Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ahh kıyamam cnm sana eşin nereli senin bnm eşim doğulu yazın eşimin memleketine gitmiştik ordada hep öle sabah eşler işe gittimi kızlar gelinler kaynanaya geçer ew temzlenir yemek yapılır gece yatmaya herkes ewine gider ne zor yaaa sen nerde oturuyon

ya benım dıkkatımı cekıyor arkadaslar karında olen bebekler genelde 9 haftalıkken oluyorlar benımde ole oldugu ıcın cok arastırdım hep 9 hep 9 genelde rastlıyorum dıkkatımı cekıyor artıkk var dememkkı 9.haftada bırseyvar demmekkı sizinde dıkkatınızı cektımı

eşim karadenızlı şimdi istanbulda oturuyoruz. kaynanam istanbulda bıle karadenızı yasatıyor hemde fazla fazla bir gun gıtme yengeler kaynana eltı felan hemn suratlar asılır konusmazlar ılk gırıste tabı laflar sokulur ondan asla gerı kalmazlar herkez onun agzına bakar o gıderse gıdılır gıtmezse gıdılmez o kalkınca herkez kalkar kımsenın ozelı yok kafası dusuncesı yok kaynanam ne yaparsa diğerlerı robot gıbıler pazara gıdılır onun aldıgı tezgaldan alınır baska yerler hep kotudur ay daha o kadar cok sey varkııı..herkezın cocuguna vurur eder mesela benım cocugum olsa dığerlerı dovse ben ne yaparım bılemem ama burda hep bırlıkte duruyorsun ya herkez herkezın cocuguna vurur laf soler sımardıgında cocuklar cocouk olsun dıe ugrasıyoruz ama olduktan sonrada benım sorunlarım bıtmıyor eltımle ılk zamanlar bı konusmustuk sakın değiştirmeye calışma esınle aran bozuluır demıstı ben esımle cok kus kaldım cok kavga ettım ama hıc bısey değişmedı artık bende duzene uydum demıstı nazcım benımde yasadıklarımı bılıosun o donemlerı atlattık ama bende uyuyormus gıbı gozkuorum karsıdan bakıldıgında o yuzden esımlede ıyıyım artık ben onlara zıt olursam esımı bana karsı kıskırtıyorlar esım kor olmus gıbı oluyor bana yuklenıyorr tabı bende bıraktım artıkk yanı ay ne uzun yazdım dahada o kadar cok varkı dusunuın halımı kızlarrr

gelecek ay da bunu deneyimm
inşallah gerek kalmaz, ama olmadıkça bende herşeyi aklıma yatanı daha doğrusu denemeye çalışıyorum.

allah kabul etsin. Ben akşamları olmuyorum, çalşıtığım için gündüzleri iş yerinden giriyorum, o da fırsat bulabildikçe. evde pc yok.

olsun cnmm uzun olsun sen içini dök rahatla burda bz seni dinleriz her zmn sen yeterki eşinle ii ol
bn kadere çok inanıım bekarken çok büyük konuştum erken ewlenmemde eşime kendimi karıştırmamda fln filan ama 21 yaşımda ewlendim we çok kıskanç inatçı bi kocam war herşeyime karışır ama bn bunu bile bile ewlendim senin yaptığın gibi eşini we ailesini az çok tanıyarak ewlendin demi cnm oyzden ayak uydurmaya çalış sende başka çare yok çnkü genelde doğulu we karadenizliler daha yüksek oranla btn erkekler ailelerine düşkün olur we onlarla hep ii geçinilmelerini isterler bnm eşimde öle bana he gün annesini arattırır ilk başta bnde çok kavga ediyodum ama baktım olmuyo arıyom artık hep
yanni başa gelen çekilir malesef hiiç canını sıkma eşinle aran ii olsun gerisi önemli değil sende onlara ayak uydurmaya çalış...
hmm olsun cnmm senlede gndüz sohbet ederiz:)

benim ki 9 hafta bebek görünmedi cuma kürtaj olabilirim 2 yıldırda uğraşıyorum çok üzgünüm anne olmak için o kadar heycanlıydım kaç haftadır bekliyorum görebilmek için ama yok

sağlık olsun ilk gebeliklerin düşük olması çok yıpratıyor insanı umarım kimseye yaşamaz bu duyguyu yine hamile kalırsam korkarım doktora gitmeye birde herkese söylemiştim oda başıma dert oldu hamile kalırsam en az 6 ay kimseye söylemeyecem canlanması bekleyeceğim

ewet cnmm gerçekten yıpratıyor haklısın banada drum ilk örendiğimde kmseye daha söleme kalp atışını duyalım öe söle demişti 6 ay çok ama 3 ay sölemeyebiliriz aslında yakın çewremiz dışındaa

aynen bizim ailede zor hamile kalıyor kadınlar adımız iyice çıkacak kısıra doktorum olumlu konuştu tüplerin açık tekrar kalabilirsin üzülme dedi

kızlar benim kayınvalidede baştan öyle idi ben çalişıyorum filan deyi iş bilmez gibisinden laf sokmaya çalışıyodu. tabi ben daha büyük laflar sokunca sustu artık sesi çıkmıyo. sizde söyleyin boşverin. emin olun içinize atınca değil dışa vurunca daha rahat relaks oluyosunuz.

kızlar çok kötü oldum ben yaa. akşam girer bol bol yazarım inş. böyle oluyorum işte tam unuttum hafifledim gidi geliyor sonra kötü oluyorum (( bir de ben ölmeden önce rüyamda resmen vedalaştım biliyomusunuz. öptüm öptüm kokladım.şimdi kokusu burnumdan gitmiyor. nasıl acı Allah ım bu, yüzünü görmeden bu kadar sevgii toparlanayım biraz gelirimm

doğru söylüyorsun arkadaşım kimsenin lafına aldırmamak gerekiyor her 100 kadından 25 boş gebelik yaşıyormuş boş gebelikler artmış

bu kadar üzülme inş en kısa zamanda hamile kalırsın alırsın kucağına bebeğini gün doğmadan neler doğar bizim için hayırlısı böyleymiş

Canım hepimiz hakediyoruz dünyalar güzeli bebişleri inşallah hepimiz biran önce haberleri alırız canım...

ben yemeyeceğim ya kocişe yedireceğim kurtuluşu yok yani mecburen yiyecek. geçecek ve hamile olduğumuz günleri de yazacağız buraya. umudum var benim artık. pozitif olalım kızlarrr

Kocişin ne diyor bu duruma ??? Yazık onlarda o kadar yıprandı ki ne desek hemen yapıyorlar değilmi canım yaa... Evet canım bende inanıyorum en kısa sürede yazılacak buraya ..Ve miniklerimizin resimleri süslicek bu sayfaları... :26:

ya ne bileyim hastalık hastası gibiyim sanki kendimi çok mu dinliyorum ne..şu adetim bi gelseydi en azından ne olduğumu anlardım şimdi ümide girer oldum

Ay canım aynen bende öyleyim..Bazen kandimi hazır hissediyorum hayata ama birden sonra yine kendimi eksik yetersiz bitmiş hissediyorum Benimde adetim yok ne zaman gelecek bakalım 2 mi 3 müay beklices artık sonra bu kezde hamile kalabilme stresi offf ne bu çektiğimiz kızlar yaa...

Kızlar yaa bu gidişle hamile kalmadan 5-6 kilo alacas vallaha... Eşlerimizde bizimle artık 20 kilo alır o zaman akadar hehe

Canım hoşgeldin aaa ne demek seni merak etmemek ama demiştin ya gidicem diye sanki...
Nasılsın neler yaptın yedin dimi pastaları börekleri gitti sporlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…