde Mutlu Olanlar! Hadi burayaaaa

acıkcası bende cok denedım ve coook ıstediğim zamanlar oldu ama artık bılıyorumkı olmıyacak .demekkı ben böyle yaratılmısım anne olamıyacakmısım.artık ıstemıyorum cünkü ıstedıgım zaman beklentı ıcıne gırıyorum ve daha cok üzülüyorum.o yüzdende bende diyorumkı belkıde hayat böyle daha güzel.başka şansımız varmıki.....

acıkcası bende cok denedım ve coook ıstediğim zamanlar oldu ama artık bılıyorumkı olmıyacak .demekkı ben böyle yaratılmısım anne olamıyacakmısım.artık ıstemıyorum cünkü ıstedıgım zaman beklentı ıcıne gırıyorum ve daha cok üzülüyorum.o yüzdende bende diyorumkı belkıde hayat böyle daha güzel.başka şansımız varmıki.....

Hoşgeldin aramıza bende aynen herşeyı oluruna bıraktım ümitlenmiyorumda artık yoksa hayalkırıklıgına ugruyorum.Belkide bızım ıcın hayırlısı bu,sizde sorun nedir canım
Birde actıgın baska bır konuyu okudum evlatlık almak istediginizi yazmışsın bizde önümüzdeki 5 yıl içinde planlarımız arasında var nasıpse

hoş geldin tatlım aramıza aynen böyle düşünelim kafamızdan silelim çocuğu erken gelsinler sitres yapmayalım inşallah bizde anne olacağız

sen evde değilmisin canım evde televizyon yokmu bozukmu anlamadım hayatım ben adam çok güzel bigiler veriyor

evde tv yok canım benim.Eşim çok ama çok gereksiz buluyormuş.tv olursa gereksiz diziler izlememi istemiyormuş .
bende zaten çok nadir bakan biriydim .hiç aramıyorum ama arada böle gerekiyo.
gündemi netten sürekli takip ediyorum amaa tv nin yeride başka tabi.
eeeee işte koçişin sözünü dinliyorum napıyım.o sevmiyor saygı duymam lazım dimi

evde tv yok canım benim.Eşim çok ama çok gereksiz buluyormuş.tv olursa gereksiz diziler izlememi istemiyormuş .
bende zaten çok nadir bakan biriydim .hiç aramıyorum ama arada böle gerekiyo.
gündemi netten sürekli takip ediyorum amaa tv nin yeride başka tabi.
eeeee işte koçişin sözünü dinliyorum napıyım.o sevmiyor saygı duymam lazım dimi

hadibe zizde tv yokmu şok oldum eşin neden öyle düşünüyor senin evde canın sıkılmıyormu hayret çalışmıyorsunda demi çok gereksiz eşinin öyle demesi seni hiç düşünmüyormu ilkdefa duydum şoklardayım yani allah sana sabır versin

Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim
Nagihancım cevaplmadıgımız bır sorunmu var kusura bakma gormedım canım
Selam beyazgelıncıkk sen nasılsın bugun

Tramissu1986 nerelerdesın kısss

a.s.a.s.a.s.a.s.
ah saftırıkçim beni sorarmış kıyamam .....saol tatlım unutmadın beni ......
ŞenizŞenizŞeniz
ama bir geldim bomba gibi geldim yani ama gece gırıyorum ben hep we kımse olmuyor ınsaşlşalh rat gelirız ben yokken bayagı bı kaynatmıssınız kızlar maşallah moraller süper keyıfler süper allah neşemizi bozmasın inşallah kızlar ........
buralardayım cnm ya bazen okudum ama benım dedem bıraz rahatsız ewde pek duramadım başka işlerimde wardı bı ara hemen gelip bakıp gıdıyordum 5 dakka falan e her gun iğnemde war 2 gunde bır de doktorcuguma gidiyorum bakalım ne olucak bu ay ????????
görüşürüz canım yıne cok öptüm seni ......

cokcokcok haklısın canım istesekde kendımız de kırsak olmayacagı warsa olmuyor kısmetımızde yoksa olmuyor ne yazıldıysa onu yaşayacagız sonucta tatlım allah hayırlısı ne ise bize onu nasıp etsın inşallah herseyın hayırlısı belkide boylesı bızım için daha hayırlı bılemeyız allah kararlamıstır emınım kı hayat tabııkı yasayabılene cok guzel tadını cıkartmak gerek yarına cıkacagımız malum sonucta cnm hayatı zından edecegımıze doya doya yaşayacagız cok şükür bu halımıze allah daha beter dert wermesin bence ......

kızlar bugün biyer okudum ve paylşamak istedim .duanın kabul olmasıyla ilgili. ve tamda knedimi buldum .okadar çok dua ediyorumki bebiş için ve tüm isteyenler için. mübarek günlerde.ezan okunurken ve vs, vs.ama 1yıldır bebişim gelmiyor.ve okuduğum yerde ALLAH katında tüm duların kabul olduğunu öğrendim ama Rabim bu duanın karşılığını kimisine burada kimisinede öteki dünyada çOk daha güzel bi şekilde verirmiş.yani dua kabul olmadı diyemeyiz en güzel şekide kabul oluyor.bu beni çok rahatlattı gerçekten.duaya devam isyana son..Rabim hepimize bu imtihanda kolaylık versin inşaallah
AMİN
amin canım amin allah hakkımızda hayırlısını cok daha ıyı bılıyordur buda bızım sınavımız sonucta öyle diil mi ki kimi ewladıyla kımı saglıgıyla kımı başka bı sekılde sınav oluyor bızımde sınavımız bu we ne mutlu bıze kı isyan etmeyıp allaha dua edıyoruz we şükrediyoruz en onemlısı de bu bence allah tabııkı ona uzanan hiç bir eli geri çewirmez belki bugun belki yarın ama kabul eder canım belki daha zamanı war belkide hiç yok ama bide şu war ki ne kadr güçlü kadınlarız kendınızle gurur duyun kızlar hepınız allah kımseye kaldıramayacagı yuku wermez we bız ne kadar güçlü kadınlarız fark ettınız mı hiç??? dayanıyoruz dayanacagız da dediğin gibi ---isyana son duaya dewam --- (((haşa asla isyan etmedım allah kımseyıde isyan edicek son duruma getirmesin ))))

hadibe zizde tv yokmu şok oldum eşin neden öyle düşünüyor senin evde canın sıkılmıyormu hayret çalışmıyorsunda demi çok gereksiz eşinin öyle demesi seni hiç düşünmüyormu ilkdefa duydum şoklardayım yani allah sana sabır versin

ay canım benim herkez evime gelince senin gibi şok oluyo sonra geçiyo.-tatlicadiarzu-
eşim beni tabi düşünüyorda. hani bende aramıyorum zaten öle çok.
akşama kadar temizlik yemek komşular derkengün bitiyo .eeeee
akşamda koçişle ilgileniyom.:teselli:
sonra zaten vakit buldukça netteyim.yani inan yokluğu belli değil.
bekarkende çok az bakardım zati.
ya zaten işimi nette fazlasıyla hallediyorum tv gibi
olmasada bazen idare ediyor.ben çok ısrarcı olmadım bu konuda
ısrar edersem alır kesinyerimseniben

yok cnm benım eşimin işi uzadı da onu bekliyorum bende :)))
ama şimdi geldi zoruna :)))

hi anladım canım benimki horul horul maaşallah
ee sen koçişle ilgilen ozaman .özlemiştiiiir:asigim:

ewet cnm malesef ki sen daha erken gelseydin keşke kaynatırdık azcıkın delikafadulden
cıkıyorum ben cnm görüşürüz yine ............

X