cnmm üzüldüm gerçekten ama allah beterinden korusun bunada şükür bak şimdi iyisin ya...dikkat et bndan snr iltihap zor olur ayağını sakın üşütme
biz de buca dayızben bebegimi dr lara göre 7 sata göre 9 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüş.kürtajla aldılar.çok iyi bi yere gittim onun etkisimi bilmiyorum.ilk olduğumda üç ay korun dedi.kontrole gittiğimde rahim geri sıkmış kendini mükemmel falan dedi. o zaman neden 3 ay korunuyorum dedim.korunmasanda olur hiç bişey olmaz artık vakumla yapıyoruz kürtajı kazıma yok bişey yok adet olmuş gibi oldu vücudun dedi ama psikolojik olarak dr lar adet edin miş 3 ya da 6 aay korunma verir dedi, ama anlıyorum ki sen hamile kalsan daha iyi hissedeceksin dedi ve korunma yasağımı kaldırdı. çok sordum bişey olurmu, düşük riski falan diye hayır dedi. bende korunmuyorum
anaa sendemi bucadasın bi bakıyon komşu çıkıyos bz ihtiyari durağının ordayıs siz?biz de buca dayızben bebegimi dr lara göre 7 sata göre 9 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüş.kürtajla aldılar.çok iyi bi yere gittim onun etkisimi bilmiyorum.ilk olduğumda üç ay korun dedi.kontrole gittiğimde rahim geri sıkmış kendini mükemmel falan dedi. o zaman neden 3 ay korunuyorum dedim.korunmasanda olur hiç bişey olmaz artık vakumla yapıyoruz kürtajı kazıma yok bişey yok adet olmuş gibi oldu vücudun dedi ama psikolojik olarak dr lar adet edin miş 3 ya da 6 aay korunma verir dedi, ama anlıyorum ki sen hamile kalsan daha iyi hissedeceksin dedi ve korunma yasağımı kaldırdı. çok sordum bişey olurmu, düşük riski falan diye hayır dedi. bende korunmuyorum
off hatırlayınca kötü oldum çok özlüyorum fındığımı yaa
ama benım bi kere olmuştu sadece o kadar yani.adetim gayet düzenli de..doktora desene adet günüm kısa veyahut uzun diye.sana düzene girmesi için hap önerebilir yani.ilkinde hemen olduysa bunda da olur cnm stres yapma stres yaptıkça adetin düzene girmez..kurtajdan önce adetin düzenli miydi düzenliyse sorun yok yıne girer yani
biz de buca dayızben bebegimi dr lara göre 7 sata göre 9 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüş.kürtajla aldılar.çok iyi bi yere gittim onun etkisimi bilmiyorum.ilk olduğumda üç ay korun dedi.kontrole gittiğimde rahim geri sıkmış kendini mükemmel falan dedi. o zaman neden 3 ay korunuyorum dedim.korunmasanda olur hiç bişey olmaz artık vakumla yapıyoruz kürtajı kazıma yok bişey yok adet olmuş gibi oldu vücudun dedi ama psikolojik olarak dr lar adet edin miş 3 ya da 6 aay korunma verir dedi, ama anlıyorum ki sen hamile kalsan daha iyi hissedeceksin dedi ve korunma yasağımı kaldırdı. çok sordum bişey olurmu, düşük riski falan diye hayır dedi. bende korunmuyorum
yaaaaa..zaten korktugum sey benım adet aralarım 22 gun 21 gunden kısa 35 gunden uzun olursa yumurtlamadıgına ısaretmıs zaten korkuyordummmmsakın senınkı gıbı olmasın benımde ayın 10 korunmayı bıraktım ılkınde hemen olmustu sanırım bunda olmayacak hele bırde yumurtlamıyorsammmm offf yaaaa...süreklı doktora gıtmektende sıkıldım ya bırsey yok deyıp gonderıyorlar bende devlete basladım boşuna süreklı para vermeyım barı dıe onlarda aynı hersey normal dıyor duzensız dıyorum kurtaj sonrası olabılır dıyorlar gıtsemde gıtmesemde aynı yaaa..ne yapsam acaba kızlarrr...
bn geldim kızlar ama herkes gitmiş
esmeray nasılsın cnm?
bnde iyim cnm şükürsağol tatlım iyiyim hamdlsun sen nasılsın
bende regl olum bakalım ama maıs sonuna kadar yasağım var umarım yumurtayı kaçırmam
bnde iyim cnm şükür
hadi işlhh cnm ozmn haziran sana şanslı gelsin işlh.....
walla bilmiyomki cnmm aslında bnmde adetlerim çok yoğun geçmezdi yani ilk gün we son gün çok a az gelir arada 2 3 gün normal gelirdi tabii şimdi nasıl olur bilmiyomdaamin cnm inşallah da kafama biey takıldı ya ilk günler adetin çok yoğun gelmesi lazım değilmi
iki aydır benim az geliyor ya 5 gün sürüyor ama çok az geliyor neden acep
walla bilmiyomki cnmm aslında bnmde adetlerim çok yoğun geçmezdi yani ilk gün we son gün çok a az gelir arada 2 3 gün normal gelirdi tabii şimdi nasıl olur bilmiyomda
ewet cnm dün yazmış kanaması bitmiş çok çok az gelmiş
lifos cum nerde ya
inş. onun kanamsı da bitmiştir
haberin varmı ondan
evetttkafamı dinlerdim birazz
biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm
:97::97::97::97:allah yardımcınız olsun cnmm yaa sıkmayın kendinizi hiiç boşwerinay aynı bız yaa ben 2.katta kaynana 3 eltı de 4 hemde nasıl kaynanam ve eltım tam aynı kafadalar sureklı laf sokarlar akşama kadar yer ıcer gezerler haha ha hıhıhı akşama kadar ben onlara uyum sağlamayamadım her gıdısımde mutlaka laf sokarlar bırseyler ıma ederler sınırlerımı bozarlar her seferınde bı yemege rast gelırsın oturursun bı kerede sen yapta yıyelım derler hep bole ayrı dursan esınle kavga edersın cunlu o hep onlarla olmak ıster gıdersın dıken ustunde ne dıyecekler dıe yada dedıklerını aklımdan gecırırım ne demek ıstedıler dıe of kı of valla en ıyı ben anlarım sneı galıbaa çok ama cok deertlıyım bu konuda gelde cocouk yap deme bu ortamdaaa puffffff
zor, saydığımda anlamışsındır komşu bile yok hep onlar. vallaha doğrusunu söylemek gerekirse aramız iyi de göstermelik iyi :) Allahtan yazın yoklar aydındalar.izmirde oturuyoruz. bi de ben üniversiteyi ist da okudum tek başıma özgürlüğe alışkınım şimdi çok boğucu geliyor bu yasam ama tarzları bu böyle devam etcez muhtemelen.çok sevemedim kayınvalidemi, ne yalan söyleyim çok karışıyo ve devamlı laf sokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?