ahh kıyamam cnm sana eşin nereli senin bnm eşim doğulu yazın eşimin memleketine gitmiştik ordada hep öle sabah eşler işe gittimi kızlar gelinler kaynanaya geçer ew temzlenir yemek yapılır gece yatmaya herkes ewine gider ne zor yaaa sen nerde oturuyonay senle cok benzer yanlarımız var canım ya bende ünv. okudum 3kız bır evde ve benım ailemde serbesttır yanııı hep özgur olmusumdur ben babam bıze hep guvenırdı rahattık yanı.. komsu ya gerek kalmıyordu ne kapı bos duruyr ne ev ve benım kaynanamın eltılerı bıle hep aynı mahallaedyız kaynanna buraya gelmıs koyden gelen herkezde bu mahalleden ev almısss kaynanamın eltılerı, gelınlerı ve kızları kaynanamın kardeslerı yengeler dayılar amcalar hep aynı mahalledeyızz dusunun gerısını ve kaynanam ole bır alıştırmıskı onları ılk gelen o ya hepsı onun agzına bakmıs temızlık dahı yapmaz hep başkaları yapar ve hergun hepsi buraya gelmek zorundadır etrafta ne kadar erkek varsa eslerını kaynanam secmıs kocasını gonderen kaynanama gelırmıs ıslerı yaparlarmıs akşamada yemek yaparlarmıs esler gelır yemek yenılır caylar ıcılır yatmaya gıderlermıs kayınpederınde ıslerı cok ıımıs kaynanada tabı yatıs bır tek benı eşim sectı okuyan tek benım felan hep hedef olan da benım tabı ev kızları hepsı yemek lerı felan cok ıı yapıolar bende hıc bılmıyorum hep sorun hep sorun yanı bıktım vallaaaa...
biz de buca dayızben bebegimi dr lara göre 7 sata göre 9 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüş.kürtajla aldılar.çok iyi bi yere gittim onun etkisimi bilmiyorum.ilk olduğumda üç ay korun dedi.kontrole gittiğimde rahim geri sıkmış kendini mükemmel falan dedi. o zaman neden 3 ay korunuyorum dedim.korunmasanda olur hiç bişey olmaz artık vakumla yapıyoruz kürtajı kazıma yok bişey yok adet olmuş gibi oldu vücudun dedi ama psikolojik olarak dr lar adet edin miş 3 ya da 6 aay korunma verir dedi, ama anlıyorum ki sen hamile kalsan daha iyi hissedeceksin dedi ve korunma yasağımı kaldırdı. çok sordum bişey olurmu, düşük riski falan diye hayır dedi. bende korunmuyorum
ahh kıyamam cnm sana eşin nereli senin bnm eşim doğulu yazın eşimin memleketine gitmiştik ordada hep öle sabah eşler işe gittimi kızlar gelinler kaynanaya geçer ew temzlenir yemek yapılır gece yatmaya herkes ewine gider ne zor yaaa sen nerde oturuyon
inşallah gerek kalmaz, ama olmadıkça bende herşeyi aklıma yatanı daha doğrusu denemeye çalışıyorum.gelecek ay da bunu deneyimm
slm kızlaaar ben geldiiim
ama görüyorumda kmse bni mrk etmemiş 2 gündür yoktum kayınwalidemler ümreye giitler bzde 2 gün orda kaldık
eee nasılsınız bakalım herkes iidir işlhh
bn brzdan spora gidicem ama akşam burdayım işlhh szlerde burda olursunuzda kaynatırız:)
olsun cnmm uzun olsun sen içini dök rahatla burda bz seni dinleriz her zmn sen yeterki eşinle ii oleşim karadenızlı şimdi istanbulda oturuyoruz. kaynanam istanbulda bıle karadenızı yasatıyor hemde fazla fazla bir gun gıtme yengeler kaynana eltı felan hemn suratlar asılır konusmazlar ılk gırıste tabı laflar sokulur ondan asla gerı kalmazlar herkez onun agzına bakar o gıderse gıdılır gıtmezse gıdılmez o kalkınca herkez kalkar kımsenın ozelı yok kafası dusuncesı yok kaynanam ne yaparsa diğerlerı robot gıbıler pazara gıdılır onun aldıgı tezgaldan alınır baska yerler hep kotudur ay daha o kadar cok sey varkııı..herkezın cocuguna vurur eder mesela benım cocugum olsa dığerlerı dovse ben ne yaparım bılemem ama burda hep bırlıkte duruyorsun ya herkez herkezın cocuguna vurur laf soler sımardıgında cocuklar cocouk olsun dıe ugrasıyoruz ama olduktan sonrada benım sorunlarım bıtmıyor eltımle ılk zamanlar bı konusmustuk sakın değiştirmeye calışma esınle aran bozuluır demıstı ben esımle cok kus kaldım cok kavga ettım ama hıc bısey değişmedı artık bende duzene uydum demıstı nazcım benımde yasadıklarımı bılıosun o donemlerı atlattık ama bende uyuyormus gıbı gozkuorum karsıdan bakıldıgında o yuzden esımlede ıyıyım artık ben onlara zıt olursam esımı bana karsı kıskırtıyorlar esım kor olmus gıbı oluyor bana yuklenıyorr tabı bende bıraktım artıkk yanı ay ne uzun yazdım dahada o kadar cok varkı dusunuın halımı kızlarrr
hmm olsun cnmm senlede gndüz sohbet ederiz:)inşallah gerek kalmaz, ama olmadıkça bende herşeyi aklıma yatanı daha doğrusu denemeye çalışıyorum.
allah kabul etsin. Ben akşamları olmuyorum, çalşıtığım için gündüzleri iş yerinden giriyorum, o da fırsat bulabildikçe. evde pc yok.
cnmm bnm çok geçmiş olsun yaaaabenim ki 9 hafta bebek görünmedi cuma kürtaj olabilirim 2 yıldırda uğraşıyorum çok üzgünüm anne olmak için o kadar heycanlıydım kaç haftadır bekliyorum görebilmek için ama yok
ewet cnmm gerçekten yıpratıyor haklısın banada drum ilk örendiğimde kmseye daha söleme kalp atışını duyalım öe söle demişti 6 ay çok ama 3 ay sölemeyebiliriz aslında yakın çewremiz dışındaasağlık olsun ilk gebeliklerin düşük olması çok yıpratıyor insanı umarım kimseye yaşamaz bu duyguyu yine hamile kalırsam korkarım doktora gitmeye birde herkese söylemiştim oda başıma dert oldu hamile kalırsam en az 6 ay kimseye söylemeyecem canlanması bekleyeceğim
kızlar çok kötü oldum ben yaa. akşam girer bol bol yazarım inş. böyle oluyorum işte tam unuttum hafifledim gidi geliyor sonra kötü oluyorum(( bir de ben ölmeden önce rüyamda resmen vedalaştım biliyomusunuz. öptüm öptüm kokladım.şimdi kokusu burnumdan gitmiyor. nasıl acı Allah ım bu, yüzünü görmeden bu kadar sevgii toparlanayım biraz gelirimm
ya ben onu hıc yıyemıyorum pekmezıde ole nednese garip gelıo ben balla tarcını denemeyı dusunuyorum aranızda duyan varmı bu karısımııı ..
bır bakmıssın gecmıs canım bende bıtermı uc ay gecermı dıyorum ohoo gecıverdı bırden bak sımdı basladım ama bakalımmm allah nasip edecekmıııı ...
ben yemeyeceğim ya kocişe yedireceğim kurtuluşu yok yani mecburen yiyecek. geçecek ve hamile olduğumuz günleri de yazacağız buraya. umudum var benim artık. pozitif olalım kızlarrr
ya ne bileyim hastalık hastası gibiyim sanki kendimi çok mu dinliyorum ne..şu adetim bi gelseydi en azından ne olduğumu anlardım şimdi ümide girer oldum
bende 2 aydır arısütübalpolen karışımı yiyorum, eşimede dün akşam itibariyle kahveye başaldım. arısütübalpolen onada yediriyorm. Bunu yiyen bayan ve erkeklerde yumurta ve sperm kalitesi artmış diyorlar.
slm kızlaaar ben geldiiim
ama görüyorumda kmse bni mrk etmemiş 2 gündür yoktum kayınwalidemler ümreye giitler bzde 2 gün orda kaldık
eee nasılsınız bakalım herkes iidir işlhh
bn brzdan spora gidicem ama akşam burdayım işlhh szlerde burda olursunuzda kaynatırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?