Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hakkımı yemee.dün uyuyamadım sabah ezanını duydum bizler için dua ettim tabi bi kaç kişinin ismi aklıma geldi ve özel dua ettim biri de sendinn,çok içten ettim kendim dahil )

Ben ben ???? BEnde istiyorum o kadar dua ediyorumki artık ben her gece erecem bu gidişle .. Hepimiz için hatta şuanda hamile olan tüm kızlara onlarda bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar diye....

evettt kafamı dinlerdim birazz

biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm

Aaaaa canım senin işin bayaa zormuş..Sen dediğim gibi çık gel İstanbula bizde kalın bi haftasonu ..Yumurtlama gününe denk getirde bari biz sizi yalnız bırakırıs o akşam... Bari strese girmeden denersiniz

Ayy canım geçmiş olsun..demiştim ya sana ben çok kötü bişi diye mümkünse pediatrik sonda taktır diye.. Offf bende bir daha .çoooooook mecbur kalmadıkça asla taktırmam... Çok çok geçmiş olsun canım...

kilolar gider kızlar önemli olan sağlıklı gebe kalmamız

Ay bende bunu anlamıyorum neyine karışıyorsun kardeşim... Allah allah yaa evlendirdin oğlun gitti herkesin hayatı kendine ... Ay insan bzane yeri geliyor anasına dayanamıyor yaa..Onun dedikleri bile batıyor bazen...
Birde geçtim yani kaynana görümcek..Allahdan benim görümcem çok şeker kardeşimden ayırmam vallaha hatta bazen kardeşimden bile öte oluyor vallaha..

bn iyiym cnmm çok şükür ewet kanamaları atlattık çok şükür
spora başladım deli gibi spor yapıyomişte öle yuwarlanıp gidiyos

Canım tartıldın mı hiç?? Kilo verdin mi ben 1 hafta oldu tam 2 kilo vermişim :))) İnsana şevk geliyor yahu kilo verince ... Bari ordan moral kazanalım değil mi ?

bence insanın görme şekline bağlı herşeyi pürüzsüz görürsen herkes mükemmel olur önemli olan kaşındaki insanı her şekilde kabul etmek canım

cnmm banada aynısı söylendi vakumla yapıldı benim kürtajda bende artık düşünmeye başladım bakarsın bi dahaki ay size hamileyimmmmmm kızlar derim ne dersinayyy süper olurrr ya hayali bile güzel

Evet canım gerçekten hayali bile güzel.. İnşallah bir an önce müjdeyi verirsin..Bakalım hanginiz önce vericek müjdeyi _???

Canım sen de gel bize ...Aaaa bi kaçın gelin yahu insan bayılır yani bu kadarda içiçe olmak kötü..Bizim kimsemiz yok İstanbulda bi görümcem allahdan o da çoooook tatlı bacım gibi yani.. Ama insan ondan bile sıkılıyor yani....

cnmm bn aklına getirdim sanırım ama üzülme bu kdr yaaa gene gelicek bebeğin hayırlısıylaaa
akşam gelde konuşuruz...
Canım hoşgeldin aaa ne demek seni merak etmemek ama demiştin ya gidicem diye sanki...
Nasılsın neler yaptın yedin dimi pastaları börekleri gitti sporlar...
iyiym cnmm şükür sen nasılsın walla pınar inan yemedim yani azıcık tadına baktım okdr herkes hayret etti banaama bn bu sefer kesin kararlıyım bozmucam
walla cnmm daha hiç tartılmadım ewde tartı yok spor salonundada tartmıyolar 1 ay olmadan ama bn bi eczanede fln tartılırım dayanamam:))

öyle vallahi bizim psikolojileri düzeltelim diye uğraşırken kendi psikolojileri bozuldu. ayyy çok seviyorum ben kocamı yaa......

aynen bizim ailede zor hamile kalıyor kadınlar adımız iyice çıkacak kısıra doktorum olumlu konuştu tüplerin açık tekrar kalabilirsin üzülme dedi

Evet tatlım yaa bizde 5 yıl evli kaldık sonra bebek yapmaya karar verdik bu arada herkes beni kısır diye biliyomuş :)) Ben hamile kalınca herkes çok şaşırmıştı..Yaşlılar işte aaa bu kız kısır değilmiydi tüp bebekmi demişler... Şom ağazlılar onların nazarımı değdi nedir ama bende bu kez kimseye demicem.. Taa doğana kadar sadece anam babam ...

Ya ben napiim canım yaa ben napimm.. ???

öyle vallahi bizim psikolojileri düzeltelim diye uğraşırken kendi psikolojileri bozuldu. ayyy çok seviyorum ben kocamı yaa......

BEnde bende o kadar seviyorumki hatta bazen ona bir evlat veremedim diye ağlıyorum yavrumun acısından çok... Canım o benim herşeyim Allahım nolur bir daha ikimizede acısın o acıları vermesin...

ewet cnmm bzde 4.5 yıllık ewliyiz we bu zmna kdr düşünmemiştik bn 4 yıl hapla korunmuştum tabii bilmeyen kocakarılar bnide çocuum olmuyo sanıyolardı hep kaynanamın büyükleri bni grdüklerinde kızım sabah kalk soğan syu iç fln diyolardı yanii okdr...
snr bebeklerim olunca ikiz ya aa tüp bebekmi sorusuyla okdr çok karşılaştımkii kmse inanmadı normal olduğuna
cahillik işte ya....meleklerimde gözemi geldi ne gittiler sonunda

stresten gelmiyo bu bebişler herhaldee

söylüyrum ama benimki az biraz yüzsüz sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…