Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnmm üzüldüm gerçekten ama allah beterinden korusun bunada şükür bak şimdi iyisin ya...dikkat et bndan snr iltihap zor olur ayağını sakın üşütme

evet dogru diyorsun cnm beterin beteri var sükür halimize ama inan ben dikkat ett,kce böyle oluyor o ayagımdan corap patik hiç cıkmaz vucuda girdimi iltihap cıkmıyor napalımm bunada sükür

Son düzenleme:
biz de buca dayız ben bebegimi dr lara göre 7 sata göre 9 haftalıkken kaybettim karnımda ölmüş.kürtajla aldılar.çok iyi bi yere gittim onun etkisimi bilmiyorum.ilk olduğumda üç ay korun dedi.kontrole gittiğimde rahim geri sıkmış kendini mükemmel falan dedi. o zaman neden 3 ay korunuyorum dedim.korunmasanda olur hiç bişey olmaz artık vakumla yapıyoruz kürtajı kazıma yok bişey yok adet olmuş gibi oldu vücudun dedi ama psikolojik olarak dr lar adet edin miş 3 ya da 6 aay korunma verir dedi, ama anlıyorum ki sen hamile kalsan daha iyi hissedeceksin dedi ve korunma yasağımı kaldırdı. çok sordum bişey olurmu, düşük riski falan diye hayır dedi. bende korunmuyorum

cok gecmiş olsun cnm Rabbim bidaha yasatmasın hiçbirimizede.....

anaa sendemi bucadasın bi bakıyon komşu çıkıyos bz ihtiyari durağının ordayıs siz?

cnmm acını hatırlattım galiba kusuruma bakmane zmn oldu peki

benımde daha olmadı bır kere oldu o kadar doktora gıttım gunlerımı yazdım elıne verdım normal kurtaj sonrası dedı ama hap fılanda vermedı. ilk adetımden ıtıbaren hep duzenlı oldu benım adetlerım 2010 bozuldu 2010 ekımde evlendım hemen hamıle kaldım ocakta kurtaj oldum daha duzelmedı ben adet duzensızlıgıne takılmıyorum pek olabılır ama arasının 22 gun olması benı uzuyor bır yerde okudum 21 gunden kıs a ıse yumurtlama olmuyor yazıyordu o yuzden benım telaşımmmm

cnmm banada aynısı söylendi vakumla yapıldı benim kürtajda bende artık düşünmeye başladım bakarsın bi dahaki ay size hamileyimmmmmm kızlar derim ne dersinayyy süper olurrr ya hayali bile güzel

canım normalde kaç günde bir adet oluyordun
dr lar eğer devamlı ise sorun yoktur sanırıım

bnde iyim cnm şükür
hadi işlhh cnm ozmn haziran sana şanslı gelsin işlh.....

amin cnm inşallah da kafama biey takıldı ya ilk günler adetin çok yoğun gelmesi lazım değilmi
iki aydır benim az geliyor ya 5 gün sürüyor ama çok az geliyor neden acep

amin cnm inşallah da kafama biey takıldı ya ilk günler adetin çok yoğun gelmesi lazım değilmi
iki aydır benim az geliyor ya 5 gün sürüyor ama çok az geliyor neden acep
walla bilmiyomki cnmm aslında bnmde adetlerim çok yoğun geçmezdi yani ilk gün we son gün çok a az gelir arada 2 3 gün normal gelirdi tabii şimdi nasıl olur bilmiyomda

evettt kafamı dinlerdim birazz

biz anı apt dA oturuyoruz biliyomusun altta 2 kat dükkan . 3 ben,4 kayınvalidem,5eltim .en üst ortak teras merasss, böyle çocuk yapmak çok zor oluyor. stresli ortamm

ay aynı bız yaa ben 2.katta kaynana 3 eltı de 4 hemde nasıl kaynanam ve eltım tam aynı kafadalar sureklı laf sokarlar akşama kadar yer ıcer gezerler haha ha hıhıhı akşama kadar ben onlara uyum sağlamayamadım her gıdısımde mutlaka laf sokarlar bırseyler ıma ederler sınırlerımı bozarlar her seferınde bı yemege rast gelırsın oturursun bı kerede sen yapta yıyelım derler hep bole ayrı dursan esınle kavga edersın cunlu o hep onlarla olmak ıster gıdersın dıken ustunde ne dıyecekler dıe yada dedıklerını aklımdan gecırırım ne demek ıstedıler dıe of kı of valla en ıyı ben anlarım sneı galıbaa çok ama cok deertlıyım bu konuda gelde cocouk yap deme bu ortamdaaa puffffff

:97::97::97::97:allah yardımcınız olsun cnmm yaa sıkmayın kendinizi hiiç boşwerin

ay senle cok benzer yanlarımız var canım ya bende ünv. okudum 3kız bır evde ve benım ailemde serbesttır yanııı hep özgur olmusumdur ben babam bıze hep guvenırdı rahattık yanı.. komsu ya gerek kalmıyordu ne kapı bos duruyr ne ev ve benım kaynanamın eltılerı bıle hep aynı mahallaedyız kaynanna buraya gelmıs koyden gelen herkezde bu mahalleden ev almısss kaynanamın eltılerı, gelınlerı ve kızları kaynanamın kardeslerı yengeler dayılar amcalar hep aynı mahalledeyızz dusunun gerısını ve kaynanam ole bır alıştırmıskı onları ılk gelen o ya hepsı onun agzına bakmıs temızlık dahı yapmaz hep başkaları yapar ve hergun hepsi buraya gelmek zorundadır etrafta ne kadar erkek varsa eslerını kaynanam secmıs kocasını gonderen kaynanama gelırmıs ıslerı yaparlarmıs akşamada yemek yaparlarmıs esler gelır yemek yenılır caylar ıcılır yatmaya gıderlermıs kayınpederınde ıslerı cok ıımıs kaynanada tabı yatıs bır tek benı eşim sectı okuyan tek benım felan hep hedef olan da benım tabı ev kızları hepsı yemek lerı felan cok ıı yapıolar bende hıc bılmıyorum hep sorun hep sorun yanı bıktım vallaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…